Få den fedeste studenterkørsel i Hadsten

Går du på Favrskov Gymnasium eller Den Jydske Håndværkerskole i Hadsten, så får du muligvis brug for en studentervogn, når huen skal på.
Dansk Studenterkørsel har nogle af markedets bedste og fedeste studentervogne, og så kører vi endda i hele Jylland.

Her kan du læse om alt det, som du kan glæde dig til på en studentervogn fra Dansk Studenterkørsel, når vi kommer hamrende gennem Hadsten og Favrskov!

Studenterkørsel i grønne omgivelser

Vores studentertur starter lige, hvor I ønsker at den skal starte, men for mange klasser vil det være oplagt at starte i Hadsten, hvor egnens to ungdomsuddannelser ligger.
Favrskov Gymnasium og Den Jydske Håndværkerskole ligger begge tæt på hinanden på Ellemosevej.
På DJH bor mange af eleverne på skolehjemmet, og derfor er det et oplagt sted at starte en tur for EUX’erne.
Der hersker også et helt særligt sammenhold mellem dem, som har boet sammen igennem studietiden, og dét ser vi selvfølgelig afspejlet på studenterkørslen!
Favrskov kommune består af en række mindre stationsbyer, provinsbyer og landsbyer.
Derfor er det ikke ualmindeligt, at vi skal langt omkring til byer som Hinnerup, Hammel, Søften mf.
Det gør dog ikke spor, for det er smukt at køre gennem den flotte natur i Favrskov, som virkelig lever op til sit navn. Slår man ordet ”favr” op i ordbogen kan man læse at det bærer betydningen ”smuk” eller ”vidunderlig”.
Dét må man sige, at egnen bestemt lever op til på sådan en smuk sommerdag, med studenterkørsel.

 

Derfor har vi de fedeste studentervogne

Nu vi taler om lange grønne strækninger på studenterkørselen, så vil du undervejs på et tidspunkt nok gerne sidde ned og nyde turen.
Det er, når du altså ikke danser eller hopper rundt som en vild abe i et bur, men når tiden kommer, hvor dine ben og dine fødder får brug for en pause, så kan du sætte dig på vores bløde polstrede sæder og nyde de grønne marker i Favrskov.

På alle vores studentervogne kan du også finde vores sygt fede anlæg.
Med de kraftige højtaler kan du blæse hele Favrskov kommune omkuld, og virkelig sætte gang i festen på studentervognen.
Det er nemt at tilslutte anlægget til sin mobiltelefon, og med vores tilhørende mobilopladere, skal du heller ikke være bange for at løbe tør for strøm under turen.
Vi anbefaler at I har lavet en playliste før studenterkørslen, da det god kan lægge en dæmper på festen, hvis man hele tiden vil skifte sang, eller ikke kan blive enige om musikken.

Ligesom musikken er drikkevarer også en essentiel del af studenterkørslen. Når du kører med Dansk Studenterkørsel, kan du godt gemme de lunkne dåseøl til sommerens festivaller.
Alle Dansk Studenterkørsels studentervogne har nemlig en smart køler installeret til alle jeres drikkevarer. Du kan derfor glæde dig til dugfriske og kolde drikkevarer på din studenterkørsel.

Det kan vi finde på at lave ekstra

På en studenterkørsel hører der sig en masse sjove traditioner til, og hvis I har særlige ønsker til aktiviteter på studenterkørslen, så er vores friske chauffører altid klar på en gode ide!
Noget andre ofte gør på deres studenterkørsel er at besøge et springvand eller en statue, eller begge dele i en og samme installation.
Så danses der, og måske én eller to også får buksevand.
Hvis man ikke lige kan bade i et springvand, så kan det være man tager ud til vandet og bader. I Favrskov er der dog ikke mulighed for dette, men til gengæld er der et par friluftsbade, som I måske kunne lave en aftale ved, hvis det er et must med en dukkert og en bølge i huen.

Hvis det er planen at I vil ud og bade, så vil du være glad for studentervognens bagageopbevaring.
Med bagageopbevaringen kan du trygt tage ekstra tøj og skiftetøj med, og undgå at det bliver klistret ind i alkohol og beskidte skoaftryk.
Under sæderne i midten finder du bagageopbevaring i solide bokse, som sidder i spænd, så de ikke suser rundt på gulvet under kørslen.

Ved turens sidste stop, er der tradition for at man bliver og fester til langt ud på natten.
Hvis I ønsker at gøre noget ekstra, kan vi også sagtens planlægge at turens sidste stop ender i fx Aarhus eller Randers, hvor der vil være mulighed for at gå i byen, hvis I da kan holde til mere fest efter en lang studenterkørsel.

Herfra skal der bare lyde et pøj pøj med eksamen, og så ses vi til den store fest på studentervognen !