Studenterkørsel Silkeborg – Turen du aldrig glemmer

Er du og din klasse på udkig efter studenterkørsel i Silkeborg, så behøver I ikke lede længere. Her på siden finder I alt, hvad hjertet begærer, når det kommer til studenterkørsel. Vi har nemlig samlet alt i én pakke, så I blot skal booke turen, læne jer tilbage og feste løs. Uanset om I skal booke studenterkørsel i Silkeborg eller studenterkørsel i Midtjylland, skal I blot udfylde formularen øverst på siden med jeres klasses informationer, hvorefter vi kvitterer med et gratis uforpligtende tilbud – husk at booke i god tid!

Silkeborg har de fedeste studenter

Silkeborg er kendt for at huse et af Danmarks største almene gymnasier, og derfor vrimler der hver sommer med glade studenter, som stolt viser deres studenterhue frem. Uanset om du og din klasse dimitterer fra det almene gymnasium, handels- eller tekniske gymnasium, er vognturen lige fed. Vi ønsker at gøre det nemt for de danske studenter, hvorfor vi har valgt at samle det bedste ét sted. Derfor er alt inkluderet, når I booker en studenterkørsel gennem Dansk Studenterkørsel.

Silkeborgs studenter har tradition for at mødes på Silkeborg Torv på tværs af uddannelser og klasser til en stor fest – forestil jer at ankomme i den fedeste toptunede veteranlastbil. Alle byens blikke vil rette sig mod jer, så hvorfor ikke ankomme med stil?

Vogntur med alt inkluderet

Efter flere år i branchen ved vi, hvad de danske studenter vil have. Vi følger med tiden og opdaterer løbende vores vognpark for at imødekomme de danske studenters præferencer. Hvorfor gå ned på udstyr, når du står over for dit livs fedeste fest med vennerne? Vi har sørget for, at alle vores specialbyggede vogne indeholder alle relevante features der skal til for at holde en fed fest.

Alle vogne indeholder selvfølgelig musikanlæg, så I kan blæse de andre studenter omkuld. Uden musik ville en vogntur være en kedelig affære, og derfor får I et anlæg med den fedeste bas. I styrer selv musikken via jeres smartphones – så sørg for at brygge en fed playliste sammen, som holder i mange timer –  vi garanterer jer, at jeres mobiler aldrig løber tør på strøm, alle vogne er nemlig udstyret med 220V strømstik.

Derudover er alle vogne udstyret med polstrede sæder, bagageopbevaring, presenning i tilfælde af regn og blæst samt køler til drikkevarer, så I altid er garanteret kolde drikkevarer. Sidst, men ikke mindst, er slutrengøring inkluderet i prisen, for hvem ønsker at rengøre en lastbil med tømmermænd?

Glem ikke pynten – kun fantasien sætter grænser

Dekoration af lastbilen er en mangeårig tradition, som de fleste studenter har det sjovt med. Vi har set det meste, og kan derfor konkludere, at kun fantasien sætter grænser. Der er alt fra de klassiske bøgegrene og flag til balloner, badedyr og bannere med citater, slagord eller sjove tegninger, som virker iøjnefaldende. 

Vi afsætter god tid til at pynte vognen, så I ikke behøver at stresse. For at sikre sig at al pynten sidder fast på lastbilen, anbefaler vi, at I bruger strips og ikke gaffatape – det vil være ærgerligt, hvis noget af den flotte pynt falder af undervejs.