Friske chauffører

På alle studenterkørslerne
Forestil dig en gammel sur chauffør, som træt af sit job, og hader unge mennesker (ham har du mødt en i en bus før, ikke?). Forestil dig nu det modsatte, og du vil have en idé om, hvem vores chauffører er. Vores chauffører er nemlig altid friske og klar til at hjælpe jer med at få en bedste dag. For dem er det at køre studenterkørsel verdens sjovest job, og de er alle kvalificerede til at håndtere en stor flok unge og fulde mennesker med et smil på læben.
Friskechauffører2

Relevant faglig baggrund

At være chauffør på en studenterkørsel kræver meget mere end bare et stort kørekort. Vi har derfor ansat chauffører, som kan meget mere end bare at køre lastbil. Mange har en faglig baggrund som ambulancereddere, brandmænd, er fra politiet eller forsvaret. Dette gør, at de alle er vant til at arbejde med mennesker, og mange kan også yde førstehjælp, hvis uheldet er ude. De er professionelle, men kan samtidig godt sætte en fest i gang.

Med på det meste

Mangler I en dommer til øl-bowling, eller ønsker I lige at lægge vejen forbi McDonald’s drive-in i studentervogn, så er en Dansk Studenterkørsel-chauffør jeres mand! Han lytter gerne til jeres skøre forslag, og kommer måske endda med nogle selv. Måske ønsker I at køre en ekstra tur inde i byen, eller måske vil I gerne en tur ud til vandet og bade med huen på. Uanset, hvad jeres ønsker måtte være, så er vores chauffører åbne for alle forslag, selvfølgelig inden for lovens grænser.