INFORMATIONER

ALT DU SKAL VIDE OM STUDENTERKØRSEL

 

Hos Dansk Studenterkørsel gør vi alt for, at dig og din klasse får en uforglemmelig dag. Vi har sørget for alle de ting, som I måske ikke lige selv har tænkt over. Grundet vores store erfaring indenfor studenterkørsel ved vi, hvad der skal til for at skabe de optimale rammer for den vildeste fest.

Hvem er Dansk Studenterkørsel?

Dansk Studenterkørsel er et firma, der beskæftiger sig med… ja, you guessed it, studenterkørsel. Vi har over 25 vogne i vores vognpark og det er alle sammen fede militær veteranlastbiler, der sørger for at give den hele rigtige stemning på dagen. Dansk Studenterkørsel har efterhånden været i branchen i mange år, så vi ved præcis hvad der skal til for at give dig og din klasse den ultimative fest og den fedeste dag i jeres liv.

Dansk Studenterkørsel har hovedkvarter omkring Horsens, men kører kørsler i hele Jylland og også på Fyn. Vi har kørt med langt over 10.000 studenter, så vi ved hvad vi snakker om.

Sikkerheden på turen

Sikkerhed er en mærkesag her hos Dansk Studenterkørsel. Hos os er vi klar over at det kan se skræmmende ud og være overvældende som forældre at sende deres studenter afsted i en studentervogn. Men høje sider og aflukket vogn under køreturen er én af flere sikkerhedsforanstaltninger som vi har sørget for under turen.

Du kan læse mere om vores sikkerhed her.