Årets vildeste fest i Skive
– kør med Dansk Studenterkørsel!

Hos Dansk Studenterkørsel har vi specialbygget vores vogne, så du kan få den vildeste fest.
Bliver du student i Skive og omegn, så var vi stadig ledige vogne i 2020!
Skynd dig at få et gratis tilbud her – du får overblik over både priser og ledige datoer, så du kan vælge den tur, der passer bedst til jeres klasse!

Studenterkørsel med en militær forbindelse

I Midtjyllands nordligste by Skive springer nye studenter ud hver juni fra både Skive Gymnasium og HF, Skive Tekniske Skole og Skive Handelsskole.
Alle skal de traditionen tro på studenterkørsel i Skive og omegn.

Med den nye lov om eksamenskørsel, kan vi også tilbyde studenterkørsel til alle EUX’erne, som også fortjener at fejre deres eksamen ombord på en af vores top tunede studentervogne.
Når vi kører med vores vogne i Skive, så er det nok ikke første gang, at man har set den type vogn i byen.

I Skive ligger jo landets største kaserne, og mange af vores vogne er faktisk gamle militærlastbiler. Dansk Studenterkørsel har efterfølgende total renoveret og bygget vognene om til at køre studenterkørsel.
Måske skal du en tur på Kasernen efter gymnasiet, ligesom rigtig mange andre af de nye studenter skal, men først skal du selvfølgelig nye livet i studenterugen og på studenterkørslen – og her kommer vi ind billedet, for med Dansk Studenterkørsel er du sikret dit livs fest!

Der er nu ikke så meget militærdisciplin over vores studenterkørsel – det skulle da lige være med sikkerheden, som selvfølgelig er i top!
Vi har uddannede chauffører, som både har fokus på din sikkerhed, men som også forstår at skabe en god stemning og holde festen kørende – bogstaveligt talt.
Skulle du få en god idé på dagen – det kunne være en tur ned forbi Maccen – så kan du være sikker på at chaufføren er klar på at efterkomme jeres skøre ideer!
Han giver selvfølgelig også gerne en hånd med, når der skal pyntes vogn – og begynder det at regne, så er han også mand for at få presenningerne foldet ud over vognen.
Vores presenninger er faktisk super fede, da de er gennemsigtige, så man stadig kan få følelsen af, at vognen er åben.
Lidt regn er derfor ingen undskyldning for ikke at give den max gas!

Dansk Studenterkørsel Skive

Derfor er Dansk Studenterkørsels vogne blandt Danmarks bedste

Skive kan prale af at have skabt nogle af dansk musiks bedste artister – og uanset om du vil høre Mads Langer, Carpark North eller Duné, så skal lyden bare være i orden.
Og det er den på Dansk Studenterkørsels vogne!

Vi kører med et kæmpe musikanlæg på alle vores studentervogne, som virkelig sætter gang i festen – både i og udenfor vognen!
Bassen pumper derud af når vi kører gennem Skive og rundt i de mange kunstneriske rundkørsler, som Skive er så kendt for.
Musikken er du helt i kontrol over, med nem tilslutning til din mobil.
Du kan både bruge vores AUX-jackstik, men hvis du sidder i den anden ende af vognen, så kan du også nemt skifte sang via bluetooth.

En studenterkørsel sker kun én gang i livet, og den er selvfølgelig værd at forevige.
Som den nye Per Fly – det er ham filminstruktøren fra Skive – kan du frit optage din film om studenterkørsel på din mobil.
Alle Dansk Studenterkørsels vogne har nemlig mobilopladning, og du skal derfor ikke være bange for at løbe tør for strøm undervejs.

Når vi tager et skarpt sving rund om UFO’en, Solen, eller Vestenvinden – det giver kun mening, hvis man er fra Skive – så kan du sidde blødt på vores polstrede sæder.
Sæderne kan vippes ned langs siden, så kan du stå helt ude ved kanten og skåle til de andre skibionitter – ja, det hedder folk fra Skive faktisk.
En studenterkørsel kan være lang, og derfor er det rart at sidde lidt blødt ind imellem dine utvivlsomt fede dansemoves.

Skive Dansk Studenterkørsel

Sådan får du bølgen i huen med Dansk Studenterkørsel

Vi har været lidt inde på det, men skulle du have nogle særlige ønsker eller idéer til din studenterkørsel, så er vi lutter øre.
Det kunne være en tur forbi byens torv, en dans om en statue, eller en tur i et springvand, som der er tradition for i nogle byer.

På Dansk Studenterkørsel kører vi også ofte en tur ud til havet, hvor der er mulighed for en kølig dukkert – selvfølgelig iført din studenterhue.
I Skive kan vi eksempelvis køre ud til Resen Strand eller Skive Fjord Camping, hvor I kan sikre der den berygtede bølge i huen.
Nogen vil mene, at man kun fortjener at få bølgen, hvis man bader nøgen og kun iført sin studenterhue. Det er dog de færreste der gider det, og de fleste har badetøj med, eller bader med sit tøj på.

Du bestemmer helt selv, men kører du med Dansk Studenterkørsel, så kan du nemt tage både badetøj og skiftetøj med uden at skulle bekymre dig om, at det kommer til at svømme rundt i en sø af spildt øl, shots og det som er værre.
Vi har nemlig bagageopbevaring i alle vogne, som er sikkert placeret under de inderste bænke, hvor du kan lægge dine ting ned i en boks.
Boksene er sikret med skinner, så de ikke vælter eller glider ud under kørslen.
De kan naturligvis også bruges til at opbevare dine ekstra drikkevarer i.

Apropos drikkevarer, så har vi da også installeret en lækker køler i alle studentervogne.
Der er bare ikke noget værre end en slatten kold øl eller en lunken Cult Shaker – og du fortjener bare bedre på denne helt specielle dag!

Når vi når turens afslutning, er festen som regel stadig godt i gang, og med mindre I vælger at tilkøbe et par ekstra timer nu, hvor festen er på sit højeste, eller vælger at fortsætte i Skive midtby eller ved turens sidste stop, så er rengøring af vognen heldigvis ikke noget du skal tænke på.
Det er nemlig altid med i prisen, og bliver udført ordentligt af vores team hjemme på ”Basen”.
Derved kan du også være sikker på at der kommer en ren vogn til din studenterkørsel, selvom en anden klasse måske har kørt på vognen dagen før.

Fra Dansk Studenterkørsel skal der lyde et ”pøj pøj” med studentereksamen, og så ses vi på den anden side til en kæmpe fest.

Har du fortsat ikke modtaget et GRATIS tilbud på studenterkørsel i Skive? – Så kan du få det lige her.