Dansk Studenterkørsel tager til Støvring

I den lille by Støvring syd for Aalborg, kører vi naturligvis også studenterkørsel, med vores fede specialbyggede studentervogne.
Der er rift om dem, så skynd dig at hoppe ind her, og få et tilbud på kørsel i 2019 eller 2020.

Støvring er en lille stationsby med små 7.516 indbyggere i Rebild Kommune.
Selvom byen er lille, så er det bestemt ikke en kedelig by, og sidst i juni afholdes en masse studenterfester i byen, der som den eneste i Rebild Kommune har eget Gymnasium.

Tætte relationer på studentervognen

Støvring Gymnasium er et ungt gymnasium med godt 500 elever og 50 lærere.
Det gør naturligvis, at eleverne har et meget tæt bånd til hinanden, og dét vil også komme til udtryk på studenterkørslerne, som selvfølgelig bliver noget helt specielt.
Især, hvis vi møder parallelklasserne på landevejen, så skruer vi ekstra op for bassen!

Går man på Støvring Gymnasium, så er man så heldig at gå på et gymnasium, som har fokus på høj faglighed, samt kreativitet og musikalitet.
Her er der mulighed for at vælge kreative fag, som billedkunst, mediefag og musik.
Støvring Gymnasium arrangerer også mange aktiviteter udenfor undervisningen, så som eksempelvis filmværksted, frisport, fredagscafé og skolebladet BLANK.

Der er desuden mulighed for at komme til udlandet på Støvring Gymnasium, som arbejder tæt sammen med skoler i Europa, Kina og Canada.
Det er altså en flok dannede unge mennesker, som kommer ud på den anden side af 3 år i gymnasiet – og dét skal selvfølgelig fejres med manér!

Dansk-Studenterkørsel-fest-på-vognen

De fedeste studentervogne på markedet

Når man er gået gennem tykt og tyndt sammen i 3 år, så fortjener man et brag af en fest for at afslutte det på en ordentlig måde.
Med Dansk Studenterkørsel får I præcis dét – nemlig muligheden for at afslutte gymnasiet med et ordentligt brag!
Dansk Studenterkørsels vogne er specialbygget til studenterkørsel, og vi har selvfølelig tænkt på alt dét, som du ikke har skænket en tanke. Du har naturligvis haft vigtigere ting at tænke på, så som afleveringer, eksamen, kærester og meget mere.
Studenterkørsel er dog vores hovedfokus, og derfor kan vi prale af at have nogle af landets fedeste vogne.

Noget af det vigtigste en studentervogn skal have, er et musikanlæg. For hvad er en studenterfest uden musik?
På alle Dansk Studenterkørsels vogne, er der monteret et kraftigt anlæg på 2.200W, så I kan blæse hele Støvring og omegn omkuld.
For få år tilbage kørte man med CD’afspillere, og man skulle derfor lave en hjemmebrændt CD med tidens partybeats på.
I dag er det heldigvis meget nemmere ¬– I tilslutter bare jeres mobiler via AUX eller trådløst via Bluetooth.
Noget kan man dog tage med fra de gamle dage med hjemmelavede mixtapes, og det er, at man med fordel kan oprette en playliste til festen med jeres yndlings partymusik.
Det er selvfølgelig for at undgå at ”Emma” hele tiden skifter sang og konstant sætter Bieber eller disneysange på. (Men selvfølgelig ikke et ondt ord om Bieber eller disneysange, det bare ikke cool at bryde playlisten, eller the holy spodify-queue).

Det næste som er super vigtigt for en studenterkørsel er drikkevarerne, og her går du heller ikke ned på udstyr på en vogn fra Dansk Studenterkørsel.
Vi har nemlig monteret en smart Can Cooler, til alle jeres drikkevarer ombord på studentervognen.
Tiden med halvlunkne øl og paphvidvin er heldigvis forbi, på vores vogne.
Her kan du nyde dugfriske kolde drikkevarer direkte fra cooleren!
Det er selvfølgelig ikke det eneste du får med på din studenterkørsel med dansk studenterkørsel, men resten kan du finde lige her.

