Få den fedeste studenterkørsel i Odder

Går du på Odder Gymnasium, og bliver du snart student, så er det her du skal læse med.
Dansk Studenterkørsel sætter her fokus på byen Odder, som vi ofte har besøgt på studenterkørslerne.

Odder er en lille by i Midtjylland, som siden 1600-tallet har vokset sig fra en landsby til en større stationsby med hele 11.872 indbyggere.
Går du ikke lige på Odder Gymnasium, så tager du måske til Aarhus eller Skanderborg, for at tage din ungdomsuddannelse.
Både Aarhus og Skanderborg ligger forholdsvis tæt på Odder, og skal du på studenterkørsel i disse byer, så kan du læse som studenterkørsel i hhv. Aarhus og Skanderborg her.

Det søde liv i Odder

Odder by ligger midt i et frodigt landskab, med marker og skov.
Noget af det bedste landbrugsjord ligger i Odder kommune, og mod sydvest kan man opleve et bakket landskab med grønne skove.
Når studentervognen suser gennem det smukke landskab, så møder vi ofte små gårdbutikker med lækre friske råvarer.
God mad er da også kendetegnende for Odder, som har mange hyggelig og lækre spisesteder, som kan handle med de gode råvarer, som er helt friske og fra en nærtliggende gård.
I Odder har man skabt foreningen Smørblomsten, som netop står for den gode kvalitet og den gode smag. Formålet er at fremme lokalt producerede fødevarer og udvikle kvalitetsbevidsthed og bæredygtighed.
Der er altså alle forudsætninger for at få nogle rigtig lækre og friske lokale råvarer, når vi kommer rundt på studenterkørslen i Odder.

Masser af bølger i huen!

I Odder er vi ikke langt fra en af landets bedste sandstrande, nemlig Saksild, og derfor går turen ofte herud på studenterkørslerne.
Det er jo sådan, at bader man med sin studenterhue – og kun med studenterhuen – så må man klippe en bølge i huen.
Ok, de fleste snyder og har badetøj eller undertøj på, når de bader på studenterkørslen. De fortjener alligevel en bølge i huen!

Det er et must for rigtig mange på deres studenterkørsel, at de kommer ud og bade, og derfor er vi selvfølgelig helt friske på at køre studentervognen ud til stranden, så I kan få sikret jer en bølge i huen.

Saksild er en super populær strand, og man forstår hvorfor, når først man træder ud i det friske vand.
Det er næsten en ren sandstrand, og det bliver det ikke så hurtigt dybt, hvilket betyder at vandet varmes hurtigere op af solen, og gør hele badeoplevelsen endnu mere behagelig.
Saksild har blåt flag, og livreddere, og det gør at det er en forholdsvis sikker strand at slippe en flok fulde studenter ud på.

Dansk Studenterkørsel i Odder

 

Odders vildeste studentervogn

Er du ikke meget for at skulle bade uden tøj på, og hader du vådt tøj, så fortvivl ej.
Dansk Studenterkørsels studentervogne er udstyret med bagageopbevaring, og derfor kan du sagtens have skiftetøj med på turen – uden at det bliver beskidt i bunden af en studentervogn.

Men bagageopbevaring er slet ikke det den fedeste feature ved vores studentervogne.
Eksempelvis er Dansk Studenterkørsels vogne også udstyret med en stor køler, som kan holde jeres drikkevarer kolde under hele studenterkørslen.

Der er desuden et kæmpe fedt anlæg på vognen! Ingen er i tvivl når I kommer rundt i byen, for I vil kunne høres på lang afstand.
Anlægget kan sluttes til jeres mobiltelefoner, og så kan I ellers bare afspille jeres musik direkte herfra.
Men mobilopladning på vognen, så skal I heller ikke være bange for at løbe tør for strøm på studenterkørselen.
Bare stik din telefon til stikket.

Alle vores studentervogne har også bløde bænke, så du kan sidde behageligt under studenterkørslen.
I siderne kan de desuden klappes ned, så I har mulighed for at stå helt ude ved kanten, og vinke ud til alle Odders borgere.

Solen skinner altid i Odder – næsten.

Men skulle det allivel begynde at regne, så har vi heldigvis monteret praktiske presenninger på alle vores vogne.
Det betyder at vi kan justere, hvor meget de skal dække af vognen undervejs.
Eksempelvis kan vi måske nøjes med at dække den ene side, og skulle det blive nødvendigt at dække hele vognene til, så fortvivl ej.
Presenningerne har ”vinduer” så I fortsat kan se og blive set i studentervognen.

Odder Studenterkørsel ved torvet

Studenterkørsel i Odder

Er man på studenterkørsel i Odder, så kommer man ikke uden om torvet!
På Torvet kan man også bade og derved klippe en bølge i sin studenterhue.
Det går normalt ikke stille for sig, og går man forbi torvet en sommerdag i studentertiden, så må man indstille sig på, at man kan risikere at beskue en splitter nøgen student!
Det er nemlig tradition i Odder at bade i springvandet, som står midt på det gamle Torv.

Det skal I naturligvis ikke snydes for, og med Dansk Studenterkørsel er du i trygge hænder.
Vores chauffører er nemlig super cool, og de vil helt sikkert tage jer med ned til springvandet på torvet, hvis I ønsker det.

Får I brug for at proviantere på vejen, så svinger vi da studentervognen forbi Danmarks største Kvickly, som ligger i Odder.
Af andre sjove ting, som sker på studenterkørslerne i Odder, kan man nævne 12 tals løbet, som er ret udbredt blandt landets gymnasier.
Det går i sin enkelthed ud på, at alle som har fået karakteren 12 ved sidste eksamen – og derved kan skrive 12 i huen – skal løbe efter studentervognen mellem studenterkørslens 2 første stop.

Bliver du student fra Odder Gymnasium, og har du endnu ikke fundet en studentervogn, så skynd dig at lave en gratis søgning på studentervogn her.

Gratis og uforpligtende forespørgsel