Dansk Studenterkørsel elsker Fyn

Danmarks hjerte og eventyr ø Fyn er så fin om sommeren – men midt i den danske sommeridyl kommer der hver år sidst i juni gang i gaden, når de nye studenter springer ud.

Vi fyrer op for studenterfesten på Danmarks måske fedest studentervogne, når vi tager turen over den gamle Lillebæltsbro, og leverer den fedeste fest på vores toptunede studentervogne.

Fra Middelfart til Odense, til Faaborg og Svendborg, og helt over til Nyborg kan du med Dansk studenterkørsel opleve the ride of your life, når vi kommer buldrende gennem de fynske byer.

I Middelfart kører vi traditionen tro ned til Cafe Razz, hvor du og klassen kan spille Volleyball og bade i det friske vand.

I Faaborg er der tradition for at danse lanciers på torvet, og danse rundt om Ymerbrønden, og i Svendborg er det fast tradition at alle som fik 12 i sidste eksamen skal løbe efter vognen.

Når vi kører i Nyborg, så skal alle studenter danse om springvandet i Kongsgade, som man også kan ”bade” i, eller man kan i hvert fald blive våd, hvis det er dét man vil.

Når vi kører for Midtfyns Gymnasium, så gør vi stop i Ringe, hvor vi lige skal forbi Torvet for at danse om springvandet.

I Odense er der mange studenterbiler i gadebilledet, så her gælder det selvfølgelig om at synge højest om, hvilken studenterhue der er den bedste.
Den bedste studenterhue er selvfølgelig jeres, og den bedste studentervogn kan du booke hos Dansk Studenterkørsel.

Lidt om vores studentervogne, som kan bookes på Fyn

Vores vogne er skabt til fest, og du får meget mere end bare en studentervogn, når du booker hos Dansk Studenterkørsel.

Først og fremmest kører vi med de fedeste anlæg, som kan blæse det meste af Fyn ned når I kommer buldrende.
Ok, måske ikke det meste af Fyn, men vi lover at man vil kunne høre jer komme kørende på lang afstand.

Det er selvfølgelig helt op til jer hvor højt I vil spille, og musikken kan I også helt selv styre, da anlægget nemt kan tilsluttes jeres iPhone, iPods, eller Smartphones med jackstick eller bluetooth.
I skal heller ikke være bange for at mobilen løber tør for strøm under turen, fordi Spotify sluger det hele. Vi har nemlig sørget for strømstik og opladere til både iPhones, Androids og selv de gamle iPods.

I Middelfart skal vi måske langt omkring, fordi nogle gymnasier ligger på den anden side af Lillebælt, og her er det lækkert for jer, at vi har fået monteret bløde polstrede sæder, så I ikke får ondt bagi på turen.

Mange sidder også med nøgne knæ på bænken og med fronten ud af vognen. Her er det også super lækkert ikke at få splinter og røde mærker efter et hårdt træunderlag.

Fyn er også kendt for sine mange gode bryghuse, og skulle vi komme forbi sådan et, så er der også mulighed for at opbevare øllerne kolde. Vi har nemlig køleanlæg i alle studentervognene!
Drikkevarer er jo også blandt de vigtigste elementer på en studenterkørsel, og derfor mener vi at I fortjener at nyde dem helt kolde i sommervarmen.

Som mange har tradition for på Fyn, så skal vi da lige forbi en strand eller et havnebad, så I kan få en bølge i huen.
Nær Faaborg og Svendborg, er der masser af gode strande ud til det fynsk øhav, hvor vi kan gøre stop. Vi parkerer vognen, men lader anlægget spille så I kan chille i solen med jeres yndlingsmusik, og måske også tage jer en dukkert i det smukke blå fynske hav.

Med mindre man bader nøgen, så er der brug for skiftetøj, og her er det også super praktisk at Dansk Studenterkørsels vogne er udstyret med bagageopbevaring.
Under sæderne finder du solide bokse, hvor du kan opbevare dine ting sikkert.

Frem for at lade jakker og badetøj ligge og flyde rundt på et gulv, som helt sikket bliver klistret til i sprut og øl i løbet af sådan en studenterkørsel, så placer jeres bagage sikkert i boksene under sæderne. Alle bokse er sikret med metalskinner, så de gider derfor ingen steder når vi kører.

Vi har selvfølgelig også de flinkeste og måske bedste chaufførteam i landet, og de vil gøre alt for jer fynske studenter, så I får jeres livs fest.

Når turen er færdig, så er rengøring selvfølgelig med i prisen, og det eneste I skal gøre er bare at tage alle jeres ting med jer ned fra vognen.

Det lægger helt sikkert en dæmper på festen, når man skal til at gøre hele vognen ren og kæmpe om, hvem der kan blive fri.
I skal naturligvis bare have lov at feste videre ved turens sidste stop, så derfor der det naturligvis inkluderet i prisen.

Vores vogne er helt sikkert meget mere end bare en studentervogn, og du kan få et uforpligtende tilbud lige her.