Studenterkørsel i Brønderslev

Er I på udkig efter studenterkørsel i Brønderslev, der er lidt ud over det sædvanlige? Og hvor I kan være sikre på, at I ikke kommer til at mangle noget, således I kan få en helt uforglemmelig festdag? Så behøves I ikke at lede mere nu.

Dansk Studenterkørsel tilbyder nemlig studenterkørsel med alt inklusiv, så der vil med garanti ikke være et øje tørt på jeres helt store festdag. 

Book jeres studenterkørsel nemt og trygt her

Dansk Studenterkørsel ved, hvor vigtig en dag selve studenterkørslen udgør for jer kommende studenter. Derfor ønsker vi også at gøre det så nemt og trygt som muligt for jer at sikre jer en helt fantastisk og uforglemmelig dag. 

Det er nemlig den dag, hvor tre års hårdt arbejde, med dertilhørende utallige af afleveringer og eksamener, kulminerer i en stor lykkerus – og hvor stolthed og glæde fylder både jeres, men også jeres nærmestes krop. Det er jeres dag – og det er udgangspunktet for alt, hvad Dansk Studenterkørsel foretager sig.

Studenterkørsel på et helt nyt niveau – “høj musik og kold øl”-garanti

Det er også derfor, at vi har taget vores studenterkørsel til et helt nyt niveau, hvor der er tænkt over selv den mindste detalje. Alle vores studentervogne er nemlig toptunede veteranlastbiler, der indeholder alt fra polstrede sæder, bagageopbevaring, praktisk presenning til mobilopladning. Dette er bare nogle af de små, men afgørende, detaljer, som gør, at jeres dag gennem Nordjyllands smukke landskab kan blive udover det sædvanlige. 

Den helt store luksus kommer blandt andet til udtryk i vores indbyggede højttalere, der sørger for, at I kan spille al jeres yndlings festmusik dagen lang – og det kan I gøre lige så højt I vil. En anden ting, der også gør studenterkørsel hos os lidt ekstra, er vores indbyggede kølere, som sørger for, at I har kolde drikkevare hele dagen. Vi ved nemlig, hvor træls det er at skulle indtage lunkne øl og ciders, når solen og humøret står højt. 

Unge og festlige chaufføre, der sørger for, at humøret og sikkerheden er i top

Vi synes hertil heller ikke, at chaufføren skal være en anonym person, som bare er placeret bag rattet og fløjter jer ind i vognen en gang imellem, men derimod et festlig og positivt bidrag til jeres fejrings-dag.
Derfor er vores chaufføre både unge og friske – og de har selvfølgelig alle relevant faglig baggrund. De kan derfor både sørge for, at humøret og sikkerheden er i top under hele turen – og I kan også snildt overtale ham eller hende til at køre et smut forbi Mcdonalds, når i alligevel krydser Øster Brønderslevvej, eller til at holde bade-stop ved Mariager Fjord i Hobro. Det kan også være I lige trænger til fritter ved Kimbrer grill i Aars. Uanset hvad, så er jeres chauffør med næsten garanti med på jeres skøre idéer. Det er nemlig jeres dag – og det vigtigste er, at den bliver helt uforglemmelig.