Studenterkørsel i Glamsbjerg og omegn

… og i resten af Assens Kommune.

Dansk Studenterkørsel tilbyder studenterkørsel så du kan godt forberede dig på en studenterkørsel i verdensklasse!
Bor du i Glamsbjerg på Vestfyn, og skal du køre studenterkørsel – så har du fundet den rette udbyder!

Trods et indbyggertal på små 3.239 indbyggere så har Glamsbjerg hele 2 gymnasier, nemlig Vestfyns Gymnasium og Vestfyns Blå gymnasium. De to gymnasier ligger lige ved siden af hinanden på Langbygårdsvej.
Dette ligger jo op til lidt kammeratlig drilleri på studenterkørslen mellem de blå og de røde huer.
Hvis du vil sikre din klassen en federe vogn end alle de andre, så er det nu du skal slå til, og få et GRATIS tilbud på studenterkørsel.

Dansk Studenterkørsel er så klar til at give dig the ride of your life.

Studentervogn

Studenterkørsel rundt i det fynske

En studenterkørsel i Glamsbjerg og omegn foregår efter alle kunstens regler, med en rute rundt til alle i klassens forældre på jeres uforglemmelige dag. En rute som er fyldt med lækker mad, masser af druk og glade mennesker. Skal man ikke køre studenterkørsel lige efter dimensionen, så starter man ellers dagen med en god morgenmad. Og så er det ellers tid til at pynte studentervognen her ved turens første stop. 

Studentervognen pyntes traditionelt med bøgeblade, som jo springer ud næsten samtidig med studenterne. De lysegrønne blade er symbol for sommer og ungdom, men også for den frie tanke og det dansk demokrati. Det var en symbolik som bøgen fik i romantikken, hvor disse idealer vandt frem. Tænk bare på ”Der er et yndigt land” (.. det står med brede bøge) forfattet af Adam Oehlenschläger, men også de mange malerier fra denne periode. Her er bøgen et hyppigt motiv i skildringen af den storslåede danske natur. – Men nok om det, for du er jo næppe kommet her, for at få en lektion i dansk romantik!

En anden ting, som hører sig til det at pynte en studentervogn, er selvfølgelig studenterbanneret, som skal hænges på vognen. Her har du chancen for at fortælle alle forbipasserende hvem I er, og måske også drille alle dem med en anden studenterhuefarve end din. Vores chauffører giver gerne en hånd med, når banneret skal bindes godt fast til vognen. De er i det hele taget søde til at hjælpe dig hele turen igennem.

En studenterkørsel ud over det sædvanlige

Da eleverne på både Vestfyns Gymnasium og Vestfyns Blå Gymnasium kommer fra et stort geografisk område, skal man ofte ud og køre en lang rute.
Men det er jo bare ekstra fedt – for jo mere studenterkørsel jo bedre! 

Men når turen er så lang, så kan det også være rart at sidde lidt ned imellem de mange stop.
Her er du heldig, hvis du har booket vogn ved Dansk Studenterkørsel.
Alle vores studentervogne har nemlig lækre polstrede sæder, som også kan vippes ned langs siden på vognen, så du også kan komme helt ud til kanten og stå.
Skulle et lavtryk med regn bevæge sig ind over det vestfynske, så frygt ej for din studenterkørsel.
Dansk Studenterkørselsvogne er nemlig udstyret med justerbare presenninger, som kan tages i brug, hvis det bliver nødvendigt.
De er gennemsigtige, så det næsten er som om vognen er åben. Du vil stadig kunne se og vinke ud til folk på gaden. Smart ikke?
Men hvad endnu vigtigere er, så har Dansk Studenterkørsel de fedeste og største anlæg med på vores studentervogne!
Du bliver blæst omkuld af den pumpende bas, når vognen kommer buldrende gennem de vestfynske byer.
Du kan nemt slutte din mobil/smartphone/iPhone til via AUX jackstik, og magter du ikke at høre Despacito, som partypigerne henne ved jackstikket, så kan du også tilslutte din telefon via Bluetooth og skifte sang!
Du skal heller ikke være bange for at løbe tør for strøm på din telefon, for vi har selvfølgelig også sørget for mobilopladning.

Polstrede sæder Dansk Studenterkørsel

Foruden anlægget så er der en anden ting, som er helt central på mange studentervogne, og det er: Øl! Alkohol og i rigelige mængder..
Uanset om du er til øl eller ej, så kan du holde dine drikkevarer lækre og kolde i vognens smarte køler.
vi kunne jo passende ligge turen forbi Vestfyns bryggeri, hvis køleren skal fyldes op.
En af de sjove studentertraditioner på studenterkørslen er at tage ud og bade med studenterhuen på.
Så hvis I har et ønske om at få klippet bølgen i huen, så er det bare at sige til.
I Glamsbjerg har de et friluftsbad, men kommer vi tæt på kysten i løbet af dagen, kan vi også finde en strand at holde en pause ved.
Efter en lang dag på studenterkørsel rundt i de bedste og smukkeste kroge af Fyn, kan I med god samvittighed forlade vognen, og lade os klare rengøringen.
Rengøring af vognen er nemlig altid inkluderet i prisen.

Få booket i god tid

En studenterkørsel oplever man kun 1 gang i livet, og skal din være lidt ud over det sædvanlige, så skynd dig at få et tilbud på en af Dansk Studenterkørsels vogne. Fordi vores vogne er så populære, bliver vi hurtigt fuld booket. Du kan dog helt GRATIS modtage et tilbud fra os her, og se om vi har en vogn ledig til din klasse.