Studenterkørsel-i-Støvring

Sådan går det ned på studenterkørslerne i Støvring

På Støvring gymnasium er der den tradition at der afholdes en stor fest på dimissionsdagen, så derfor kører man ikke studenterkørsel efter dimissionen, som man ellers gør andre steder i landet. Du kan læse mere om studenterkørsel i andre byer her.
Derfor starter en typisk studenterkørsel om morgenen, ved turens første stop.
Et lille tip er, at man kan vælge at mødes før studentervognen ankommer, for så er der masser af tid til både at spise rundstykker og klargøre pynten til studentervognen, uden at det stjæler tid fra jeres køreplan.
Når så vognen kommer, kan I hurtigt få pyntet op og komme i gang med dét, som I har glædet jer til i 3 år – nemlig at feste på studentervognen!
Vi kører KUN med friske og oplagte chauffører, som altid er klar på at give en hånd med, når vognen skal pyntes og tidsplanen holdes.
Vi bruger vores fede anlæg til at kalde jer tilbage til vognen, så når bassen atter begynder at pumpe derud af, så er det tid til at drage mod næste stop!
Bliver I trætte i ben og fødder af at feste, så har vi desuden bløde polstrede bænke. De kan også klappes ned, så du kan stå helt ude ved kanten og der bliver mere plads til at feste på!
Det er sjældent at vi møder andre studentervogne, som ikke også er fra Støvring Gymnasium. Men nogle gør det, at de tager helt op til Aalborg også, hvis der er tid til det på studenterkørslen.
Læs mere om studenterkørsel i Aalborg her.
I Aalborg vil der være en god chance for at møde andre studentervogne fra byens 9 gymnasiale uddannelser, og forhåbentlig også nogle blå vogne, så I kan få sunget den traditionelle studenter sang: ”En studenterhue den skal være rød!”

Studentervogne-lastbiler-Dansk-Studenterkørsel

Sådan trodser vi vejrguderne på din studenterkørsel

Det er desværre ikke altid at solen skinner fra en skyfri himmel på årets studenterkørsler, men vi har gjort vores bedste for sikre jer en god oplevelse på studentervognen alligevel!
Vognene er sådan indrettet, at man kan vælge at have tag på eller ej, taget er nemlig en presenning, som kan rulles helt og halvt op og ned.
Det betyder at vi kan være fleksible undervejs, alt efter hvad vejrguderne byder os.
Har I lyst til at danse i regnen, så står det helt for egen regning, men de fleste vil nok foretrække at sidde i læ for vandmasserne. (og nogle også for solen, da man ellers skal passe meget på sin hud og huske masser af solcreme)
Drypper det kun lidt, så har vi stadig siderne åbne, men hvis det står ned i stride strømme, så kan vi heldigvis lukke helt til, uden at I kommer til at sidde i en mørk hule.
Vores presenninger er nemlig lavet således at der er gennemsigtige ruder i siderne, så I stadig kan se ud og få lys ind.
Lidt dårligt vejr skal i hvert fald ikke stoppe festen, så med Dansk Studenterkørsel er godt på vej mod at holde dit livs fest!

Når studenterkørslen er forbi

All good things comes to an end, og selv en studenterkørsel må desværre stoppe.
(Altså med mindre du har booket os i 2 dage, for i dette tilfælde, så fortsætter festen selvfølgelig dagen efter).
Efter studenterkørslen, vil de fleste, som stadig kan klare mosten, fortsætte med at feste ved turens sidste stop.
Kører du med Dansk Studenterkørsel, så skal du heldigvis ikke til at gøre vognen ren igen med vand og sæbe, men i stedet bare feste videre, når du er hoppet af studentervognen.
Alt vi beder dig om er bare at huske dine ting, samt tomme flasker og dåser, som vi undervejs har samlet i en stor pose. (Den kan du få til pant, og så er der måske til en cheeseburger dagen efter).

Studentervogn-bagfra-Dansk-Studenterkørsel