Kolde drikkevarer på din vogntur

Iskolde drinks er et must på en varm sommerdag

 

Forestil dig følgende; En varm og lækker sommerdag, hvor solen brager ned over dig og din klasse, mens I flyver gennem gaden på ladet af en veteran lastbil. Det eneste, der kan gøre livet lidt bedre, er en iskold øl. Du bukker dig ned og tager en op fra gulvet af lastbilen. Du åbner den og gør dig klar til at forkæle din gane med de forfriskende dråber. Du sætter dåsen til munden og lader øllet bevæge sig ned i munden på dig for så at finde ud af…. at den er blevet brandvarm af at ligge og syde i solens varme stråler.

Nej vel…

I ved ikke hvor glade I bliver for den indbyggede køler i vores vogne. Det er fuldstændig uvurderligt på en hed sommerdag og den bliver jeres bedste ven i løbet af dagen. Selv ikke din værste fjende ville du tilbyde en skoldhed Harboe.

Derfor er der selvfølgelig køler i alle Dansk studenterkørsels vogne og det bliver i glade for. For det første fordi, I har kolde drikkevarer hele dagen og for det andet, fordi i slipper for at der ligger 100 dåser og flyder på gulvet og er helt beskidte, når I skal til at drikke af dem.