Studenterkørsel i Esbjerg

Endelig blev det jeres tur til at booke den længe ventede studenterkørsel. Når I booker studenterkørsel i Esbjerg gennem Dansk, er I garanteret jeres livs fedeste og sjoveste fest på rullende hjul. Om huen er rød, blå, sort eller en helt fjerde farve, har du ret til en fed oplevelse, og derfor står vores toptunede vogne klar til at modtage din klasse og køre jer rundt i Danmarks 5. største by.

Book studentervogn i Esbjerg

Kommer du fra Rybners eller Esbjerg Gymnasium kender du nok allerede byens motto: “Rask må det gå” – og rask skal det nok også komme til at gå, når I fræser op og ned ad Esbjergs gader. Med en øl i hånden og et kampråb på tungen, er I klar til at indtage byen på denne særlige dag, som er belønningen for flere års slid og slæb.
Sommermånederne i Esbjerg er noget helt for sig selv. Byen byder på utallige muligheder, som er oplagte at deltage i, i løbet af studenterugen eller hvis I ønsker en kort pause fra den rullende fest.

Hos Dansk Studenterkørsel kan du og vennerne leje studenterkørsel i Esbjerg, hvor I på fedeste vis transporteres rundt til hinandens forældre.

Studenter-traditioner i Esbjerg

Det er en tradition for Esbjergs mange studenter at skynde sig, gerne som de første, hen til Rytterstatuen af Christian d. 9 – som i øvrigt er Esbjergs grundlægger. Her samles både blå, røde og sort-farvede huer sig og danser om statuen, mens der synges om, at deres hue selvfølgelig har den eneste rigtige farve.

Nogle studenter har endda bevæget sig ud i at bestige den høje statue. Ikke alene for at sidde ved foden af hesten, men for at sidde oppe PÅ hesten for derved 100% at kunne claime statuen til deres skole, hue-farve, klasse eller lignende.

Er du modig nok til at gøre krav på denne store ære? Vi anbefaler dog, at man passer på med at bestige metalheste, og i stedet holder sig til hestevognen og en kasse dejlige kolde øl. Har I ikke fået festet helt igennem på jeres studenterkørsel i Esbjerg, er der masser af fede diskoteker, barer og klubber, hvor I kan fortsætte jeres studenterfest.

Studentervogne med alt inkluderet

Når vi siger, at vores vogne er toptunede, så mener vi det. Så snart I lejer en studentervogn i Esbjerg gennem Dansk, er alt nemlig inkluderet – nemmere kan det ikke blive. Først og fremmest behøver I ikke bekymre jer om lunkne drikkevarer. Alle vogne er nemlig udstyret med en køler, så I altid er garanteret iskolde øl, ciders og sodavand – så længe I blot husker at fylde køleren med jævne mellemrum.
Ingen studenterkørsel uden musik. Vores vogne er udstyret med de fedeste anlæg, som nemt tilsluttes til jeres mobiler. I er altså selv DJ på turen. Lav gerne en fed playliste hjemmefra, så I har musik til hele dagen. Der er desuden indbyggede opladere, så I altid har mulighed for at oplade jeres telefoner. – kontakt os i dag for at høre om jeres muligheder

Her kører Dansk Studenterkørsel også

Studenterkørsel i Sønderjylland

Aabenraa | Billund | Esbjerg | Grindsted | Fredericia | Kolding | Ribe | TønderSønderborg | Varde | Vejen | Vejle