Vind i håret på studenterkørsel i Ringkøbing

Skal man opleve ægte dansk sommer, så skal man tage til Ringkøbing ved Vestkysten. Særligt i juni måned er der en særlig stemning i byen, for her springer byens studenter nemlig ud med deres flotte studenterhuer. I Ringkøbing er der tradition for hestevognskørsel, hvilket er den ældste form for studenterkørsel og derved også den mest traditionelle. Dog skal man ofte ud af byen og besøge de klassekammerater som bor her, og dette kan blive en alt for lang tur for de søde heste, som jo skal slæbe hele selvskabet rundt + studentervognen. Derfor vælger mange at køre en ekstra dag med studenterkørsel. Det er er vi kommer ind i billedet, for vores specialbyggede studentervogne har masser af hestekræfter, som kan transporterer jer rundt i det smukke vestjyske landskab.

Derfor skal du vælge en studentervogn

Med en studentervogn kommer man hurtigt langt omkring, hvilket kan være en fordel, hvis klassen bor spredt i et større geografisk område. Det giver også en del frihed på studenterkørselen, da man også har mulighed for at køre du til stranden eller andre steder, som I kunne have lyst til at besøge undervejs. Hos dansk studenterkørsel har vi ofte haft klasser med ude ved stranden, hvor studenterne kunne tage en dukkert eller nyde solen i det varme lyse sand. Det er kun fantasien der sætter grænser, så skynd dig ind og tjek vores fede vogne her.

Ringkøbing om sommeren

Om sommeren er ekstra meget liv i Ringkøbings fine små gader. Ringkøbing er nemlig et stort turistmål i Danmark, og det er ikke så underligt for byen er i sandhed et smørhul ved den jyske vestkyst. Her er brostensbelagte gader, og overalt mærkes historiens vingesus. Måske du også kan mærke det oppe fra ladet af studentervognen? Kommer vi ud til Søndervig Strand, har historien efterladt sig tydelige spor, som stadig kan ses den dag i dag. Her taler vi naturligvis om de store bunkere, som kan opleves langs stranden. Som et ekko fra fortiden ligger de her, mens livet leves her på stranden. Søndervig strand blev nemlig kåret som årets strand i 2014, hvilket også betyder at den benyttes flittigt af både lokale og turister. Faktisk har man badet her siden 1800-tallet, så er er noget om snakken, når vi siger, at Søndervig strand er blandt de bedste i Danmark. Hvis du vil til Søndervig strand på din studenterkørsel, så kan det sagtens arrangeres med Dansk Studenterkørsel.
Studentervogn-Ringkøbing-1

Ren lykke på studenterkørslen

Det er efterhånden et velkendt faktum at Danmark flere gange er blevet kåret til verdens lykkeligste land. Men vidste du, at Ringkøbing i 2007 blev kåret som Europas lykkeligste by? Måske er der noget om snakken, for de studenter vi møder i studentervognene i Ringkøbing stråler af lykke og livsglæde! Det at blive student og køre studenterkørsel er også et højdepunkt i livet, så det er vist ikke så underligt, at man er så glad.

Ringkøbings studenter

I Ringkøbing findes der flere uddannelsessteder, som udklækker nye studenter hvert år. Der er to almene gymnasier, også kaldet STX, som er hhv. Ringkøbing Gymnasium og Det Kristne Gymnasium. Der er også et Handelsgymnasium, HHX Ringkøbing. Det kristne Gymnasium har også en kostskole, da der kan være langt fra landet og ind til byen. Dette medfører også et helt specielt sammenhold blandt studenterne, hvilket kan mærkes på studenterkørslerne.
Ringkøbing-studenterkørsel

Hold på hat og briller

Ringkøbing er også kendt for vindmøller, hvilket også betyder at det kan blæse en del på studenterkørslen. Pas derfor på at huen ikke flyver af under studenterkørslen. På en studenterkørsel med Dansk Studenterkørsel er der altid fart over feltet, og med vores specialbyggede studentervogne er der lagt op til at kunne holde et brag af en fest på ladet. Vores super dygtige chauffører skal selvfølgelig nok stoppe op, hvis huen alligevel skulle falde af i farten. Selvom vi har nogle af branchens bedste vogne, så er det nu vores chauffører der virkelig redder dagen derude på studenterkørslerne. Du vil opleve at de er super professionelle, men også klar på at give jer en kæmpe fest og en kæmpe oplevelse. Og nu vi slynger med ordet kæmpe, så kan du også lige tjekke vores højtalere ud. De er nemlig KÆMPE store og kan sagtens overdøve blæsten. Du vil kunne tilslutte din mobil via AUX eller Bluetooth til anlægget, så du helt frit kan styre musikken. Der er desuden mobilopladning på vognen, dog ikke med vindmølleenergi, men nok til at du kan holde liv i mobilen, så den holder hele dagen. Får du brug for at have ekstra tøj med, enten en varm trøje eller badetøj, så er der bagageopbevaring under de midterste sæder, som sikre, at dit tøj ikke bliver vådt og beskidt under turen. Du kan desuden holde dine drikkevarer kolde under turen, da der er monteret en cancooler på alle vores studenterlastvogne. Det er rigtig rart, når temperaturen er høj hen over Danmark. Men nogle gange viser det sig at regne hele sommeren lang, og i sådan et tilfælde, skal det da ikke gå ud over festen på studentervognen. Derfor er alle vognene udstyret med smarte presenninger, som kan tages i brug, når I ønsker det. Det er muligt både at dække det helt til, eller måske kun i den ene side, det er helt op til jer. Er der brug for at vi dækker hele vognen ind mod regnen, så har vi fået lavet det sådan, at der er gennemsigtige ”vinduer” i siderne, så I fortsat kan vinke ud til alle Ringkøbings mange glade lokale og turisterne, som måske ikke er vant til at se en studentervogn.
Dansk-Studenterkørsel-Ringkøbing

Efter studenterkørslerne i Ringkøbing

Efter studenterkørslerne i Ringkøbing er overstået, så er der stadig mulighed for at holde fest og fejre at man endelig er blevet studenter, og ikke mindst en hel lang sommer uden lektier. Ikke langt fra Ringkøbing ligger havnebyen Bork, som er et sandt mekka for sejlsportsudøvere som eksempelvis kitesurfere. Kan man vælge at bade i den rolige fjord, eller boltre sig i Vesterhavets vilde bølger på et surfbord. Bork har også en havnefestival, som byder på ægte byfest med tivoli og øltelt, men også koncerter med store navne. På plakaten i 2018, kan man læse navne som: Benal, Hugo Helmig, Nik og Jay samt Christopher. Vil du have en kæmpe oplevelse på din studenterkørsel i Ringkøbing? Så send en GRATIS forespørgsel og se hvad vi har af ledige datoer, samt priserne for din store dag. Rigtig god fornøjelse og pøj pøj med studentereksamen.