I Rønde med Dansk Studenterkørsel

 

Dansk Studenterkørsel i Rønde

Skal du på studenterkørsel i Rønde – og har du booket din studentervogn ved Dansk Studenterkørsel – så kan du godt begynde at glæde dig!
Rønde er blandt Djurslands dejligste byer, og ligger smukt placeret tæt på noget af Danmarks smukkeste natur, nemlig Djursland og Nationalpark Mols Bjerge.

Bjergbyen Rønde

På Wikipedia kan man læse, at byen kaldes Danmarks eneste bjergby.
Dette skyldes den geografiske placering af byen, som har den største højdeforskel mellem laveste og højeste punkt inden for en bygrænse, hele 95 højdemeter er der i forskel.
Kommer man ind i byen fra Aarhussiden, så ser det også næsten ud, som om byen bare fortsætter op, op og op, selvom byen faktisk ikke er særlig stor.

Men hvad Rønde ikke har i størrelse, gør den helt sikkert op for i charme, og i juni når studenterne springer ud, er der virkelig festligt i lille Rønde.

Her bliver man student i Rønde

På trods af sin størrelse, så har Rønde ikke mindre end 2 gymnasier i byen.
Det er HHX Rønde og Rønde Gymnasium.
Derfor vil man kunne se både røde og blå huer komme kørende op og ned af bakken, når der sidst i juni køres studenterkørsel i byen.
Går man på Rønde Gymnasium, har man også mulighed for at bo på kostskolen, som hører til gymnasiet.
Så bor man med en masse andre unge mennesker, hvilket giver et helt særligt sammenhold.
Det er noget der kan mærkes på studenterkørslerne!

 

Studenterkørsel Rønde

Studenterugen i Rønde

Før studenterkørslerne kan skydes i gang, så skal de nye studenter så meget igennem.
Eksamen er en fest for den dygtige elev, er der nogen der siger, men selv de dygtige elever kan opleve elsamen som en meget presset og stressende tid.
Derfor er det så fantastisk når først huen kommer på hovedet. Det er en følelse af lettelse og glæde, som man aldrig glemmer.

Flaget hejses ved gymnasierne

På både Rønde Gymnasium og HHX Rønde, er det tradition at den første student hejser flaget sammen med skolens rektor.
Det er den begivenhed der for alvor sparker studenterugen i gang.
Langsomt hen over de næste dage, vil flere og flere blive studenter og festlighederne kan begynde.

Gallafest og dimission

På Rønde Gymnasium er der i løbet af studenterugen Gallafest. Her dresser alle eleverne op i galla og studenterhue.
Aftenen byder på lanciers, som danses i den flot pyntede gymnastiksal.
Senere på ugen er der dimission, som markerer det endelige farvel til gymnasiet. Her overrækkes eksamensbeviserne og årgangen får et par od bed på vejen i form af en tale fra rektor.

På vej i studentervognene Rønde

Luksus studenterkørsel i Rønde

Med dansk studenterkørsel får du en studenterkørsel helt ud over den sædvanlige.
Alle vognene er specialbygget til studenterkørsel, og derfor kan du godt glæde dig til en dag du aldrig glemmer!
Det er jo en flot tur vi skal ud på i Rønde, hvor der vil være udsigt til de flotte bakkede marker og hvem ved, måske kommer vi også forbi Kalø slotsruin på turen. Den er et smuk syn i junis sommersol.
På studenterkørslen er det jo tradition at alle forældrene stiller an med de lækreste snacks og drikkevarer, når vi holder ind med studentervognen.
Det vil helt sikkert være et flot syn der møder dem, når I kommer larmende ned af vejen på jeres vogn, som I jo selvfølgelig har pyntet efter alle kunstens regler.

Skru helt op for bassen

På en studentervogn fra dansk studenterkørsel får du de fedeste højtalere med på turen.
Der er hele 2 store højtalere, som nemt kan tilsluttes mobilen eller den bærbar.
Du styrer musikken nemt direkte fra din smartphone via Bluetooth, med anlæggets gode bas, er der en god chance for at I vil kunne høres i hele Rønde og omegn!

Ubegrænset strømbrug på mobilen

Har din mobil heller ikke super lang batterilevetid? Det skal du ikke tænke på på en studentervogn fra Dansk Studenterkørsel.
Der er nemlig mobilopladning på alle vogne! Du kan altså roligt lade din mobil spille for fuld blæs under studenterkørslen.

Ingen hårde træpaller

Det er selvfølgelig tilladt at danse og hoppe på studenterkørslen, for det er meningen at I skal have en fest på denne helt særlige dag!
Men derfor er det nu rart, ikke at få træsplinter i lår og baller, når man sidder ned.
Derfor er vores studentervogne udstyret med lækre sæder, som er polstret, så man sidder godt!
Det er desuden muligt at klappe sæderne ned langs siden, hvis man gerne vil helt ud til kanten og stå og blive set – og det vil man jo gerne på en studenterkørsel!

kolde øl

Hvad man ikke kommer uden om på studenterkørsler landet over er: Alkohol!
Men uanset om du tager dine drikkevarer med procenter i eller ej, så har vi sørget for at du kan holde dem kolde under hele turen. Der er nemlig køler med på alle vores studentervogne.
Vidste du desuden, at der skal en hel kasse øl til at få klippet en firkant i sin studenterhue?
Hvis det er det du stræber efter, så er det bare om at få lagt nogle øl på køl fra starten af turen.

What to wear?

Er du i tvivl om hvad du skal tage på, når du skal på studenterkørsel? Nu har du jo været pæn til både gallaen og dimissionen, og på studenterkørslen skal du ikke regne at komme hjem uden lidt pletter og klip i studenterhuen. Vi anbefaler derfor at du ikke tager din helt nye hvide skjorte eller sommerkjole på lige denne dag.
Men hvad med jakke? Badetøj? En varm trøje? Kan man tage det med? Og svaret er JA.
På vores studentervogne er der bagageopbevaring, så du ikke behøver at frygte for at dit skiftetøj bliver overtrampet og klistret i bunden af studentervognen.
Du finder bagageopbevaring under de midterste sæder.

Hvis regnen regner på studentertaget..

Det er ikke altid man er lige heldig med vejret til en studenterkørsel, og bliver sommeren en regnfuld en, når du bliver student, så skal det da ikke sætte en stopper for festen!
Vi har lavet en presenning til vognene, som heldigvis er gennemsigtig, så man stadig kan blive set og selv se ud på gaderne.
Det er en fleksibel presenning, og derfor kan I vælge om I vil have den rullet helt eller halvt ned.

Husket at booke studenterkørsel i god tid?

Da vores vogne bliver booket rigtig hurtigt hver sæson, er det bedst at være ude i god tid, når studentervognene skal bookes. Gerne op til 2 år før.
Du kan tjekke allerede nu, om vi har en ledig vogn til dig, ved at oprette dig på forsiden. Så vil du modtage et login, hvor du får et unikt tilbud på studenterkørsel. Du vil have mulighed for selv at kunne se ledighed og priser.

Rigtig god fornøjelse!