Vilde Vejle på studenterkørsel

Det går vildt for sig i den gamle middelalderby, når studenterne springer ud.
Dansk studenterkørsel er hvert år med, når Vejles mange studenter springer ud.
Hvis du også ønsker at køre med den vildeste studentervogn i Vejle, så er det nu du skal slå til og modtage dit unikke tilbud.
Det er ganske gratis at oprette sig og modtage et tilbud på studenterkørsel. Du får direkte adgang til at se priserne for Vejle – både på den søgte dato, samt de omkringliggende datoer.

Pige-Studenterkørsel-Vejle

Moderne Vejle

Vejle by kan dateres tilbage til middelalderen, men Vejle er på ingen måde en middelalderlig eller gammeldags by.
I dag er Vejle en moderne by med masser at byde på af kulturelle, kulinariske og sanselige oplevelser.
Meget af arkitekturen i Vejle er i verdens klasse, og fra ladet af jeres studentervogn kan I opleve hele Vejle, fra de flotte arkitektoniske bygninger ved havnefronten til de hyggelige ligusterkvarterer uden for centrum.

Med Dansk Studenterkørsel kan vi tage jer lige derhen, hvor I ønsker.
I Vejle har vi før haft klasser med ude ved Albuen. Stranden er god, og så er der mulighed for en masse aktiviteter, som eksempelvis volleyball eller fitness, det er dog de færreste der gider at afprøve udendørs fitness på deres studenterkørsel. Nej, så hellere en tur i Strandkiosken efter den største isvaffel til at supplere de mange procenter, som uden tvivl ryger indenbords under en studenterkørsel!

Studenterne i Vejle

Hvad end du bliver student fra Rødkilde Gymnasium, Rosborg Gymnasium, Campus Vejle eller Vejle Tekniske Gymnasium, så vil vi glæde os til at have jer med på studenterkørsel.
Alle byens gymnasier ligger midt i Vejle by, og derfor vil der være stor sandsynlighed for, at I møder studenter, med både røde, blå, lyseblå og mørkeblå huer i Vejles gadebillede.
Vil I være sikre på at blive set i vejles fedeste studentervogn, så er Dansk Studenterkørsel stedet, hvor I skal finde jeres vogn.

Dansk-Studenterkørsel-Vejle

Så vild bliver din studenterkørsel i Vejle på en vogn fra Dansk Studenterkørsel

Med en vogn fra Dansk Studenterkørsel er du sikret rammerne for en studenterkørsel i top klassen.
Jeres klasse vil få en vogn, som er specialbygget til studenterkørsel. Det vil sige, at der er tænkt på alle detaljer, som er vigtige for en fantastisk studenterkørsel.

Noget af det første, som skal være på plads, når man skal på studenterkørsel er musikken! Der skal være musik, men det skal ikke komme fra en fesen ghettoblaster, som knap kan høres i den anden ende af vognen.
Dansk Studenterkørsels studentervogne har derfor de vildeste højtalere, som virkelig at spille op til dans, som man sagde engang.
I kommer til at kunne høres på lang afstand, når I kommer rundt i Vejles kvarterer, og måske endda helt til pendlerne på vejlefjordbroen.

Ingen studenterkørsel uden drikkevarer

En anden ting, som er næsten lige så vigtigt som musik, er drikkevarer.
Lige meget om vi taler papvin eller champagne, øl eller mokai, så smager det hele bare bedre, hvis det serveres koldt.
Derfor er der monteret en køler til jeres drikke varer på alle vogne fra Dansk Studenterkørsel.
Når tørsten nærmer sig – og det gør den tit på en studenterkørsel – så er det bare at række ud og så er der kolde og lækre drikkevarer direkte af jeres egen cooler.

Ekstra plads til dans på studentervognen

Det tredje, som skal være på plads til en perfekt studenterkørsel er, at der er plads til at bevæge sig lidt, og så skal der være plads til at stå, så man kan vinke ud til alle i hele Vejle.
Derfor er sæderne lavet således, at de kan klappes ned langs siderne. På den måde skabes der mere plads til at danse, hoppe og tage ølbong.
Når sæderne ikke lige er slået ned, så er de faktisk også ret lækre at sidde på.
De er nemlig polstrede, så man ikke som i gamle dage fik ondt i bagen og splinter i…(fersken-emoji).

Selv i regn og slud, springer studenterne ud

Den danse sommer er lunefuld, og selvom man siger, at det er her ved Vejle at sommerens første bøge springer ud, så er det ingen garanti for at sommeren bliver solrig.
Skulle vi være uheldige at en regnbyge kom forbi Vejle på jeres store dag, så har vi forberedt os godt.
På studentervognene, er der nemlig presenninger, som kan justeres efter behov. Det vil sige, at man kan nøjes med at rulle dem hen over vognen som tag, rulle presenningen halvt ned, så der stadig er åbent i siden, og skulle det blive nødvendigt, så kan de også dække hele vognen.
I sådan et tilfælde, så har vi sørget for at der er store ”vinduer” i presenningen, så I fortsat kan kigge ud.

Dansk-Studenterkørsel-Drikkevarer

Dansen om bøgen

I Vejle har studenterne en årlig tradition, som finder sted midt på Rådhustorvet.
Her danser alle studenterne fra Rødkilde, Rosborg, Campus Vejle og Vejle Tekniske Gymnasium rundt om et lille bøgetræ, som står på rådhustorvet.
Det er en årlig begivenhed, som hele Vejle by bakker op om. Eksempelvis bliver der sørget for DJ, så dansen om bøgen ikke skal foregår uden musik.
Vi taler over 700 studenter, som skal mases ind på torvet, og hvert år er det en kæmpe, men kort fest.
For næsten lige så hurtigt, som studenterne ankommer, så er det hele forbi igen.
Forude venter studenterfester og studenterkørsler.

Vejle efter studenterkørslen

Det er dagen efter studenterkørslen. Din krop er træt, som den aldring er træt før. Din mund er tør, dine øjne røde og dit hoved føles dobbelt så tungt som normalt.
Her er du heldig at bo i Vejle. Vejle er muligvis den ukronede hovedstaden for wellness i Danmark, og der er altså masser af mulighed for selvforkælelse til både krop og sjæl.
Men måske er det du egentlig alle aller helst vil have bare en stor pizza, og det er selvfælgelig også en del billigere.
Vil du nå sikre din klasse den fedeste studentervogn i Vejle? Så skal du skynde dig ind og få et gratis og uforpligtende tilbud på studenterkørsel i Vejle. Du vil kunne se priser og datoer, med det samme.

 

Find vogn i Vejle her