Studenterkørsel i Danmarks hjerte Nyborg

Om du kommer fra Nyborg Gymnasium, Midtfyns Gymnasium i Ringe, eller et af de mange gymnasier i Odense, kan vi med sikkerhed være med til at gøre jeres studenterkørsel til en uforglemmelig oplevelse for dig og din klasse! Vi kører selvfølgelig med jer ligegyldigt om huen er rød, blå eller en helt tredie farve. Vi sørger for at den festlige event holdes i gang helt til kørslen er forbi, og I selv beslutter hvad der skal ske derefter. Nogle af Nyborgs mest kendte bysbørn er Søren Huss, forsanger i det danske rockband Saybia, bandet bag “The second you sleep”, “The day after tomorrow” og mange andre fede numre. Født i Nyborg er også den danske filminstruktør Erik Balling, som de fleste kender som manden bag både de velkendte kriminalkomediefilm om Olsen Banden, samt serierne Matador og Huset på Christianshavn. Er du til ridderlige omgivelser, kan du opleve Nyborg slot samt det tilhørende museum indeni. Desuden afholdes der mange events i byen med den romantiske middelaldertid i fokus. Spis og drik mens barden spiller sin lut, og de smukke ungmøer underholdes af dine fantastiske historier fra jeres verden (nutiden).

Festlige Festivaler og et teater

Nu vi snakker middelalder, så afholdes der i Nyborg, fra slutningen af juni til starten af juli, det årlige Danehof. Danehof var i gamle dage et møde mellem de kongelige og adelige i Danmark, og blev afholdt i en udvalgt by. Dette er grunden til, at Nyborg kaldes Danmarks første hovedstad, da det netop var byen udvalgt til disse møder. Udover dette formelle møde, var der også festligheder på pladsen når de kongelige kom på besøg til danehof. Disse festligheder fejres i dag med middelalderfestival bestående af passende mad og drikke, ridderturnering og middelaldermarked. Vil I være med til festlighederne, og fejre jeres studenterkørsel som de gamle danske konger, så tag ind forbi torvet i nyborg i dagene mellem juni og juli. Vil I vide mere om Nyborg middelalderfestival, så kan du læse mere her. Er I stadig tørstige efter kultur og lærdom, selv efter I har færdiggjort jeres studie, så ligger Danmarks ældste friluftsteater Voldspil også i Nyborg. På scenen har mange danske kendte gennem årene været med i diverse spændende forestillinger, bl.a. Thomas Eje, Julie Lund og Jakob Sveistrup, der i 2005 vandt det danske melodi grand prix med sangen “Tænder på dig”. Når I kører jeres studenterkørsel i Nyborg, kan dig og din klasse være heldige at køre mens Den Grønne Festival fejres. Festen foregår bagved Nyborg slot og er med gratis entré.
Studenter på Studentervogn

Festen slutter først i morgen!

Når jeres studenterkørsel er slut behøver festen nødvendigvis ikke også at være det. I har nemlig mulighed for at holde festen kørende flere steder i Nyborg. Fortsæt med at drikke hinanden i gulvet mens der danses og synges med på de fedeste numre DJ’en tænder op for! Diskotek Super Star er et mobildiskoteker der i løbet af sommeren tager tur rundt om området og sørger for party stemning i hele Nyborg omegn. Den Røde Baron er et af Danmarks ældste diskoteker, og kan lejes til alle slags festlige events som firmafester, fødselsdage og privatfester. I slipper altså for at kæmpe om bartenderens opmærksomhed, og kan holde jeres egen fede klassefest, hvis det er det i har lyst til. Corner Bar er også en lidt mere standard mulighed, når det kommer til hvordan man holder festen kørende. Baren har ofte sjove events, masser af gode tilbud og live musik. Leder I efter et hyggeligt sted med afslappet atmosfære og mulighed for et spil billiard, så er det Gordons Bar og Billiard I leder efter. Gordons Bar og Billiard er et sted med god service, hvor man føler sig velkommen og kan nyde dejlige kolde øl med vennerne uden larm og spektakel fra typiske diskoteker og klubber.

Spisesteder i Nyborg

Når turen er slut og øllene drukket, er det typisk at klassen opdager hvor sultne I egentlig er blevet i løbet af den meget aktivitetsfyldte dag, med dans, sang og råb er det let at overse (eller høre), når maven rumler. Selvom man får masser af øl og snacks hos forældrene under turen, så trænger man let til et ordentligt fast måltid i løbet af, eller ved slutningen af turen. I Nyborg er der selvfølgelig stedet at fikse dette lille problem, og der er noget for enhver smag så dig og din klasse kan finde et sted, hvor alle kan gå glade fra igen når sulten er stillet, og det er tid til at fortsætte med øllene. Roeds Bistro er ikke mindre end det bedste spisested i Nyborg, med anmeldelser langt over en gennemsnitlig gastronomisk oplevelse. Her kan du altså være sikker på at få en lækker oplevelse, hvor de sørger for at forkæle dine smagsløg, og hvor dig og klassen blot skal sørge for at medbringe stemning og godt humør. Leder man efter noget andet end lækre danske og skandinaviske retter, er et andet godt valg Restaurant Lieffroy, med både visuelt smukke, klassiske franske retter, der smelter på tungen. Både service, stemning og mad er i top, hvis I vælger at aftensmaden efter jeres kørsel skal være særligt speciel, man må jo gerne forkæle sig selv engang imellem, right? Leder I efter noget mere casual, er der lækre sandwicher og små hyggelige retter at finde hos Den Gode Smag. Maden består altid af friske råvarer, og har du mere lyst til en lille godbid eller noget til den søde tand, så sælger de også specielle delikatesser. Cafeen ligger desuden tæt på Nyborg slot, så der er rig mulighed for også at tage et kig forbi denne historiske bygning før eller efter spisningen, så man ikke skal døjes med at gå langt, hvis man er sulten eller proppet med god mad. Desuden har Nyborg også noget for dem der leder efter lækker udenlandsk mad til gode priser. Selvom vi jo alle kender pizza, er der ingen der kan benægte den velsmagende cirkels italienske oprindelsessted, Napoli. Er dig og klassen, som de fleste andre mennesker, kæmpe fan af pizza, kan I derfor smutte forbi Pomona Pizza, byens bedste pizzeria. Sidst men ikke mindst er den velsmagende asiatiske smagsoplevelse vi kender som sushi også en mulighed, når man har kørt studenterkørsel i Nyborg. Hos Aiko Sushi kan der bestilles takeaway kvalitets sushi i et stort udvalg af ingredienser, form og smag. Så er klassen til fisk og farver, men trætte af typisk dansk mad og smørrebrød, er dette et godt valg, hvor I ikke alene kan spise hvor I vil, men også kan bestille helt frit mellem jeres sushi favoritter!