Max gas på studenterkørsel i Lemvig

Hvis du bliver student i Lemvig og mangler en studentervogn, så er du kommet til det helt rigtige sted. Ønsker du bare at booke en vogn med det samme, så kan du sende en uforpligtende anmodning om studentervogn til Lemvig her.

Lækre Lemvig

Lemvig er en ret så lækker by, som er smukt beliggende ud til Limfjorden. Terrænet er bakket og kurvet, og det er da også her i Lemvig, at man finder en af Danmarks sjældne og stejle hårnålesving. Der er altså lagt op til en smuk tur, når vi skal gennem Lemvigs gader på studenterkørslen. Og Lemvig er ekstra smuk i juni måned, hvor byen fyldes med de nye studenter. Gågaden liver op i solen, og cafeerne rykker borde og stole frem i lystet. Er man heldig, så er der også livemusik på torvet i sommervarmen, og skulle det blive for varmt, så kan man bare slentre ned til havnen, og nyde den kølig brise fra Limfjorden. Overalt i gadebilledet dukker de hvide studenterhuer op, og spreder glæde. Lettelse, glæde og stolthed stråler ud af studenterne, og smitter af på alle omkring dem. Nu er sommeren virkelig kommet til Lemvig!

Her springer de ud

I Lemvig springer studenterne ud fra Lemvig Gymnasium, men det betyder ikke, at der kun er røde studenterhuer repræsenteret i Lemvig. På Lemvig Gymnasium udbydes der nemlig også en handelseksamen, samt den nye EUX-eksamen, og det betyder, at også blå og grå studenterhuer vil være at spotte på de studentervogne der kører rundt i Lemvig. Hos Dansk Studenterkørsel kører vi glædeligt med alle, som er berettiget til at komme på studenterkørsel. Det er man, hvis ens ungdomsuddannelse har varet minimum 2 år. Vores vogne er neutrale i forhold til huefarverne, og det er derfor op til jer at pynte den flot op i netop jeres huefarver.
Studenter på studentervogn Lemvig

Lemvig hylder deres studenter!

I 2017 blev der ekstraordinært arrangeret en spektakulær ølstafet nede på havnen for studenterne. Her konkurrerede fire hold mod hinanden, både til lands og til vands, med at få drukket en øl og bragt den videre til næste hold kammerat. Den sjove begivenhed blev fulgt nøje af Lemvigs studenter, og man kan kun håbe på, at der tegner sig en årlig tilbagevendende tradition. Også på studenterkørslerne er netop ølstafetten en populær tradition, og hvis I ønsker, at den skal udføres et bestemt sted i Lemvig, eksempelvis på gågaden, så er vi åbne for alle jeres sjove ideer!
Dansk Studenterkørsel studentervogn

Derfor skal du vælge Dansk Studenterkørsel

Hvis du ønsker virkelig at fyre den af og fejre studenterhuen, så er det helt klart på en vogn fra Dansk Studenterkørsel, at du skal gøre det! Vi skruer op for den vildeste fest på ladet af vores studentervogne, som er bygget specielt til formålet: At give dig den ultimative studenterkørsel! Det betyder at vores vogne ikke bruges til andet end studenterkørsel og festkørsel. På alle studentervognene fra Dansk Studenterkørsel finder du kæmpe højtalere, som virkelig kan spille højt, hvis det er dét man efterspørger. Det er super nemt at tilslutte en mobil eller en bærbar til højtalerne, og derved kan I spille lige netop den musik, som I ønsker at høre på jeres studenterkørsel, og I kan skifte sang lige når I vil. Det er også muligt at hyre en DJ ind til jeres studenterkørsel. Vognene er bygget så det er muligt, at en DJ kan tilslutte sit udstyr og virkelig sætte ild under dansegulvet på studentervognen. Foruden et kæmpe anlæg, så er det næstvigtigste på en studenterkørsel jo drikkevarerne! Og på en studentervogn fra Dansk Studenterkørsel kan I bare hente dem iskolde fra vores Can Cooler, som bliver jeres redning i sommervarmen. Nyd de kolde drikkevarer mens du sidder behageligt i vores lækre polstrede sæder, som man ikke finder på mange studentervogne. Foruden at være super behagelige at sidde på, så kan de også klappes ned langs siden. Det giver mere plads på dansegulvet, hvis det er dét, som I ønsker. Det giver også mulighed for at komme helt ud til kanten og stå, når I skal modtage Lemvigs hyldest ude fra gaderne. Du kan læse meget mere om alle de fede features ved Dansk Studenterkørsels vogne her. Som du måske allerede har regnet ud, så er vores vogne meget populære, og du skal derfor være i god tid, hvis du ønsker at booke en af de fedeste studentervogne til dig og din klasse. Allerede nu kan du sende en gratis og uforpligtende forespørgsel på studentervogn i Lemvig! Vi glæder os til at køre med jer!