Studenterkørsel på Fyn

Hos Dansk Studenterkørsel er vi vilde med fester, kolde drikkevarer, høj musik – og glade studenter. Vi glæder os hvert år til at køre rundt med lykkelige og højrøstede studenter, som kommer fra gymnasier rundt omkring på Fyn. 

Når du og din klasse booker studenterkørsel gennem Dansk Studenterkørsel, er I sikret jeres livs fest og en uforglemmelig dag, som I sent vil glemme.

Her får I nemlig hele pakken, så I blot skal fokusere på at have det sjovt sammen med de klassekammerater, I har delt hverdag med de sidste to til tre år.

Find jeres billige studenterkørsel på Fyn her på siden og kom i gang med planlægningen af studentertidens største begivenhed allerede i dag.

Fyn har de fedeste studenterkørsler

Hver sommer springer tusinde af studenter ud fra et af de 11 fynske gymnasier, som glædeligt vifter med huen og smiler lidt mere end sædvanligt. Efter to-tre års hårdt slid fortjener du og din klasse det bedste. Derfor sørger vi altid for at fyre op under de fynske studentervogne, så de er klar til at modtage de mange studenter efter dimission.

I Svendborg ligger et af Danmarks største gymnasier, nemlig Svendborg Gymnasium, som modtager studerende fra hele Sydfyn.

På Østfyn, nærmere betegnet Nyborg, ligger Nyborg Gymnasium, som huser hele 7 forskellige ungdomsuddannelser under samme tag, herunder en international gymnasial uddannelse.

Fyns største by Odense er selvfølgelig vært for flest gymnasiale uddannelser, hvor det især er Odense Katedralskole og Sct. Knuds Gymnasium, som hitter blandt de odenseanske unge. Find jeres studentervogn på Fyn gennem Dansk Studenterkørsel og få en mindeværdig afslutning på gymnasielivet, som I sent vil glemme.

Book studenterkørsel på Fyn lige her

Det har aldrig været nemmere at leje en studentervogn på Fyn, som det er i dag. Det eneste du skal gøre, er at udfylde formularen på forsiden med jeres klasseoplysninger, hvorefter vi sender jer et uforpligtende tilbud.

Studenterkørsel med alt inkluderet

Der må ikke mangle noget på jeres lastbil studenterkørsel på Fyn – uanset om I dimitterer fra Ringe, Faaborg eller Svendborg. Her får du meget mere end bare en studentervogn. Vognene er nemlig toptunede og klar til mange timers fest.

Noget af det mest “iørefaldende” ved vores vogne er nok de fede musikanlæg, som kan blæse enhver omkuld. Det er dog helt op til jer selv, hvor højt og hvor længe I vil spille. I kan endda selv vælge musikken ved at tilslutte jeres smartphones med jackstik eller via bluetooth. Her kan det være en god idé at lave en playliste hjemmefra, hvis I har numre, som I bare må danse og skråle med på.

Lunkne drikkevarer er noget af det værste, når der skal festes igennem. Derfor er vores vogne udstyret med køleanlæg, så I altid er sikret kolde drikkevarer.

De fleste studenterkørsler varer i omkring 10 timer, og det kan mærkes i benene. Derfor er alle vogne selvfølgelig udstyret med bænke – men ikke nok med det, så er de polstrede, hvilket din bagdel vil takke dig for dagen efter.

Chaufførerne

Når I finder jeres studenterkørsel på Fyn gennem Dansk, er chaufføren selvfølgelig inkluderet i prisen. Vi har kun valgt at ansætte kvalificerede chauffører, som er klar på fest og farver – selvfølgelig inden for lovens grænser. Mange af dem har en faglig baggrund som redder, brandmand eller fra forsvaret, hvilket også gør dem i stand til at kunne yde førstehjælp. Vores chauffører er festlige og klar til at håndtere en vognfuld unge festglade mennesker med et smil på læben.

Husk at planlægge ruten hjemmefra, så I ikke farer vild

Som sagt er alt inkluderet, når I booker studentervogn på Fyn. Vi anbefaler dog, at I planlægger jeres studenterrute hjemmefra i god tid, så vores chauffører har mulighed for at forberede sig på turen. Fyn er nok allermest kendt for Odense og H.C Andersen, men byder på mange andre skønne perler, såsom Odense Å, Eventyrhaven, Odense Zoo og den hyggelige gågade med mange små sidegader.Når man bor på Fyn, er der ikke langt til havet, hvilket gør det oplagt at køre forbi stranden og måske få en dukkert og klippe en bølge i huen. Det sydfynske øhav er særlig kendt for sin charme og gode strande, lige så vel som Nyborg, der byder på en lang sandstrand. I kommer helt sikkert også forbi Nyborg Slot eller Marinaen, som er en af Fyns største lystbådehavne.