Konge studenterkørsel i Kolding –Jyllands sidste kongeby

Vil du have den fedeste studentervogn i Kolding når du bliver student? Kør med Dansk Studenterkørsel og oplev en studenterkørsel langt ud over det sædvanlige. Når vi indtager Danmarks 7. største by Kolding, er det med de fedeste anlæg, og vildeste vognfeatures, som sikrer at din studenterkørsel bliver intet mindre end ”the ride of your life”. Om du bliver student fra Kolding Gymnasium, Munkensdam Gymnasium, IBC eller Hansenberg, så har vi en studentervogn som passer til dig og din klasse. Og så er det altså helt ligegyldigt om huen er rød, blå eller noget helt tredje –Vi står klar til at levere en top klasse studenterkørsel til dig og din klasse.

Dejlige Kolding

Det er altid en fornøjelse at køre studenterkørsel i Kolding, som er en flot by med historiske bygninger og smukke naturområder. En af disse gamle bygninger er Koldinghus, og det er meget sandsynligt at vi på studenterkørslen får udsigt til det gamle slot, som troner frem over byens tage på den grønne slotsbanke. Slottes grundlægges i middelalderen, og har derfor næsten altid været en del af bybilledet i Kolding. Koldinghus er derfor med rette Koldings ikoniske varetegn, og historiens vingesus mærkes, når man tænker på alle de konger og begivenheder, der har fundet sted lige her midt i Kolding. Måske jeres studenterkørsel også vil gå over i historien som en af de vildeste og mest begivenhedsrige. I hvert fald vil vi på Dansk Studenterkørsel gøre ALT hvad der står i vores magt til at studenterkørslen bliver episk! Skulle du på studenterkørslen, pludselig blive lidt fuld og filosofisk, og derfor begynde at undre dig over, hvad Kolding egentlig er for et underligt navn, så kan vi fortælle dig, at Kolding faktisk betyder ”den kolde å”. Om Kolding å er så kold, kan du jo passende selv finde ud af ved at hoppe i åen, selvfølgelig med studenterhuen på. Gør du det, så har du traditionen tro gjort dig fortjent til at klippe en bølge i huen. I Kolding er der sommeren over masser af arrangementer, hvor du kan vise din flotte hue og din bølge frem. Sommer Ved Søen afholdes hele sommeren igennem, og der plejer at være en masse koncerter, med nogle af Danmarks bedste kunstnere. Både Grøn koncert og Stella Polaris besøger også Kolding om sommeren, så der er meget at se frem til også efter studenterkørslen for studenterne i Kolding Vil du lufte huen ude i byen, så byder Kolding også på et farverigt natteliv. I Kolding ligger en af Danmarks ældste natklubber, nemlig Tordenskiold som åbnede tilbage i 1975. Det er en hel del fulde og glade studenter, der gennem tiden har festet på Tordenskiold. Det er et oplagt sted at fejre sin studenterhue, hvis du ikke har fået festet nok igennem på studenterkørslen.

Studenterkørsel gennem Kolding

En studenterkørsel i Kolding starter typisk ud efter dimensionen, hvor vi naturligvis holder og venter på jer foran skolen. Herefter går turen til første stop, og her skal alle de dygtige elever der scorede et 12-tal til huen naturligvis løbe efter vognen. Husk derfor løbesko, hvis du satser stort til den sidste eksamen. På Dansk Studenterkørsels vogne har vi desuden fået monteret bagageopbevaring. Du kan derfor sagtens have skiftesko med på turen uden frygt for, at de bliver væk eller trampet på under turen. Den danske sommer er lunefuld, men vi håber at det kun bliver til regn af konfetti og champagne, når vi drager ud på studenterkørsel. Skulle det alligevel begynde at dryppe ned på jeres studenterkørsel, så har vi heldigvis en praktisk presenning, som kan justeres efter jeres behov. Regner det ikke, jamen så er der fest under den frie åbne himmel, hvor man kan stå op og danse, og vinke ud til hele Kolding by. Med vores fede anlæg, er der desuden ingen i Kolding, som vil være i tvivl om at I er blevet studenter. Det kan høres på flere kilometers afstand, at I kommer kørende. En sang der ofte sættes på anlægget er ”Rigtige Mænd” fra Disney-filmen Mulan, men vidste du, at det er ingen ringere end Koldings egen Stig Rossen som synger den? Stig flyttede til Kolding som 11 årig, og har siden hen fået sig en flot karriere inden for musicalbranchen. Hvem ved, måske sidder der flere musicalstjerner blandt jer på studentervognen? Orker du ikke at høre på Stigs sprøde røst, så kan du nemt skifte sang på studentervognen. Anlægget kan nemlig kobles til jeres telefoner, og I kan derfor høre lige præcis det nummer I har lyst til. Når Spotify har brugt alt strømmen på din mobil, så slutter du bare mobilen til en af opladerne, som også er installeret på alle Dansk Studenterkørsels vogne.
Dansk-Studenterkørsel-i-Kolding-1
Da Kolding jo er Danmarks 7 største by, er det sandsynligt at vi skal vidt omkring, og når fødderne er ømme efter fest og dans, så kan du tage plads på vores polstrede sæder. For selvfølgelig er komforten helt i top, når du kører med Dansk Studenterkørsels specialbyggede studentervogne! En ting man helt sikkert ikke kommer udenom på en studenterkørsel i Kolding, er de mange hueregler som skal følges. En god tradition, som du også senere i livet bliver glad for, er, at skive små beskeder i huerne. Med mindre du mister huen i en brandert, så er det et fantastisk minde at have, fra den måske vildeste kørsel i dit liv. Det skulle også give held, hvis dine venner lige bider i skyggen på huen, så man kan se et bidemærke. Desværre er man jo også nød til at klippe i skyggen, hvis man har været så uheldig, at det man har drukket kommer samme vej ud af kroppen, som det kom ind. Sådan er reglerne, men vi blander os ikke i, hvordan I tolker dem. For måske er man bare køresyg på sådan en vild studenterkørsel, og så kan man jo ikke gøre for at alle shots og alle øllerne kommer op igen vel? Heldigvis har vi de bedste og flinkeste chauffører, hvis vi selv skal sige det, og de vil altid hjælpe, hvis en eller flere skulle gå hen og blive dårlig. Ja faktisk er nogle af vores chauffører til dagligt ambulancekørere, nogle er falckreddere og nogle er brandmænd. I er altså kort sagt i de bedste hænder når I kører med Dansk Studenterkørsel. De er også åbne for sjove forslag til turen, og har vi tid til overs i programmet, så kører vi da ud og bader eller forbi den gyldne måge. Kun fantasien sætter grænser! Book din studenterkørsel allerede i dag, og sikre dig og klassen den fedeste studentervogn i Kolding!