Hop med på studentervognen i Struer

Smukt beliggende lige ud til Venø bugt i Limfjorden, finder vi den skønne by Struer. I Struer køres der ligeledes studenterkørsel hvert år i juni måned, når studenterne springer ud fra Struer Statsgymnasium. Hvis du vil høre mere om dine og klassens muligheder for at komme på studenterkørsel i Struer, så er du kommet til det rette sted.

Sommerbyen Struer

I dag kender vi Struer som en stationsby i nordvestjyllad, og som byen, hvor Bang og Olufsen har sit hovedkontor. Struer er en rigtig sommerby, som virkelig liver op, når først solen varmer de gamle gader op, og turisterne begynder at summe omkring i bybilledet ¬– fra den maritime lystbådshavn til den hyggelig bymidte er der god sommerstemning i Struer. I bymidten finder man bla. gågaden, som byder på små specialbutikker og hyggelige cafeer. Der er rig mulighed for at stille alle sanserne tilfreds i den gamle stationsby.
Struer-studenter

De blå og de røde studenterhuer i Struer

I Struer findes ét gymnasium – nemlig Struer Statsgymnasium. Her samles ca. 850 elever hver dag for at blive kloge nok til at tage studentereksamen, få studenterhuen på hovedet og komme ud på studenterkørslen. Som noget helt unikt er det her i Struer muligt at tage både den blå, den røde, den grå og den mørkeblå studenterhue på sammen gymnasium. Struer Statsgymnasium tilbyder nemlig sine elever både STX, HHX, HTX og EUX, samt HF . Uanset hvilken studenterhue du tager på hovedet efter sidste eksamen på Struer Statsgymnasium, så kan du komme på studenterkørsel med Dansk Studenterkørsel. Efter nogle gode år på Struer Statsgymnasium, som har budt på både, musicals, fredagscaféer, lektiecafeer, idrætsdag og sportsbegivenheder i både basketball, hockey volleyball og fodbold, så skal tiden æres og fejres med en kæmpe fest på studenterkørslen! I Struer er der desuden tradition for at samles ved byens rådhus, hvor borgmesteren siger tillykke, og giver et par ord med på vejen til alle de nye studenter.
Struer-studenterkørsel-

Studenterkørsel i Struer

I Struer fejres studenterkørslen fortsat med den gamle traditionelle hestevognskørsel gennem byen og rundt til forældrenes hjem, hvor lækre snacks og bobler i glas står klar. Dog vælger mange at have 2 dage til deres studenterkørsel, dels fordi det er 2 hele dage med fest og glade dage, men også fordi man nemmere kan nå rundt til alle i klassens forældre. På en af dagene er det en fordel at vælge en lastvogn, fordi man derved kan køre lidt længere, og besøge dem, som bor uden for Struer på studenterkørslen også. En hestevogn kan nemlig kun køre så langt som hestene tillader, og derfor ser man også ofte kun hestevogne med studenter i bymidten, hvor der ikke er så langt fra stop til stop.

De bedste studentervogne i Struer

Hvis du ønsker en studenterkørsel ud over det sædvanlige, så er det i en vogn fra Dansk Studenterkørsel, at du skal gøre det! Vores top professionelle og friske chauffører står klar til at give dig og din klasse den bedste service og vildeste tur i jeres liv. I bestemmer selvfølgelig helt selv, hvor vi skal køre hen, og du får ligeledes adgang til vores køreruteprogram, så du hurtigt og smart kan planlægge din tur. Eksempelvis har vi før kørt en tur på McDonalds, hen til byens centrale springvand for at danse og bade, eller helt ud til en strand, hvor man ligeledes kan bade iført sin studenterhue. I Struer har vi Bremdal Strand, som vi også sagtens kan lægge en smut forbi på jeres studenterkørsel.

Top komfort på studenterkørslen

På studentervognene fra Dansk Studenterkørsel er der altid polstrede sæder, så du kan sidde godt under hele turen. Hvad endnu bedre er, så kan sæderne vippes ned langs siden af studentervognen således, at man kan komme helt ud til kanten og stå og vinke ud til alle Struers borgere. Det gør desuden også, at der er mere plads at danse på, hvilket jo næsten er et must for en god studenterkørsel.
Dansk-Studenterkørsel-højtalere

Kæmpe anlæg

Men ingen dans uden musik! Musikken er du helt selv herre over på studenterkørslen, med mindre I ønsker en DJ til at styre rytmerne for jer. Der er plads til DJ på alle vores studentervogne, og har du ikke lige selv en DJ ved hånden, så kan du kontakte os og høre mere om muligheden for at booke en med på turen. Ellers er det super nemt bare at tilslutte sin mobiltelefon. Det kan gøres både via Bluetooth og AUX-jackstik. Fik vi nævnt, at vi har nogle af de fedeste anlæg i branchen? Nå, men det har vi altså, og du skal bare skrue helt op, hvis du tør! Med de kæmpe højtalere er der styrke nok til at blæse hele Struer omkuld, og du vil med garanti ikke blive skuffet over lydkvaliteten.

Flere gadgets på studentervognen.

Selvom der er styr på komforten og musikken, så er der også en masse andre fede elementer på Dansk Studenterkørsels studentervogne som gør, at de er blandt de bedste på markedet. Eksempelvis er der en køler med på alle vogne, så drikkevarerne kan holde sig kolde og friske under hele turen. Der er også bagageopbevaring, så du kan roligt tage både skiftetøj, badetøj og overtøj med. Bagageopbevaringen finder du under de midterste sæder i vandtætte bokse, som holdes på plads af metalskinner, så de ikke vælter rundt på gulvet under kørslen. Der er desuden smarte presenninger i tilfælde af regn, og I bestemmer selv, om de skal være rullet helt op, så I kan feste under åben himmel, eller om I gerne lige vil have lidt skygge for solen. Ønsker I mere lir til studenterkørslen, så har vi et samarbejde med folkene bag partypakken, og som kunde ved Dansk Studenterkørsel modtager du unikke tilbud på pakken før alle andre.

Har du booket studentervognen til Struers studenterkørsler?

Skynd dig allerede nu, at tjekke om vi har en ledig vogn til dig og din klasse på den ønskede dato! Der er nemlig rift om vognene, og det er først til mølle. Derfor er det godt at være ude i god tid, når studentervognen skal bookes. Du kan allerede nu få et uforpligtende tilbud på studenterkørsel i Struer. Bare tast dine oplysninger, så sender vi dig et unikt tilbud.
Unik tilbud på Studenterkørsel i Struer