Strøm på mobilen hele dagen

Vi skruer max op for musik og bas

 

I alle vores vogne har vi sørget for 220V strømstik, så I kan oplade jeres mobiler under kørslen.

Én af de essentielle ingredienser til at holde feststemningen i top under kørslen, er Spotify! Og eftersom vi har sørget for I både kan afspille musikken fra jeres mobil via aux og trådløst via Bluetooth, bliver denne form for afspilning benyttet flittigt…eller dvs. konstant i løbet af dagen!

Det lækre ved at kunne afspille trådløst fra sin mobil er i øvrigt, at der ikke konstant er én fra jeres klasse, som skal sidde klistret op ad højttaleren, fordi vedkommende er ”bundet” af at skulle have et kabel i sin mobiltelefon. I øvrigt er lydniveauet fra vores kraftige anlæg også så højt, at dette hurtigt ville blive en ret ubehagelig oplevelse – også selvom promillen er ”over middag” 😉

En anden klar fordel ved at I har mulighed for trådløs afspilning er, at I kan tage kontrollen over musikken med jer ud af lastbilen. Det betyder f.eks. at I – når I er ude at jagte bølgen i huen på stranden, eller crasher et grønt område for en ølstafet – sammen kan sidde på stranden eller græsset og styre musikken oppe fra lastbilens lad.

Og som du sikker ved, så er der især én ting som suger strøm fra din mobil – og det er at afspille musik trådløst dagen lang.

Derfor har vi selvfølgelig sørget for at du kan oplade din mobil, hvad enten du har en Android, iPhone med Apples smalle 8-pin Lightning stik eller det gamle og bredere 30-pin stik (ja, vi ser faktisk ind imellem iPods etc. i bilerne med dette stik 😉