Kør med Dansk Studenterkørsel i Aars og Vesthimmerland

Det er ikke kun forbeholdt de store byer at give den gas på studenterkørslen. Det er Aars et rigtig godt eksempel på.
Her har vi en lille by, som trods sine små 8.246 indbyggere, har hele 3 gymnasieskoler i byen.
Så hvad end du afslutter en STX, HHX, HTX eller EUX så har vi den perfekte studentervogn til dig og din klasse.
Vil du sikre dig og din klasse en studentervogn, så kan du få et gratis tilbud lige her.

Aars-hovedgaden-Dansk-Studenterkørsel

Lidt om byen Aars

Aars er en dejlig by at køre studenterkørsel i. Omkring byen ligger store grønne marker og små charmerende landsbyer.
Det hele er selvfølgelig meget idyllisk, men når du kører studenterkørsel, så skal der selvfølgelig sættes gang i gaden, som man sagde engang.
Og ”gang i gaden” kan du som minimum forvente, når du kører med Dansk Studenterkørsel!

At Aars ligger smukt midt i den smukke vesthimmerlandske natur, tilføjer naturligvis oplevelsen på studenterkørslen et ekstra element, som man kun kan opleve her i Vesthimmerland.
Der er ikke så langt til standen i feriebyen Trend, hvor en af Danmarks måske bedste stande ligger.
Den er kendt fordi man kan gå langt ud i vandet før det bliver dybt.
Der er desuden mange surfere, og hvis du har et brændende ønske om at surfe med din studenterhue på, eller måske bare bade iført din flotte hue, så er det noget Dansk Studenterkørsel sagtens kan arrangere for dig på din studenterkørsel.

På studenterkørslen skal vi måske også forbi Farsø, da mange studenter tager fra Farsø til Aars for at tage sin studentereksamen.
En anden berømt student, dog fra Viborg Katedralskole (dengang var der endnu ikke gymnasier i Aars), er den danske forfatter Johannes V. Jensen, som du sikkert kender fra dansktimerne– måske har du endda været så (u)heldig at have trukket ham til studentereksamen i dansk?
Anyway, så blev han født i Farsø, og byen kan derfor prale af at have været fødeby til forfatteren bag – hvad der anses for at være den bedste danske roman til dato – Konges Fald.
Studenterkørslen med Dansk studenterkørsel bliver mindst lige så dramatisk og spændende som denne gamle roman – ja faktisk vil den blive en hel del sjovere, hvis du spørger mig, som rent faktisk har læst bogen!

Aars kan også prale med en kunstnerisk forbindelse, nemlig til den anerkendt danske kunstner Per Kirkeby, som bla. har udsmykket Vesthimmerlands Gymnasium med en flotte murstensskulpturer, samt bronzeskulpturen foran skolen, men også i skulpturparken bag gymnasiet. Det karakteristiske Indgangsparti på Vesthimmerlands Gymnasium er ligeledes tegnet af Per Kirkeby.

Dansk-Studenterkørsel-Aars

Alt dette kan du glæde dig til ombord på Dansk Studenterkørsels vogne

Som tidligere antydet, så kommer det ikke til at gå stille for sig, hvis du kører med Dansk Studenterkørsel.
Vores vogne er så toptunede med alt, hvad du skal bruge for at få den vildeste studenterfest.
Eksempelvis har vi det største anlæg med ombord. Vi taler kæmpe Yamahahøjtalere, som kan blæse enhver omkuld.
Glem alt om gamle CD’er og mixtapes, for du kan naturligvis tilslutte din smartphone til anlægget via AUX-stik, eller bluetooth.
Men min smartphone holder ikke strøm”, tænker du, og derfor har vi selvfølgelig sørget for at der er mobilopladning i vognen.
Festen er godt i gang, solen brænder, og hvad har du aller mest lyst til? En øl? Cider? Mokai?

Uanset hvad du er til, så vil du nok helts nyde drikken kold, og ikke lunken fra tasken.
Derfor er der selvfølgelig en stor køler monteret på alle vores vogne, så du kan nyde iskolde og dugfriske drikke.
Når vi nu skal rund omkring i Aars, Farsø og omegn, så er det perfekt, at du kan slå bagen i vores super lækre polstrede sæder.
Sæderne kan desuden slås ned langs kanten af vognen, så man kan komme helt ud til kanten og stå. Så kan man virkelig komme til at se ud og vinke til alt og alle på gaden.

Bagageopbevaring er endnu en awesome feature på vores vogne.
Det er måske ikke noget du tænker over, når du vil booke en studentervogn, men når studenterkørslen er forbi, vil du være taknemlig over at din jakke, din taske eller dit svømmetøj ikke lå i bunden af studentervognen, men i stedet i en af vores rene bokse, som er sikket placeret under bænkene, hvor de holdes på plads af metalskinner.

En anden praktisk foranstaltning, som heller ikke er det første du overvejer ved studenterkørslen er, at vognene har presenninger, som kan rulles ud alt efter behov.
Vi kan jo være uheldige med vejret, og regner det lidt, så kan vi rulle presenningen ud som tag over vognen. Så er der stadig åbent i siderne.
Regner det derimod meget, så kan vi også rulle presenningen helt ned, og her har vi fået lavet det så smart, at der er gennemsigtige sider, så du stadig kan se ud.

Er vejret bare perfekt over Vesthimmerland, så kører vi selvfølgelig uden, så du har åben himmel over dig.
Vores super gode og professionelle chauffører vil gøre at for at du og din klasse får den bedste tur.

Har du endnu ikke booket en studentervogn i Aars og omegn, så hent dit gratis tilbud her.

Studentervogn-Dansk-Studenterkørsel-aars