Topklasse studenterkørsel i Faaborg

Den idylliske by Faaborg danner hvert år scene for årets studenterkørsler. Vælger du at fejre din studenterkørsel om bord på en af Dansk Studenterkørsels vogne, så kan vi garantere dig for, at der bliver fest i Faaborgs gader. Faaborgs skønne placering i det sydlige Fyn, gør at studenterkørsel i byen og omegnen af Faaborg bliver en naturskøn oplevelse. I Faaborg kan man nemlig opleve både store grønne arealer og udsigten ud over Fyns smukke øhav. Svanninge Bakker, som ligger nær Faaborg, er berømte for deres unikke og smukke natur.

Studenterkørsel fra Faaborg gymnasium

Faaborg Gymnasium ligger tæt ved bakkerne, hvilket gør at gymnasiet har et af landets smukkeste beliggenheder. Faaborg Gymnasium er byens eneste gymnasium, og her kommer elever fra hele Faaborg og omegn for at tage deres studentereksamen. Trods Faaborgs idylliske beliggenhed, er det dog langt fra fred og idyl der er på programmet, når vi kommer buldrende gennem Faaborgs smukke by og landskab. Vi skruer helt op for soundtracket til jeres studenterkørsel på vores store fede anlæg. Det bliver en helt unik oplevelse hvor musik og natur går sammen i en skøn symbiose. Det er super nemt at tilslutte sin mobil til anlægget, og I skal heller ikke være bange for at mobilen løber tør for strøm, da vi også har mobilopladere i vognen. Når I kører med Dansk Studenterkørsel kan i forvente en studentervogn i top klasse! Der er en god chance for at vi skal køre lang omkring i Faaborg, og derfor er det et kæmpe plus, at vi har installeret polstrede sæder i alle vogne, så alle kan sidde behageligt under turen. Selvfølgelig danser man det meste af tiden, men er benene trætte eller skal I sidde og vinke ud til alle de forbipasserende, så er det nu engang rarest at der er noget blødt at sidde på. I sommervarmen er I desuden sikret kolde drikkevarer under hele turen. På alle vores studentervogne er der nemlig en køler til jeres drikkevarer, så de kan holde sig kolde og lækre. Solen skinner altid over Faaborg, næsten. Skulle vi være uheldige med det danske sommervejr, skal I ikke være bange for at blive våde. Vi har gode presenninger, som kan justeres efter jeres behov. Vi satser dog på høj sol over Faaborg, så I kan stå og danse under en åben himmel. Vognene er nemlig åbne, så I kan stå og feste, og så alle i byen kan se jer.
Dansk-Studenterkørsel-studentervogn

Studenterkørsels traditioner i Faaborg

I Faaborg har de den skønne tradition at tage ned på Torvet og danse lanciers. Det lille torv fyldes op af glade studenter, som alle danser den traditionelle dans. I mange år har der også været tradition for at danse om billedhuggeren Kai Nielsens ”Ymerbrønden”, som også står placeret på Torvet. Ymerbrønden er en pudsig skulptur, som forestiller en mand der drikker fra en kos yver. Manden er tilmed nøgen, hvilket i år 1913 skabet en del debat i Faaborg, da nogle borgere mente, at det var en alt for anstødelig figur at have på et offentligt sted. Skulpturen skulle angiveligt at kostet hvad der i dag svarer til 300.000kr og var en gave til Faaborg af Konservesfabrikant Mads Rasmussen. I dag ligger man måske ikke så meget mærke til Ymerbrønden, som den står der på torvet hver dag, men det er skam et kostbart dansk stykke kunst. Selvom den ikke var populær blandt Faaborggenserne i 1913, så har studenterne taget skulpturen til sig, og det har således været tradition at danse som den i mange år. Fik I ikke danset nok om Ymerbrønden så fortvivl ikke, for med Dansk Studenterkørsel kan vi sagtens køre en smut forbi torvet igen, så I kan få krydset denne tradition af på jeres liste. Noget andet vi også kan lægge ind i vores planlægning er, hvis I ønsker en bølge i huen. Den får man jo, når man har været ude at bade med sin hue på, og i Faaborg kan man derfor passende køre ned til havnebadet, hvor der er en flot udsigt og grønne arealer at slappe af på inden turen går videre. I Dansk Studenterkørsels vogne har vi desuden baggageopbevaring, hvilket gør at du roligt kan tage dit skiftetøj med uden at være bange for, at det bliver trådt på eller klistret i bunden af en studentervogn. Under sæderne vil du kunne finde bokse, som er fastgjort med skinner, så de heller ikke vælter rundt under kørslen. Heri kan I lægge jeres våde badetøj eller I kan bruge boksene til opbevaring af drikkevarer. De fleste studenterkørsler slutter af med en stor fest ved sidste stop. I Faaborg er der ikke så mange steder at tage i byen for unge, så skal man på natklub efter studenterkørslen, så går turen til Svendborg eller helt til Odense. Til gengæld har Faaborg et helt unikt spillested drevet af unge for unge, nemlig Falsetten. Her arbejder frivillige for at give Faaborgs unge et festligt sted at samles om, og så er der desuden billige øl. Skal jeres studenterkørsel slutte på Falsetten, så kører vi jer gerne derhen. Hos Dansk Studenterkørsel glæder vi os til at køre med jer i Faaborg og vi er SÅ klar til at give jer den vildeste kørsel i jeres liv. Book allerede nu lige her.