Studenterkørsel I Middelfart

Bor du i Middelfart, og skal du snart til at planligge studenterkørsel? – Så læs med her, hvor vi tager et kig på studenterkørsel i Middelfart. I Middelfart Bor der godt 15.202 indbyggere, hvis man da spørger Wikipedia. Blandt disse indbyggere finder vi de unge middelfartgensere, som bliver studenter i en ikke så fjern fremtid. Det er dem som vil fylde gadebilledet i Middelfart med fest og farver, når de sidst i juni drager ud på studenterkørsel. Mange af dem kommer fra Middelfart Gymnasium og HF, der er det eneste gymnasium ligger placeret i Middelfart by. Bor man i Middelfart, og vil man have en blå hue på hovedet under studenterkørslen, så må man tage turen over Lillebælt. Her ligger både HTX Lillebælt og IBC International Business College. Der er derfor mange fra Middelfart, som hver dag krydser Lillebælt for at komme i skole, og Dansk Studenterkørsel tager da også gerne den hyggelige tur over Lillebælt, for at sikre alle en fantastisk studenterkørsel. Dog vil vi benytte os af den charmerende gamle lillebæltsbro, da det ikke er tilladt at køre på motorvej med en studentervogn fyldt med glade og fulde studenter.

Middelfart – En lille by med stor personlighed

Hos Dansk Studenterkørsel har vi mange gode minder fra studenterkørsel i Middelfart, som er en af Danmarks hyggeligste byer. Er der noget som hele Danmark husker Middelfart for, så må det være Lillebæltsbroen. Både den gamle og den nye. Med broerne er Middelfart officielt blevet bindeledet mellem Jylland og Fyn, og dette giver naturligvis byen en vis status. Hvis I endnu ikke har prøvet det, så skulle I tage at invitere hele klassen ud på Bridgewalking over den gamle Lillebæltsbro. Gør det i læseferien, som et afbræk fra læsning og eksamensstress. Det er en super god måde at få lidt perspektiv på det hele, også helt bogstaveligt. En anden måde man også kan koble af på er ved at tage til koncert, og lige omkring sidste skoledag plejer der at blive afholdt den årlige festival Rock Under Broen. Rock Under Broen bliver afholdt lige ved den nye Lillebæltsbro, og deraf navnet. Det er som altid cremen af den danske musikscene der skal spille, og der vil med garanti være god stemning under den åbne fynske himmel. Det er en oplagt mulighed for at få varmet op til når I skal ud på studenterkørsel. Selvom Middelart er en lille by, så kan man sagtens få god bytur, som slutningen på en vellykket studenterkørsel. Et af de ældste og mest kendte steder i Middelfart er Guldkronen, som er et dejligt lille værtshus. Guldkronen har fået sit navn, da man i 1933 gjorde et fund under gulvet i bygningen. Der blev fundet en smuk guldkrone og et guld kors, som man i dag kan se replika af på Middelfarts museum. Værtshuset har lige siden båret det fornemme navn Guldkronen. Middelfart har dog også mange andre steder man kan tage i byen. Skal din stemme varmes op inden studenterkørslen, så er Kolibrien stedet I skal tage hen i dagene optil I stiger på studentervognen. På Kolibrien kan I nemlig synge med på både danske og internationale his, når der er karaoke både torsdag, fredag og lørdag. Et sted hvor der også altid er godt gang i den er Bubbas. Dette er stedet for dig der ikke har fået nok fest på studenterkørslen, og måske også stedet I ender hvis I da ikke er gået helt kold ved sidste stop på studenterkørslen.
Studenterkørsel

Sådan kommer studenterkørselen til at forløbe på dagen

Vi starter ud med at pynte vognen, og vi afsætter altid tid til det i køreplanen, så I ikke stresser. Vi kommer i god tid, og derfra kan I bare begynde at pynte i ro og mag, samt indrette jer oppe i vognen. Det giver også god mulighed til lige at hilse og snakke med jeres chauffør, som også gerne giver en hånd med, når de store bannere skal hænges på studentervognen. Når I er klar, så går turen ellers af sted rundt til alle de glade og stolte forældre. Det er helt op til jer at bestemme, hvor turen skal gå hen, og vi lytter til alle de kreative og sjove forslag I kommer med. Når vi kører i Middelfart, så plejer vi at ligge turen forbi Cafe Razz. Det er et super hyggeligt stop, hvor der både er tid til at bade eller få en lille én i Cafeen. Det at komme ud og bade er vildt lækkert, når solen brænder ned over studentervognen, men endnu vigtigere er det jo, at I kan få en bølge i huen. I alle vores vogne har vi desuden bagageopbevaring, så I kan sagtens tage både badetøj og skifte tøj med. Når vi er færdige med at chille i solen, kører festen videre. Dansk Studenterkørsel har monteret et kæmpe anlæg på alle vores vogne, så der kommer ikke til at mangle noget på lydfronten når I fester jer igennem Middelfarts gader. Der er også mulighed for mobilopladning, så I skal ikke være bange for at bruge jeres telefoner til at afspille musik fra. Får I ondt i fødderne undervejs af at danse, så kan I tage plads i vores lækre polstrede sæder, mens vi suser gennem den smukke fynske natur. Lyst til en kold øl? Ingen problem på Dansk Studenterkørsels vogne! Vi har nemlig en køler med om bord på studentervognen, så I altid er sikret kolde drikkevarer. Skulle det blive dårligt vejr på dagen, så frygt ej, for med vores praktiske presenninger, kan vi hurtigt få tag over hovedet og komme i tørvejr. Når turen nærmer sig sin slutning, og I skal feste videre ved det sidste stop, inden I måske tager turen ind til centrum af Middelfart, så skal I ikke til at slå om, hvem der står for rengøringen – Det gør vi nemlig! Alt I skal gøre er bare at tage alle jeres ting med ned fra vognen, samt flasker og dåser, så klarer vi resten.