Bliv klar til studenterkørsel 2025

Hos Dansk Studenterkørsel sætter vi de nyudsprungne studenter i førersædet, og giver dem et brag af en studenterkørsel, som de sent vil glemme. Efter tre hårde, men gode, år på gymnasiet er der intet bedre end at fejre afslutningen med en mindeværdig studenterkørsel med latter, smil, kolde drikkevarer og god musik. Hos Dansk Studenterkørsel sørger vi for det hele, så I blot skal nyde dagen og skåle med vennerne undervejs. 

Vores vogne er udstyret med den bedste lyd

Hos Dansk Studenterkørsel har vi udstyret alle vores vogne med de bedste lydanlæg for at sætte gang i festen. Det er helt op jer selv, hvilken musik der afspilles, da I blot skal tilslutte jeres egen smartphone eller Ipad via et jackstick eller bluetooth. I kan med fordel lave en playliste hjemmefra, så I er godt forberedte, og kun skal tænke på at skråle med og feste igennem.

Ingen gider at skåle i lunkne øl – her er I altid sikret kolde drikkevarer

Når I booker studenterkørsel gennem Dansk Studenterkørsel, er I altid sikret kolde øl, vand og sodavand. Vi har nemlig udstyret vognene med kølere, da ingen nybagt student skal fejre dagen med lunkne drikkevarer. Det eneste I skal sørge for er at fylde køleren op med drikkevarer med jævne mellemrum, så sørger vi for at holde dem kolde og friske.

Hos os er komforten i højsædet

Vi har valgt at polstre bænkene i vognen for at give de unge studenter den bedste komfort. For selvom der danses og drikkes er det altid rart, at kunne hvile benene og bagdelen på et blødt sæde frem for et sæde, der minder om en træbænk. Samtidig er en polstret bænk meget praktisk for knæene, når I skal vinke til forældre og forbipasserende. Faktisk bruges der overraskende meget tid på at hænge ud over kanten, hvilken knæene vil prise sig lykkelig for, når dagen lakker mod enden.

Pris for studenterkørsel 2025

Prisen for studenterkørsel 2025 afhænger blandt andet af, om I vælger at køre en eller to dage, og hvilken dag I vælger at køre studenterkørsel, da nogle dage er mere populære end andre. I er velkommen til at oprette jer på vores side, så I efterfølgende kan modtage et uforpligtende tilbud på studenterkørsel. 

Book jeres studenterkørsel for 2025 allerede nu for at sikre jer en plads, da der kan være rift om visse datoer. Dette gør sig gældende uanset, om det er studenterkørsel i Jylland eller studenterkørsel på Fyn. Det er særligt torsdag, fredag og lørdag, som er de mest attraktive datoer at køre studenterkørsel på i studenterugen. Når først I har booket en dato, er den svær at ombooke igen. Dette kan eksempelvis være, hvis en af klassekammeraterne  ikke er blevet student inden I skal ud på studenterkørsel. Derfor skal I vælge datoen med omhu og eventuelt gøre lidt forarbejde forinden. Et tip til at sikre en dato er at tjekke undervisningsministeriets kalender over eksamener. Her skal I søge efter “sidste mulige prøvedag”. Den dag indikerer nemlig den sidste eksamensdag.