Tag på utraditionel studenterkørsel i Tønder

Tønder er en af de skønneste byer i Sønderjylland, med sine gamle bindingsværkshuse og brostensbelagte gader. Tønder er samtidig en af de byer, som fortsat holder liv i den gamle studenterkørselstradition, nemlig studenterkørsel med hestevogn. En tradition som virker passende i disse smukke små brostensbelagte gader, hvor hestevogne i fortiden har været et almindeligt syn i gadebilledet. Dog har hestevognskørsel som studenterkørsel sine begrænsninger, og har I elever i klassen, som bor længere ude af byen, kan I med fordel vælge at køre i 2 dage. Hestene på en hestevogn, kan nemlig kun holde til at køre et vis antal timer af gangen, og bliver distancen for lang, så må man træde til med en helt anden type hestekræfter, nemlig en studenterbil.

Best of both worlds

For uden endnu en festlig dag med studenterkørsel, så er der en masse fordele ved at vælge at køre i 2 dage frem for en. I Tønder er det jo fast tradition med hestevogne, og vi ønsker heller ikke at gøre op med denne fine gamle tradition. Det skal man naturligvis ikke fravælge til fordel for studenterkørsel på hjul. Men ved at vælge at køre studenterkørsel i 2 dage, så kan du både opleve den traditionsrige hestevognskørsel, og den vilde studentervogns kørsel, med kæmpe bas i anlægget og vind i håret. Du får altså det bedste fra begge verdner!
Dansk-Studenterkørsel-studentervogn-Tønder

Ingen stress på studenterkørslen

Et andet aspekt, som taler for at vælge studenterkørsel i 2 dage, er tid. En af de ting man ofte hører fra klasser, som har kørt studenterkørsel, er at de ville ønske at de havde haft mere tid. Det der nemlig ofte sker, når man skal have plottet 20+ forældre ind i sin køreruteplan, er, at man kun har få minutter ved hvert stop. Så bliver det hele en forhastet fornøjelse, og forældrene, som har forberedt sig hele dagen, og står klar med lækker mad og drikke, når ikke at tage del i festlighederne. Det er derfor bedre at fordele de mange adresser, som skal besøges, ud over 2 dage. På den måde har I god tid til at hilse på, lige få et glas og en bid mad, inden turen går videre til næste stop. En studenterkørsel skal nemlig være en festlig dag, hvor man endelig kan ånde lettet op efter eksamenerne og give slip på hverdagens bekymringer. Derfor er det synd, hvis dagen bliver for presset og man slet ikke når at nyde den.

Tid til ekstra sjov på studenterkørselen

Har man 2 gode dage til studenterkørsel, så har man måske også tid til andre sjove indslag på sin studenterkørsel. Med Dansk Studenterkørsel er du garanteret en engageret chauffør, som vil gøre hvad han/hun kan for at opfylde jeres ønsker, naturligvis inden for lovens rammer. Vi har før kørt til stranden, til Mc.Donalds forbi et bryggeri, eller taget en ekstra tur forbi bymidten, hvor der rigtig er gang i festen. Har du luft i programmet, så kan vi også sagtens arrangere et ekstra indslag på ruten. Hvad kunne det være i Tønder?

Studenterne springer ud i Tønder

Når studenterne springer ud i gadebilledet med blå og røde huer, så er sommeren rigtigt kommet til Tønder. På Astronom Hansensgade ligger Tønder Gymnasium, hvor man efter den sidste eksamen, kan sætte en studenterhue på hovedet, med et rødt kantbånd. Skal huen derimod være blå, så er det på Det Blå Gymnasium Tønder, at man skal tage sin eksamen. Her er det både muligt at tage en HHX og en HTX. Skal studenterhuerne luftes i to dage, så er vi hos Dansk Studenterkørsel klar på at gøre jeres dag til noget helt særligt! Så uanset om du er fra Tøndergymnasium eller Det Blå Gymnasium i Tønder, så kan vi tilbyde jer de fedeste studentervogne på markedet!
Dansk-Studenterkørsel-studenter

Så fede er Dansk Studenterkørsels studentervogne!

Dansk studenterkørsels studentervogne er specialbygget til studenterkørsel, og vi har mange års erfaring med studenterkørsel. Vi har naturligvis sørget for, at der er et kæmpe anlæg på jeres studentervogn, så I kan høres i helt til Møgeltønder! Der vil også være behagelige bænke på vognen, så skulle man blive lidt træt af at danse på ladet, så kan man slå bagen i et polstret sæde. Bænkene langs siden kan desuden klappes ned langs siden, så man kan kommet helt ud til kanten og stå. Der er der mange som syntes er rigtigt fedt, især når vi kører inde i byerne, hvor der er mange forbipasserende som ønsker tillykke, og biler som dytter af jer for at tage del i fejringen.

Lækre kolde drikkevarer

Tønder ligger ikke langt fra grænsen, og det skal man da helt sikkert udbytter før studenterkørslen, så man kan tage billige drikkevarer med på turen. Desværre må vi ikke køre derned på studentervognen, da det i Tyskland ikke er lovligt at tage en stor ladvogn, fylde den med fulde unge mennesker, som hopper og danser rundt, men vognen kører derudaf. Til gengæld så har vi en køler på studentervognen, som I kan fylde alle jeres nyindkøbte drikkevarer op med. Der er derfor ingen, som skal lide nød ved at drikke lunkne øl. På en vogn fra Dansk studenterkørsel er der altid kolde drikkevarer! Du kan læse meget mere om vores toptunede studentervogne lige her.

Hvad så efter studenterkørslen?

Efter-studenterkørslen
Når turen er forbi, står der en noget hærget studentervogn tilbage. Den skal vi nok tage os af, og vi ser det blot som et tegn på en vellykket studenterkørsel. Der er nemlig gratis rengøring med i prisen, når I booker hos Dansk Studenterkørsel. I kan derfor fortsætte festen ved turens sidste stop, med mindre I ønsker at gå i byen. I Tønder kan man eksempelvis tage på Pioner Bar Tønder, som hvert år holder fest i studenterugen for årets studenter! Senere i August er der også Tønderfestivalen, så hvis du har abstinenser fra studenterkørslen, så er her endnu en mulighed for at samle gymnasievennerne og festen igennem. Hvis du kunne være interesseret i at køre studenterkørsel i verdensklassen, så lave en gratis forespørgsel her på siden.