Studenterkørsel i Odense

Dimitterer du og din klasse fra landets fedeste studenterby? Og er I på udkig efter en udbyder af studenterkørsel på Fyn? Så er I havnet det helt rette sted. Når I bestiller studenterkørsel i Odense gennem Dansk, er I garanteret jeres livs fedeste vogntur, som I sent vil glemme.

Odense er Fyns største by, og Danmarks tredjestørste med næsten 200.000 indbyggere, bor her selvsagt rigtig mange studerende. Studenterkørsel er særligt efterspurgt i den eventyrlige by, og derfor anbefaler vi altid, at I booker studentervogn i Odense i god tid.

H.C Andersens by er en attraktiv studieby, og der venter mange spændende muligheder forude for de nyudklækkede studenter. Herunder Syddansk Erhvervsskole og Syddansk Universitet som årligt modtager tusindvis af ansøgninger.

Hos Dansk Studenterkørsel kører vi hvert år med rigtig mange klasser fra Odense og omegn. I kan derfor trygt leje en studentervogn i Odense gennem os. 

Nyudklækkede studenter fra Odense

Odense byder på et hav af forskellige gymnasiale uddannelser. Hver sommer springer studenterne ud fra bl.a. Tietgenskolen, Odense Katedralskole, Syddansk Erhvervsskole (Odense Tekniske Gymnasium), Tornbjerg Gymnasium, Kold College, Mulernes Legatskole og Skt. Knuds Gymnasium.

De gymnasiale uddannelser og skoler i Odense giver unge frit slag. Skolerne skal sørge for, at fremtidens danske studerende besidder forskellige interesser og faglige færdigheder. Mange af skolerne er desuden flere hundrede år gamle med en lang og rig historie bag sig. Odense-skolerne er desuden kendt for sine ivrige elever, hvilket har resulteret i, at skolerne har vundet priser for både innovation og teknologisk udvikling.

Find studenterkørsel i Odense gennem Dansk og gi’ den maks gas til høj musik, når I kører rundt i de toptunede vogne på den store dag.

Traditioner i Odense

Odense er rig på kultur, og der er masser af spændende tiltag for nyudklækkede studenter. Mange vælger at tage en tur forbi Munke Mose eller Eventyrhaven, og nyde de grønne oaser med forskellige kolde drikkevarer. Flakhaven er endnu et af Odenses attraktive steder at gøre stop undervejs på vognturen. Hvis stedet er turens sidste stop, er det oplagt at tage videre på en af byens mange barer eller spisesteder.

Book studenterkørsel i Odense med alt inkluderet

Når du og din klasse booker studenterkørsel gennem os, er alt inkluderet. Ja, du hørte rigtigt nok!. Vi synes det skal være nemt for de travle unge studerende, og derfor får I studenterkørsel i  én samlet pakke. Det eneste I skal sørge for er drikkevarer og det gode humør. Vores vogne er toptunede, specialbyggede lastvogne, hvis eneste formål er at være omdrejningspunktet for jeres livs fedeste fest. Vognene indeholder blandt andet musikanlæg, køler til drikkevarer, polstrede sæder og en praktisk presenning. Jeres mobiler vil ikke løbe tør for strøm, da alle vogne indeholder strømstik. Derudover er bannere og pynt inkluderet, og I kan nemt opbevare jakker, tasker eller drikkevare i den lukkede bagageopbevaring.

Om I vælger at starte jeres studenterkørsel direkte efter dimission på skolen, eller hjemme hos en klassekammerat, er helt op til jer selv. I aftaler med chaufføren, hvor han skal hente jer. 

Studenterkørsel priser i Odense

I har helt sikkert tænkt over, hvad det koster at køre studenterkørsel i Odense. For at gøre det kort, er der forskel på priserne. Prisen kommer nemlig an på, hvilken dag I vælger at booke jeres vogntur.

Visse datoer er mere eftertragtede end andre, og derfor opfordrer vi altid til, at I er ude i god tid. Find jeres studentervogn i Odense ved at udfylde formularen på forsiden, hvorefter I modtager et gratis, uforpligtende tilbud.

FAQ

Hvornår er der studenterkørsel i Odense?

Der køres studenterkørsel i Odense på samme tidspunkt som resten af Danmark. Som regel i slutningen af Juni/start Juli.

Her kører Dansk Studenterkørsel også

Studenterkørsel på Fyn

Faaborg | Glamsbjerg | Middelfart | Nyborg | Odense | Ringe | Svendborg | Søndersø