Er du klar til studenterkørsel i 2026?

Er du så heldig at blive student i 2026? Efter adskillige hårde studieår fortjener du et brag af en afslutning, og hvorfor ikke fejre den i selskab med Dansk Studenterkørsel, som udbyder de fedeste vognture?

Når du og din klasse booker studenterkørsel for 2026 gennem os, er I garanteret en rullende fest, hvor alt er inkluderet. Som nyudklækket student skal der ikke mangle noget, og derfor tager vi godt hånd om jer fra start til slut.

Book studentervogn for 2026 lige her

Det er ikke særlig svært at finde studentervognen for 2026. Så snart I har udfyldt formularen, kvitterer vi straks med et gratis og uforpligtende tilbud, som matcher jeres ønsker. 

Prisen for studenterkørsel varierer alt efter hvilken dag, I ønsker at køre, da nogle dage er mere populære end andre.

Vi vil gøre alt for, at du og din klasse får en uforglemmelig afslutning på studietiden. Derfor står vi ved jeres side, lige fra bestillingen er lagt, til I bunder den første øl på studentervognen.

Studenterkørsel med alt inkluderet

Når vi siger, at alt er inkluderet, så mener vi, at alt er inkluderet. Det eneste I skal medbringe, er jer selv, det gode humør og drikkevarer.

Når I booker studenterkørsel for 2026, kvitterer vi med de fedeste specialbyggede veteranlastbiler, som er klar til at fragte jer rundt i gaderne og til hinandens forældre. Der er garanti for højt humør og god stemning, når I vifter med jeres huer, råber glædesråb og vinker til forbipasserende. 

Vognene er udstyret med den bedste lyd, så I kan feste og skråle løs til jeres favoritnumre – forbered gerne en playliste hjemmefra så der ikke opstår pinlig stilhed midt i et move.

Og som om det ikke var nok – vognene er både udstyret med polstrede sæder, praktisk presenning, bagageopbevaring og bedst af det hele: en køler til alle jeres drikkevarer.

Hop trygt ombord på studentervognen

Glem alt om sure og kedelige chauffører. Hos Dansk Studenterkørsel samarbejder vi kun med friske chauffører, der ser det som den fornemste opgave at køre rundt med nyudklækkede studenter. Mange af chaufførerne har en faglig baggrund som brandmand, redder eller er fra politiet eller forsvaret. I kan derfor trygt hoppe om bord, da chaufførerne både er bekendt med førstehjælp og har styr på alle de sikkerhedsmæssige foranstaltninger.

Find jeres studentervogn for 2026 her på siden og bered jer på jeres livs fest sammen med alle kammeraterne, som I har delt hverdag med de sidste mange år.