Studenterkørsel i Odense

Dimitterer du og din klasse fra landets fedeste studenterby? Og er I på udkig efter en udbyder af studenterkørsel? Så er I havnet det rette sted. 

Hos Dansk Studenterkørsel kører vi hvert år med rigtig mange klasser fra Odense og omegn. I kan derfor trygt leje en studentervogn i Odense gennem os. 

Da Odense er Fyns største by, og Danmarks tredjestørste med næsten 200.000 indbyggere, bor her selvsagt rigtig mange studerende. Studenterkørsel er særlig efterspurgt i den eventyrlige by, og derfor anbefaler vi altid, at I booker vogn i god tid.

H.C Andersens by er en attraktiv studieby, og derfor venter der mange spændende muligheder forude for de nyudklækkede studenter. Herunder Syddansk Erhvervsskole og Syddansk Universitet som årligt modtager tusindvis af ansøgninger.

Nyudklækkede studenter fra Odense

Når vi nu snakker om de gymnasiale uddannelser i Odense, er der nok at vælge imellem. Hver sommer springer studenterne ud fra bl.a. Tietgenskolen, Odense Katedralskole, Syddansk Erhvervsskole (Odense Tekniske Gymnasium), Tornbjerg Gymnasium, Kold College, Mulernes Legatskole og Skt. Knuds Gymnasium.

De gymnasiale uddannelser og skoler i Odense giver unge frit slag. Skolerne skal sørge for, at fremtidens danske studerende besidder forskellige interesser og faglige færdigheder. Mange af skolerne er desuden flere hundrede år gamle med en lang og rig historie bag sig. Odense-skolerne er desuden kendt for sine ivrige elever, hvilket har resulteret i, at skolerne har vundet priser for både innovation og teknologisk udvikling. 

Book studenterkørsel i Odense med alt inkluderet

Når du og din klasse booker studenterkørsel gennem os, er alt inkluderet. Ja, du hørte rigtigt nok!. Vi synes det skal være nemt for de travle unge studerende, og derfor får I én samlet pakke. I kan dog altid vælge at tilkøbe ekstra services, såsom egen DJ, og drikkevarerne, dem skal I selvfølgelig selv sørge for.

Vores vogne er toptunede, specialbyggede lastvogne, hvis eneste formål er at være omdrejningspunktet for jeres livs fedeste fest. Vognene indeholder blandt andet musikanlæg, køler til drikkevarer, polstrede sæder og en praktisk presenning. Jeres mobiler vil ikke løbe tør for strøm, da alle vogne indeholder 220V strømstik. Derudover er bannere og pynt inkluderet, og I kan nemt opbevare jakker, tasker eller drikkevare i den lukkede bagageopbevaring.

Om I vælger at starte jeres studenterkørsel direkte efter dimission på skolen, eller hjemme hos en klassekammerat, er helt op til jer selv. I aftaler med chaufføren, hvor han skal hente jer. 

Studenterkørsel priser i Odense

I har helt sikkert tænkt over, hvad det koster at køre studenterkørsel. For at gøre det kort, er der forskel på priserne. Prisen kommer nemlig an på, hvilken dag I vælger at booke jeres vogntur.

Visse datoer er mere eftertragtede end andre, og derfor opfordrer vi altid til, at I er ude i god tid. Udfyld formularen på forsiden og modtag et gratis, uforpligtende tilbud på studenterkørsel i Odense.

Her kører Dansk Studenterkørsel også

Studenterkørsel på Fyn

Faaborg | Glamsbjerg | Middelfart | Nyborg | Odense | Ringe | Svendborg | Søndersø