Hop om bord på studenterkørsel i Varde

Er tiden kommet? Tiden for den længe ventede studenterkørsel? Når du og din klasse booker studenterkørsel i Varde eller anden by i Sydjylland, er I garanteret en hæsblæsende fest, hvor alt er inkluderet. Når det kommer til studenterkørsel, ved vi, hvad de nyudklækkede studenter vil have – vi lover jer en specialbygget veteranvogn, som er udstyret med det fedeste tilbehør.

Book jeres studentervogn i Varde i god tid, så I er sikker på, at kunne køre på jeres ønskedato, mens I skåler i drikkevarer og glædesråb.

På studenterkørsel i naturskønne Varde

Når Vardes studenter springer ud, sker det ofte fra Varde Gymnasium og Det Blå Gymnasium. Det er altid en fornøjelse at køre studenterkørsel i Varde. Byen har mottoet ”Vi i naturen”, og det forstår man jo godt. 

Byen er nemlig omgivet af smukke grønne marker, bakker og skove så langt øjet rækker. Inde i byen løber Varde Å, hvilket giver midtbyen et smukt strejf af natur.

Byens mange studentertraditioner

I Varde er der tradition for, at studenterne kører ned forbi pladsen ved Rådhuset, og danser omkring statuen af Kong Frederik d. 7 – nogle vælger sågar at klatre helt op til kongen, som står på en høj søjle. 

Fra den gamle statue er der ikke så langt hen til Vardeperlen, som er den store kugle foran Rådhuset. Det er heller ikke ualmindeligt at se en masse våde studenter danse rundt om den – hermed er der sikret en bølge i huen. Andre klasser vælger også at køre ud til havet for at få en dukkert og en pause – det kan være meget intenst at give den gas flere timer i streg. 

Find studenterkørsel i Varde inden det er for sent

Der er altid rift om vores specialbyggede veteranlastbiler på visse datoer i studenterugen. Derfor opfordrer vi altid til, at I booket jeres vogn, så snart I kender tidspunktet for den sidste eksamen.

Det er heller ikke uden grund, at vores vogne er så populære. Når I bestiller en af vores vogne, er alt nemlig inkluderet – I skal ikke mangle noget! Derfor har vi udstyret alle vognene med en køler til drikkevarer, polstrede sæder, bagageopbevaring, presenning i tilfælde af regn, opladere til telefoner, slutrengøring og sidst men ikke mindst, det fedeste musikanlæg, så I kan overdøve alle de andre studenter og give den gas på dansegulvet.

Vi har allieret os med de bedste chauffører, som gør alt for, at I får en sjov dag. Chaufførerne er også super flinke til at hjælpe, når pynten skal spændes fast til vognen, og de ved lige præcis, hvordan det skal gøres, så banneret hænger skarpt.

I er garanteret et hav af minder,  når I finder jeres studentervogn i Varde gennem Dansk Studenterkørsel. 

Her kører Dansk Studenterkørsel også

Studenterkørsel i Sønderjylland

Aabenraa | Billund | Esbjerg | Grindsted | Fredericia | Kolding | Ribe | TønderSønderborg | Varde | Vejen | Vejle