Studenterkørsel i luksusklassen på Nykøbing Mors

Midt i det nordlige Danmark ligger den skønne Ø Mors, som hvert år danner en naturskøn ramme om studenterkørslerne.
Med Dansk Studenterkørsel bryder vi for en dag med den landlige idyl. Vi skruer helt op for bassen og lægger hele øen ned med jer festglade studenter.
Vælger du at køre studenterkørsel med Dansk Studenterkørsel, så har du chancen for at køre med en studentervogn i topklassen.
Alle vognene er specialopbygget til studenterkørsel, og vi har ikke sparet på udstyret – det er studenterkørsel i luksusklassen!

Sådan bliver din studenterkørsel med Dansk Studenterkørsel

Alle vores vogne er udstyret med store fede anlæg og dertilhørende højtalere, som gør at vi kan spille op til hele Nykøbing, når vi kommer buldrende gennem byen.
Der er nem opkobling til mobil, så du og klassen helt selv kan styre soundtracket til jeres studenterkørsel.
Du skal heller ikke frygte for din smartphones batteriniveau. Alle vogne er nemlig udstyret med mobilopladning – så du kan roligt lade mobilen streame Spodify og snappe løs til alle dine venner og veninder.
Hvis du spørger os og vores tidligere studenter, er det allerbedste ved Dansk Studenterkørsel vores super dygtige chauffører, som alle er håndplukket til jobbet.
De er SÅ klar til at give dig og klassen den bedste dag med den bedste service!
Har du nogle særlige ønsker til dagen? – så er det bare at spørge!
Vi har før taget nogle impulsive stop på turen – efter opfordring fra jer studenter – og kørt på eksempelvis Maccen efter cheeseburgers, eller taget en tur forbi stranden for at bade.
På en ø som Mors er der masser af bademuligheder – så husk badetøjet, med mindre du satser på en dukkert i dit birthday suit.
En tur i vandet med studenterhuen giver, som du sikkert er bekendt med, en bølge i studenterhuen.
Efter en tur i vandet, kan du klæde om, og ligge dit våde badetøj i vores smarte opbevaringsbokse. Alle vores vogne har nemlig bagageopbevaring, hvor du fint kan ligge dit våde badetøj, dine skifte sko, din jakke mm.
Vi er tidligere erfaret at baggage ofte kommer til at ligge og svømme rundt på vognens lad. Og som du kon kan regne ud, så ender sådan en studentervogn med at være temmelig klistret ved turens slutning.
Det skal I dog ikke spekulere så meget på, da rengøring selvfølgelig er med i prisen. Derfor kan vi også garantere at I får en pæn og ren studentervogn fra morgenen, som er klar til endnu en fest.
Efter en tur på stranden, så er det tid til (endnu) en iskold Mokai eller Tuborg fra Dansk Studenterkørsels specialmonterede kølere.
Jeps, du læste rigtigt – vi har selvfølgelig kølere til alle dine øl, cidere, champanger mm.
Den tid, hvor studenterkørsel var lig med en lunken øl fra kassen er slut, og selvfølgelig har en speciallavet luksus studentervogn en køler med ombord!

Student på studenterkørsel

Op på hesten

Når man kører i Nykøbing, så er der tradition for at gøre stop ved hesten på kirketorvet. Den hedder ”Drikkende Hest” og er lavet af skulptøren Hugo Liisbjerg.
Det er selvfølgelig meget fristende at sætte sig op på hestens ryg, hvilket mange studenter da også gør.
Den gamle bronzehingst har stået der på torvet i evigheder, og hyldes altså hvert år i juni af Morsøs glade studenter.
Det er også i Nykøbing at øens uddannelsessteder ligger placeret. Her kan man finde kommende studenter fra både Morsø Gymnasium og Morsø Handelsgymnasium.
Fra august 2017 vil det også være muligt at tage en HTX i Nykøbing.
Fra tid til anden kører vi også rundt på Mors med studenter fra Thisted, da mange fra øen vælger at gå i skole der i stedet for i Nykøbing.
Vi har naturligvis intet imod at køre hele øen rundt, og som passager på Dansk Studenterkørsels vogne, vil du opleve at turen er behagelig med vores lækre polstrede sæder.
Det er ikke fordi vi opfordrer dig til at sidde ned under hele turen i stedet for at danse, men for en studentervogn har vi altså måske branchens bedste sæder.
Sæderne er bløde og polstret med sort imiteret læder, hvilket også gør at de hurtig kan tørres af, hvis du kommer til at spilde din øl.
Sæderne kan desuden vippes ned langs vognens side, så du kan komme til at stå og vinke ud til alle de forbipasserende.
På Mors er det også et fast indslag at alle dem med et 12tal i huen, skal løbe efter vognen fra det første stop til det næste, men bare rolig vi skal nok køre langsomt
Nogle vil påstå at Janteloven er opstået på Mors – du ved, det er den der om at du ikke skal tro at du er noget – men det er en helt forkert antagelse, at bare fordi den er skrevet på Mors, så handler den også om Mors og Morsingboerne.
Når vi kører med studenter på Mors, er der nemlig ikke den fjerneste snert af jantelov at føle blandt de mange glade studenter, som bestemt har en “fuck-Janteloven-attitude”.
Den samme attitude har vi på Dansk Studenterkørsel, og vi holder os ikke tilbage for at gøre vores vogne til de vildeste og fedeste år for år.
Hvad angår studentervognenes ydre, så er det helt op til dig og din klasse at få den pyntet og dekoreret.
Vi er ikke sarte med, hvad I ønsker at hænge på vognen af frække vognbannere og oppustelige… ømm.. ”figurere”.
Faktisk bliver studenterkørslen endnu mere festligt, hvis vognen er pyntet godt op, og vi giver gerne en hånd med.
Noget andet der selvfølgelig også gør festen super festlig er, hvis solen skinner på jeres store dag. Skulle uheldet være ude, så kan I stadig få en fantastisk – og tør – fest.
Vi har nemlig justerbare presenninger, som vi hurtigt kan tage i brug, hvis vejrguderne beslutter sig for et skybrud.
Skal du ud og fejre din studentereksamen på Mors, så kan du sikre din luksusvogn nu.
Vil du og din klasse sikre jer den optimale fejring af afslutningen på jeres studie, så husk at få booket din klasses studenterkørsel i god tid hos Dansk Studenterkørsel!