Studenterkørsel 2024

Er I på jagt efter dem, der skal sørge for, at I, som klasse, får den vildeste, mest vanvittige fest, når I skal fejre, at I endelig kan slippe alle bekymringer og lade presset lette sig fra jeres skuldre? Så har I allerede skudt papegøjen lige her. 

Dansk Studenterkørsels ser det nemlig som sin vigtigste opgave, at I, når I skal køre studenterkørsel i 2024, får en festens og fejringens dag, som I aldrig glemmer.

Dansk Studenterkørsel sikrer jer en dag, I aldrig glemmer

Noget af det, man glæder sig allermest til, næsten allerede inden man overhovedet er begyndt på gymnasiet, er studenterkørslen. Det er den dag, hvor I fejrer, at I, som klasse, har klaret jer gennem tre vilde år med hårdt arbejde og slid – og hvor I, i frihedens tegn, skåler, ikke bare med hinanden, men også med de ventende familier, der stolt kan vinke farvel til jer, når I kører videre til det næste bord fyldt med lækre snacks og læskende drikkevare. 

Vi kan godt forstå, at I glæder jer! Så book jeres studenterkørsel til 2024 allerede i dag. Vi tilbyder både studenterkørsel i Jylland og studenterkørsel på Fyn – og uanset hvad, så garanterer vi jer for, at I får den fedeste, mest fantastiske dag i en af vores toptunede veteranlastbiler og med en af vores unge, festglade chauffører. 

Ikke bare en helt almindelig studentervogn 

I læste rigtigt; vores studentervogne er ikke bare en vogn, det er en veteranlastbil, der er specialbygget til at danne rammen for den fedeste fest. Vi ved nemlig, hvad det kræver at give jer jeres livs fest med de bedste vogne. 

Derfor har vi, i vores studentervogne indbyggede højtalere, der kan blæse hele klassen bagover og sørge for, at I får al den opmærksomhed i fortjener, når i drøner rundt på vejene. I styrer selv musikken, så I kan spille alle jeres yndlingssange – og skulle mobilen gå død, så har vi tilmed også sørget for, at I kan oplade dem på vognen. 

Derudover har vi også indbyggede kølere, så I er sikret lækre, læskende og KOLDE drikkevare hele dagen. Vi ved nemlig godt, at der ikke er noget værre end en halvlunken øl, der har trillet rundt i bunden af vognen og er blevet både beskidt og slatten. 

Unge chaufføre, der elsker at fyre op for en god fest  

Det var heller ikke for sjov, det der med de festglade, unge chauffører. Chaufføren er nemlig med jer hele dagen og er derfor en stor del af det, der er med til at gøre dagen helt speciel. Derfor har vi samlet et team af unge chauffører, der elsker en god fest – og som derfor ønsker at give jer “the time of your life”. 

Der er altså ikke et øje (eller en gane) tør, hvis I booker jeres studenterkørsel 2024 hos Dansk Studenterkørsel. Vi ved, hvor vigtig en dag, det er for jer – og derfor ser vi det som vores fornemmeste opgave at give jer den dag I drømmer om, og som I, i den grad fortjener.