Studenterkørsel i vidunderlige Varde.

Det er altid en fornøjelse at køre studenterkørsel i Varde. Studenterkørsel i Vestjylland er nu engang noget helt for sig selv. I Varde kører studenterkørsel for hhv. Varde Gymnasium og Varde Handelsskole og Handelsgymnasium. Der er altså lagt i ovnen til den store strid om den rigtige farve studenterhue, så studentervognene mødes i Vardes gader og stræder. Efter de nye regler om eksamenskørsel/studenterkørsel, så må alle elever, som har gennemført en minimum 2 årig ungdomsuddannelse køre studenterkørsel. Derfor kan man måske snart se nogle nye spillere på banen i kampen om studenterhuens farve. I Varde har de mottoet ”Vi i naturen”, og det forstår man jo godt, for når man kommer kørende gennem Varde på studentervognen. For så er man omgivet af smukke grønne marker, bakker og skove, hvor end øjet kigger hen. Inde i Varde by løber Varde Å også, hvilket også giver midtbyen et smukt strejf af natur.
Bade-studenterkørsel

Vi kører selvfølgelig forbi Kongen på studenterkørslen

Når vi kører i Varde, så skal vi selvfølgelig ned forbi pladsen ved Varde Rådhus, hvor statuen af Frederik d. 7 står. Det er fast tradition i Varde, at studenterne på studenterkørslen skal danse om Kong Frederik d. 7. Nogle våger også pelsen, og klatrer helt op til Kongen, som står på en høj søjle. Fra den gamle statue er der ikke så langt hen til Vardeperlen, som er den store kugle foran rådhuset. Det er heller ikke unormalt at se en masse våde studenter danse rundt om den også, når de kommer forbi på studenterkørslen. Som enhver ny student sikkert er klar over, så skal man bade med sin studenterhue på, hvis man ønsker at få en bølge i sin studenterhue. Derfor bader nogle i vandet ved Vardeperlen, men nogle gange kører vi også helt ud til vandet, for så kan man bade med studenterhuen, hvis man har lyst. Det er især super lækkert, når solen står højt på himmelen og temperaturen stiger over det vestjyske. Efter sådan en dukkert, så kan man få brug for skiftetøj! Og her er du heldig, hvis du kører med en af Dansk Studenterkørsels vogne. På alle vores vogne har vi nemlig bagageopbevaring til skiftetøj, overtøj, eller hvad man nu måtte ønske at opbevare. Før i tiden så vi ofte at tøjet blev ødelagt, hvis det lå vådt på et klistret gulv. Og på en studentervogn har gulvet det med at blive fedtet ind i alkohol, og man kommer også nemt til at træde på det med beskidte sko. Derfor har vi monteret bagageopbevaring under alle midtersæderne i vores studentervogne. De sider i spænd med en metal kan, og vil derfor ikke glide rundt på gulvet, hvis vi tager et skarpt sving. De er også vandtætte, og kan derfor også bruges til det våde badetøj.
Studenterkørsel-Varde

Kør på de fedeste studentervogne i Varde

Og nu vi taler om sæderne på vores studentervogne, så har vi de bedste af slagsen på vores studentervogne! En studenterkørsel er en lang affære på op til 10 timer, og derfor er det rart at kunne sidde blødt under turen – altså når man ikke lige danser, hvilket man selvfølgelig gerne må! Ikke nok med at vores sæder er polstrede og bløde, så kan de også klappes ned, så man kan komme helt ud til kanten og stå. Det er super fedt, især når vi kommer ind til Varde by, at man kan stå helt ude ved kanten og skåle med byens folk. Skulle vi blive ramt af uvejr, så har vi heldigvis helgarderet os med praktiske presenninger, som kan rulles af og på, alt efter om I ønsker åben himmel eller lidt skygge. Skulle det blive nødvendigt at rulle den helt ned, så har vi gennemsigtige ”ruder” i presenningen, så I stadig kan se ud. Vi håber dog, at solen skinner over Varde på jeres store dag!
Student-Varde-studentervogn

Kæmpe anlæg på studentervognen

Det er naturligvis ikke nogen særlig god fest uden musik, og derfor har vi også sikret os, at alle vogne er udstyret med et kæmpe anlæg og kraftige højtalere. Du kan desuden tilslutte din mobil, hvilket betyder, at du har hele din musiksamling lige ved hånden. Der kan tilsluttes både via AUX stik og Bluetooth, og du skal heller ikke være bange for at løbe tør for strøm, for alle studentervogne har også mobilopladning. Det er nemlig ikke noget som Spodify der stjæler strøm fra telefonen, og det er også surt ikke at have strøm på mobilen, når man gerne vil forevige denne skønne dag med billeder og video.

Altid kolde drikkevarer

På Dansk Studenterkørsels vogne har vi også fået monteret en stor can cooler, altså en køler, som holder jeres drikkevarer kolde og lækre. I Varde er der jo ikke så langt til grænsen, og nu har I altså mulighed for at få køle alle jeres rammer med dåser ned, så ingen behøver at nippe til en lunken øl. Noget andet vi også er ret stolte af på Dansk Studenterkørsel er vores super seje chauffører, som alle er unge og dygtige. De er der for dig og din sikkerhed, men de er også friske på at give jer den bedst mulig oplevelse på studenterkørslen! Skulle I have nogle ønsker, så er det bare at sige til! Kun fantasien og køre-/hviletiderne sætter grænser. Vi kan altså køre hvorhen I ønsker, så længe det kan klares inden for den aftalte tid. Det kan være I ønsker at køre en rute mere inde i Varde by, eller gerne vil gøre et stop ved McDonald’s. Uanset hvad I måtte have af skøre ønsker, så vil vi gøre hvad vi kan for at opfylde dem. Chaufførerne er også super flinke til at hjælpe, når pynten skal spændes fast til vognen, og de ved lige præcis, hvordan det skal gøres, så banneret hænger skarpt, så alle kan læse det!
Gratis-rengøring-Dansk-Studenterkørsel

Når studenterkørslen slutter

Ja, det skal jo slutte på et tidspunkt, men her kan du også slappe helt af, for rengøringen har vi styr på. Du skal altså bare tage dine ting med dig, så skal vi nok ordne alt det med vand og sæbe. I Varde kan man heldigvis tage i byen efter studenterkørslen, for efter en tur med Dansk Studenterkørsel, vil du helt sikkert være in the mood for more party! I Varde kan man tage på Havanna eller Pioner Bar, som begge holder fester i studenterugen for alle studenter. Det var lidt om Studenterkørsel i Varde, og hvis du endnu ikke har booket en vogn, så få et uforpligtende tilbud her.