Musik anlæg til studenterkørsel

Ingen fest uden musik

 

Musikanlæg og DJ til studenterkørsel

Ingen fest uden musik

Det måske allervigtigste på jeres studenterkørsel er, ifølge manges mening, helt klart musikanlægget. Ingen fest uden musik. Alle Dansk Studenterkørsels vogne er udstyret med kraftige anlæg, der kan blæse hele klassen bagover. Derfor er der ingen undskyldning for ikke at give den max gas i vognen, når bassen begynder at pumpe.

Styr selv musikken

Du og dine klassekammerater styrer selvfølgelig helt selv, hvad I gerne vil høre, og hvor højt I hører det. I kan tilslutte jeres smartphones eller iPods til anlægget enten via jackstick eller bluetooth. Det vil være en fordel at lave nogle spillelister hjemmefra, så I ikke skal sidde og vælge en ny sang hver gang. Det kan hurtigt lægge en dæmper på festen, hvis der er en pause efter hver sang, fordi I bruger tid på at finde det næste nummer.

Studenterkørsel med DJ

Gå skridtet videre og pift jeres vogntur op med en vaskeægte DJ, som har erfaring fra klubmiljøet. Skab ekstra blikfang fra byens andre studenter, bilister og forbipasserende, når I kommer bragende derudaf med det fedeste mix fra DJ’en. Og det bedste er, at I selv har mulighed for at påvirke playlisten. DJ’en tager nemlig imod musikønsker, både før og imens han fyrer den af.

Når I booker studenterkørsel med DJ, skal I ikke tænke på af- og påmontering af udstyr – vi klarer det hele for jer. DJ-pakken inkluderer endvidere 10 timers fed musik, mixerpult, transport af DJ + udstyr samt det kraftigste lydanlæg, der kan blæse enhver bagover. Hvis I ønsker at fortsætte festen efter de 10 timer, kan I tilkøbe ekstra spilletimer.

Ønsker I booke studenterkørsel med DJ eller tilkøbe DJ til jeres allerede bookede studenterkørsel? Så kontakt os endelig her så vi kan hjælpe jer med at finde den allerfedeste DJ, der kan give den maks gas til jeres vogntur. 

Chaufførerens signal

Musikanlægget bruges desuden også til at kalde jer tilbage til vognen, når I skal til at køre videre fra et af stoppene på jeres rute. Når tiden er gået, tænder jeres chauffør for musikken i vognen, hvilket indikerer, at det er ved at være tid til at bevæge sig ud mod vognen og køre videre.

Herved overholdes tidsplanen samtidig med, at man ikke kan undgå at komme i ekstra festhumør, når I stiger ombord i en vogn, hvor musikken brager derudaf, mens chaufføren står og danser, mens han byder jer velkommen.

Skab opmærksomhed

Anlægget og DJ’en er derudover en kæmpe opmærksomhedsmagnet, når I kører ned gennem hovedgaden i jeres by. Bassen får alle forbigående og resten af trafikken til at kigge sig over skulderen, når I kommer forbi. 

Jeres vogn bliver højst sandsynligt centrum for festen, når I mødes med andre klasser der kører studenterkørsel. Når I møder dem på byens torv, ved springvandet eller på stranden, vil de fleste automatisk flokkes om vognen med den fedeste bas. Anlægget og musikken er en meget vigtig del af dagen, så hav det i bagtankerne, når I booker jeres studenterkørsel.

FAQ

Hvad koster en DJ til studentervogn?

Prisen for at leje en DJ koster 6996 kr. pr. dag. Vælger I at tilkøbe ekstra udstyr eller spilletimer, reguleres prisen herefter.