Musik anlæg til studenterkørsel

Ingen fest uden musik

Anlæg-ny-
Det måske allervigtigste på jeres studenterkørsel, er ifølge manges mening, helt klart musik anlægget. Ingen fest uden musik. Alle Dansk Studenterkørsels vogne er udstyret med meget kraftige anlæg, der kan blæse hele klassen bagover. Der er ingen undskyldning for, ikke at give den max gas i vognen, når bassen begynder at pumpe.

Styr selv musikken

I styrer selvfølgelig helt selv, hvad I gerne vil høre og hvor højt I gerne vil høre det. I kan tilslutte jeres smartphones eller iPods til anlægget via enten et jackstick eller bluetooth. Det er en god ide, at lave nogle spillelister hjemmefra, så I ikke skal sidde at vælge en ny sang hver gang. Det kan hurtigt lægge en dæmper på festen, hvis der er en pause efter hver sang, på grund af I bruger tid på at finde det næste nummer.

Anlæg-3-billeder

Chaufførerens signal

Musik anlægget bruges desuden også til at kalde jer tilbage til vognen, når I skal til at køre videre fra et af stoppene på jeres rute. Når tiden er gået, tænder jeres chauffør for musikken i vognen og så er I overhovedet ikke i tvivl, om at det er ved at være tid til at bevæge sig ud mod vognen. Dette betyder, at tidsplanen bliver overholdt og samtidig er det nærmest umuligt, ikke at komme i ekstra festhumør, når man stiger om bord i en vogn, hvor musikken brager derudaf og chaufføren står og danser og byder jer velkommen.

Få opmærksomhed

Anlægget er derudover en kæmpe opmærksomhedsmagnet, når I kører ned igennem hovedgaden i jeres by. Bassen får alle forbigående og resten af trafikken til at kigge sig over skulderen, når I kommer forbi. Desuden bliver jeres vogn med garanti centrum for festen, når I mødes med andre klasser der er ude at køre studenterkørsel. Når I møder dem på byens torv, ved springvandet eller på stranden, så er det jeres vogn alle studenterne flokkes om, for det er nemlig her festen er.

Anlægget og musikken er en meget vigtig del af dagen, så tænk på det når I booker jeres studenterkørsel.