Vognkørsel i Grindsted

På den jyske hede i Sydjylland ligger den skønne by Grindsted, som både byder på landlig charme og et hyggeligt byliv.
Sidst i juni måned bliver der virkelig sat gang i gaden, når Grindsteds studenter folder sig ud på studenterkørslen.
Bliver du student i Grindsted? Så kan du roligt læse videre, for her tager Dansk Studenterkørsel dig med til den gamle stationsby Grindsted.

Grindsted-Dansk-Studenterkørsel

Fra Stationsby til studenterby

I begyndelsen var Grindsted by ikke mere end et par gårde ved Grindsted Å, men det skulle snart ændre sig med tiden.
Først kom landevejene til Vejle og Varde og under første verdenskrig anlægges jernbanenettet.
Nu blev Grindsted en rigtig stationsby, og snart boomede Grindsteds indbyggertal, og det Grindsted som I kender i dag, begynder at tage form.
Selvom jernbanerne nu forlængst er nedlagt igen, så har Grindsted bevaret sine indbyggere og i dag er byen et skønt sted med butikker, cafeer og liv i gaden.
Hvor der dengang var stationsbygning, er der nu rutebilsstation i de historiske og gamle røde mursten.
I 1961 etableres byens første gymnasium, nemlig det som vi i dag kender som Grindsted Gymnasium, og hermed bliver Grindsted også et samlingspunkt for de unge.
Senere bliver der også mulighed for at tage andre gymnasiale uddannelser på det, som i dag hedder Erhvervs Gymnasiet Grindsted.
Her har man mulighed for at få blå studenterhuer på hovedet. En mørkeblå for den teknisk studentereksamen HTX og en kongeblå for handelseksamen på HHX.
Man kan derfor med lidt god vilje godt kalde Grindsted for en rigtig studenterby.

Grindsted om sommeren

Sommeren i Grindsted er rigtig lækker, for ikke nok med solen kommer frem og maler byens gader i varme farver, så springer studenterne også ud i gadebilledet.
På torsdage i Grindsted, kan man være heldig at ramme en torvedag, hvor Grindsted torv fyldes med lækre råvarer. Har kan købes friske fisk, grøntsager, blomster mm.
Der er også kræmmermarked i Grindsted fra april til oktober, hvor man kan lave et scoop på antikviteter og andet godt fra gemmerne.
Alt i alt er byen en superhyggelig sydjysk by, med masser af charme, og en by, som du godt kan glæde dig til at køre gennem på din studenterkørsel.

Studenterkørsel-Dansk-Studenterkørsel-

Dansk Studenterkørsel i Grindsted

En studenterkørsel i Grindsted starter enten lige efter dimissionen eller om morgenen med lækker morgenmad og pyntning af studentervogn.
Der er tradition for studenterkørsel i hestevogn i Grindsted, men skal der køres i 2 dage, så kan man med fordel vælge en studentervogn med motor til andendagen.

Uanset hvordan I ønsker at starte og udforme jeres studenterkørsel, så står vores flinke chauffører klar til at hjælpe jer med at få den vildeste dag i jeres liv! – The ride of your life!
Mange af vores chauffører kommer fra brancher, hvor de er vant til at have med mennesker at gøre.
Det er nemlig super vigtigt for os, at I oplever en glad, frisk og hjælpsom chauffør, som samtidig har jeres sikkerhed for øje.
Derfor har vi håndplukket vores chauffører, så vi er sikre på, at I er i gode hænder.

Når studentervognen er pyntet og alle mand er om bord, så går turens ellers rundt i Grindsted og omegn, hvor studenterne mødes af glade forældre og søskende, som står klar med forfriskninger.

Fra første til andet stop på turen, skal de, som fik 12 ved den sidste eksamen løbe efter studentervognen.
Desuden skriver man sin sidste eksamenskarakter midt inde i huen, hvor man også kan få dine klassekammerater til at skrive en hilsen.
Kører du med Dansk Studenterkørsel, så kan du glæde dig over vores bløde sæder, hvis du er en af dem, som skal ud og løbe efter studentervognen.
Sæderne er polstrede, så her er der ikke noget med gamle træbænke og splinter bagi.
Sæderne kan desuden klappes ned langs siden således, at I har mulighed for mere plads at danse på, for ikke at tale om muligheden for at stå helt ude langs siden, og vinke ned til alle de forbipasserende i Grindsteds gader.

Grindsted-Studenterkørsel

Høj musik i Grindsteds gader

Hvad ville en studenterkørsel være uden høj musik? ¬– Kedelig!
Derfor har vi også installeret nogle kæmpe højtalere i vores studentervogne, så der er ingen undskyldning, hvis festen bliver sløv!
Det gør den selvfølgelig ikke om bord på en studentervogn fra Dansk Studenterkørsel!
Vores vogne er nemlig skræddersyet til, at I kan få den vildeste fest.
Der er plads til DJ, hvis man ønsker at investere i sådan én til at spille op i vognen, men ellers er der også mulighed for at spille jeres yndlingsmusik direkte fra mobilen!
Højtalerne kan nemlig tilsluttes mobiler, telefoner og iPhones med AUX-jackstick.
Men hvad hvis min mobil ikke holder strøm? – tænker du måske, men det skal du ikke være nervøs for!
Der er nemlig installeret mobilopladning i vognen, så I kan sagtens afspille musik eller snappe løs på telefonen hele dagen.

Dugfriske drikkevarer på hele studenterkørslen

Er der noget værre end lunkne øl?
Bevares, det er der sikkert, men en lunken øl er altså på listen over de værste ting på studenterkørslen!
Det har Dansk Studenterkørsel gjort op med, og fået monteret kølere på alle vores studentervogne, så er der kolde og dugfriske drikkevarer gennem hele studenterkørslen!
Bare husk at fyld den op undervejs, og nyd det forhåbentlige dejlige sommervejr, som helt sikkert (måske), vil ramme Grindsted i juni måned.

En snegl på vejen er tegn på…

Regn… åh nej! Vi håber ikke det regner på jeres studenterkørsel, men skulle regnskyer alligevel danne sig over Grindsted, så har vi nogle gode presenninger, som kan rulles ud i tilfælde af regn.
De er så smart opsat, at man kan vælge om de skal være helt eller halvt rullet ned – eller måske et sted midt i mellem?
Selvom det ikke regner, kan det også være rart med et tag over vognen, så man ikke får solstik, men det er selvfølgelig helt op til jer!
Er det nødvendigt at skulle rulle presenningerne helt ned, så har vi sørget for, at de i det mindste er gennemsigtige, så I stadig kan se ud, og selv blive set inde i vognen.

Studentervogn-med-køler

Vær i god tid når du booker studentervogn!

Lyder det som fedt studenterkørsel for dig og din klasse? Så skynd dig ind og tjek om vi har en ledig vogn til jer i jeres kørselsår.
Vognen bliver hurtigt bookede og derfor er det godt at være i god tid!

 

Modtag unikt tilbud på studenterkørsel i Grindsted