Få den vildeste vogntur i Ringe med Dansk Studenterkørsel

Bliver studenterhuen sat på i Ringe på Midtfyn, så er du kommet til det helt rigtige sted.
Her dykker Dansk Studenterkørsel ned i studenterkørsel og studenteruge i Ringe.

Det er ikke så ringe i Ringe..

… Nej, for faktisk er det en helt igennem fantastisk lille by, som ligger lige her midt i den smukke fynske natur.
Ringe siges at være opstået som landsby i 1700-tallet, og med Jernbanestationen, som blev oprettet i 1876 udvikler byen sig handelsmæssigt.
I 1975 bliver Midtfyns Gymnasium indviet, og siden dengang er der blevet udklækket studenter her i Ringe. Derfor kan vi også gætte på, at der er blevet kørt studenterkørsel i Ringe i rigtig mange år.

Gymnasiet i Midtfyn

Der er sket meget siden 1975, og i dag er Midtfyns Gymnasium et moderne gymnasium, hvor omkring 520 elever har deres daglige gang.
Gymnasiet ligger ud til grønne områder, og ikke langt fra Ringe Sø så der er lagt op til en naturskøn studenterkørsel, når Vi starter ved Midtfyns Gymnasium.
I Ringe vil man primært blive mødt af studentervogne fyldt med røde og hvide studenterhuer, da Midtfyns Gymnasium kun udbyder den klassiske studentereksamen. Den klassiske studentereksamen, STX, giver jo som bekendt ret til at bære den røde studenterhue efter endt eksamen.

Galla – den sidste fest før eksamen

På Midtfyns Gymnasium er der sidt i maj tradition for at afholde gallafest. Det sker i stor stil, med både rød løber, smukke lange kjoler og flotte jakkesæt.
De kommende studenter ankommer til skolen og til den røde løber i imponerende køretøjer, som kan være alt fra veteranbiler til limousiner og havetraktorer. Kun fantasien sætter grænser.
Til selve festen er der pyntet flot op, dækket fint op til gallamiddagen, og hen på aftenen skal de naturligvis danse Les Lanciers, som traditionen byder.
Gallafesten er sidste fest inden eksamensperioden så småt går i gang med de mundtlige eksamener.

Er du klar til studenterugen?

Studenterugen er berømt og berygtet på alle gymnasier landet over – og med rette.
Det er nemlig en legendarisk uge, som mange vil huske for evigt.
Måske særligt fordi den afsluttes med studenterkørslen? – we like to think so!

Men måske husker man særligt de første dage i studenterugen.
Det er her, hvor alle skal op til den sidste eksamen.

Man husker måske, hvordan man spændt og nervøst så til, mens flere og flere blev færdige og fik studenterhuen på.
Imens sad man måske selv stadig og ventede på, at det blev ens tur til en sidste gang at besøge det grønne bord.

Måske husker man mere glæden og lettelsen, da man så endelig fik huen på, og kunne deltage i festlighederne.
Studenterugen har altid en dramatisk start, hvor den sidste prøve skal stå. Det er en blanding af spænding, nervøsitet, forløsning og glæde.

Den første der får hue på

Er man den første der får sin hue på, så er man ikke bare heldig i den forstand, at man roligt kan se til, mens ens klassekammerater går ind og ud af døren til eksamenslokalet, men man får også æren af at kunne hejse skolens flag sammen med rektor.

Måske vil det oven i købet også blive foreviget af lokalavisen, som er på pletten, når den første student springer ud i Ringe.

Dimission

Når alle har været gennem skærsilden, og alle har kunne sætte den flotte hvide og røde studenterhue på hovedet, så venter en uge med studentergilder og studenterkørsler.
Men først er der sidst på ugen i studenterugen dimission på Midtfyns Gymnasium.

Til dimissionen kommer alle studenterne (selvfølgelig) og så deres familie og alle lærerne. Dette er den officielle overrækkelse af eksamensbeviset, og det markerer også, at gymnasietiden nu er forbi. Det kan derfor være lidt bittersødt, da man jo også skal sige farvel til en hverdag blandt klassekammeraterne og lærerne.

Inden turen går lystigt videre på studentervognene, så skal der jo også tages billeder af alle afgangsklasserne, hvilket også er en vigtig tradition til dimissionen.

Studenterkørsel med Dansk Studenterkørsel

Er det en vogn fra Dansk Studenterkørsel, som venter jer efter dimissionen foran Midtfyns Gymnasium, så er I garanteret en helt igennem fantastisk studenterkørsel.
Vores studentervogne er af topkvalitet, og specialbyggede til netop studenterkørsel.
Det er ikke alle studenter, der bor inde i Ringe, så derfor skal vi som regel ud på en længer og flot tur på de mange landeveje midt den fynske natur.
Turen bliver dog alt andet end stille og rolig, og her han du læse hvorfor:

Højtalere med fuld bass!

Bassen pumper derudad og højtalerne kan virkelig spille højt, når I suser forbi på studentervognen gennem Ringe.
På alle vores mange studentervogne er der monteret kæmpehøjtalere, hvor I naturligvis selv styrer volumen og bass.
Skal der virkelig sparkes gang i festen, er der tilmed mulighed for at have en DJ med på vognen.
Det er dog også nemt at styre musikken på egen hånd. Højtalerne kan nemlig tilsluttes en hver mobiltelefon, enten via bluetooth eller AUX-stik.

Undgå at du løber tør for strøm

På en studentervogn fra Dansk Studenterkørsel kan du nemt undgå at løbe tør for strøm på mobilen.
Vi har nemlig mobilopladning på vognene, så du bare kan fokusere på at holde festen kørende og hygge dig med dine venner.

Hold hovedet koldt…

… med kølige drikkevarer, direkte fra vognenes can cooler!
Alle vogne har en can cooler monteret, så der er sikret kolde drikkevarer under hele turen.
Det er totalt slut med halvlunkne dåseøl – dem kan I gemme til Roskilde Festivallen.
På studenterkørslen er det låxus!

Bløde sæder

Der er desuden super lækre sæder på studentervognen, så selvom du måske hellere vil stå og danse hele turen, så er der mulighed for at sidde komfortabelt, hvis du får behov for det.
Det er trods alt en tur på godt 10 timer, som I skal gennem.
Sæderne er polstrede, så de er bløde og sidde på, og så kan de yderste sæder langs kanten også vippes ned, så der er endnu mere ståplads, samt mulighed for at kommet helt tæt til kanten og stå.

Har du booket?

Hvis du endnu ikke er overbevist om at studentervognen skal bookes hos Dansk Studenterkørsel, så kan du her tjekke alle de mange fede features ud, som du også finder på vores studentervogne
Men skynd dig, hvis du skal have booket en vogn til Ringe. Der er nemlig rift om dem, og især på de datoer, som er populære at køre studenterkørsel på (eksempelvis efter dimissionen).

I ønskes alle en rigtig god studenterkørsel!

 

Find din studentervogn