Studenterkørsel Fyn – få den vildeste afslutning på gymnasietiden

Hos Dansk Studenterkørsel er vi vilde med fester, kolde øl, høj musik – og glade studenter. Vi glæder os hvert år til at køre rundt med lykkelige og højrøstede studenter, som kommer fra gymnasier rundt omkring på Fyn. 

Når dig og din klasse booker en studenterkørsel gennem Dansk Studenterkørsel, er I sikret jeres livs fest og en uforglemmelig dag, som I sent vil glemme. Hos os får I nemlig hele pakken, så I blot skal fokusere på at have det sjovt sammen med de klassekammerater, I har delt hverdag med de sidste to til tre år.

Fyn har de fedeste studenterkørsler

Hver sommer springer tusinde af studenter ud fra et af de 11 fynske gymnasier, som glædeligt vifter med huen og smiler lidt mere end sædvanligt. Efter tre års hårdt slid fortjener dig og din klasse det bedste. Derfor sørger Dansk Studenterkørsel for at fyre op under de fynske studentervogne, så de er klar til modtage de mange studenter efter dimission. 

Her får du meget mere end bare en studentervogn. Vognene er nemlig toptunede og klar til mange timers fest.

Noget af det mest “iørefaldende” ved vores vogne er nok de fede musikanlæg, som kan blæse enhver omkuld. Det er dog helt op til jer selv, hvor højt og hvor længe I vil spille. I kan endda selv vælge musikken ved at tilslutte jeres smartphones med jackstik eller via bluetooth. Her kan det være en god idé at lave en playliste hjemmefra, hvis I har numre, som I bare må danse og skråle med på.

Vi kommer ikke udenom, at en tro følgesvend ved studenterkørsel er alkohol. Og med en temperatur på den gode side af 20 grader i slutningen af juni måned, kan lunkne eller endda varme drikkevarer ødelægge en ellers så festlig stemning. Derfor er vore vogne udstyret med køleanlæg, så I altid er sikret kolde drikkevarer. 

Hos Dansk Studenterkørsel har vi valgt kun at ansætte kvalificerede chauffører, som er klar på fest og farver – selvfølgelig inden for lovens grænser. Mange har dem har en faglig baggrund som redder, brandmand eller fra forsvaret, hvilket også gør dem i stand til at kunne yde førstehjælp. Vores chauffører er festlige og klar til at håndtere en vognfuld unge fulde mennesker med et smil på læben.  

De fleste studenterkørsler varer ved i omkring 10 timer, og det kan mærkes i benene. Derfor er alle vogne selvfølgelig udstyret med bænke – men ikke nok med det, så er de polstrede, hvilket din bagdel vil takke dig for dagen efter.

Husk at planlægge ruten hjemmefra, så I ikke farer vild

Som sagt er alt inkluderet, når I booker jeres studenterkørsel. Det eneste I dog skal sørge for, er at planlægge jeres studenterrute hjemmefra i god tid, så vores chauffører har mulighed for at forberede sig på turen. Fyn er nok allermest kendt for Odense og HC Andersen, men byder på så mange andre skønne perler. Når man bor på Fyn, er der ikke langt til havet, hvilket gør det oplagt at køre forbi havet og måske få en dukkert og klippe en bølge i huen. Det sydfynske øhav er særlig kendt for sin charme og gode strande, lige så vel som Nyborg, der byder på en lang sandstrand. Et af landets største gymnasier ligger i Svendborg, nemlig Svendborg Gymnasium, som hver sommer drøner rundt i gaderne i det sydfynske, og får hver forbipasserende til at dytte og vinke.