Presenningen holder dig tør på turen

…Hvis det mod forventning skulle regne

 

Dansk Studenterkørsel har lavet en eksklusiv aftale med vejrguderne om, at når vores lastbiler kører rundt i det ganske land med glade studenter på ladet, så skal solen brænde frem på en skyfri himmel. Langt de fleste af vores kørsler foregår da også under disse vejrforhold, meeen med det Danske sommervejr, så kan man jo aldrig være helt sikker.

Derfor er det godt, at alle vores studenterlastbiler er udstyret med en specialsyet presenning, der kan rulles op og ned alt efter, hvilket vejr i bliver udsat for på jeres studenterkørsel.

Presenningen helt rullet op

Som udgangspunkt er presenningen rullet helt op, så ladet er helt åbent og I kan få alt den sol I vil have, samtidig med at I kan skåle ud til trafikken der kører forbi. Ved langt de fleste kørsler bliver det ikke nødvendigt, at rulle presenningen ned.

Kør med presenningen halvt rullet ned

Hvis det småregner, så har I mulighed for at rulle presenningen halvt ned, så I kan sidde i tørvejr i ladet, men samtidig er der stadigvæk åbent i siderne, så I kan vinke, moone og skåle ud til trafikken og fodgængerne. Det tager ingen tid, at rulle presenningen ned, så hvis det pludselig skulle begynde med at regne, så kan jeres chauffør hurtigt få foldet den ud, så I ikke bliver våde.

Rul presenningen helt ned

Skulle det uheldige ske, at I render ind i et skybrud på jeres kørsel, har I mulighed for at rulle presenningen helt ned, så I sidder helt i tørvejr uden at blive ramt af den mindste dråbe. Det giver en helt speciel stemning og selvom det regner, så sørger den intime atmosfære i ladet for at I i klassen kan holde humøret på sit højeste. Når først musikken spiller og promillen begynder at danse deropad, så er det nærmest umuligt at slå en ny udklækket student ud af kurs.

Umiddelbart vil vores råd dog være, at I skal huske solcremen, for med Dansk Studenterkørsel har vi bestilt Dansk sommervejr i den forfatning, hvor det gør sig allerbedst.

Praktisk-presenning