Studenterkørsel i Jylland

Leder I efter dem, der kan give jer en uforglemmelig dag, når I skal ud og give de jyske landeveje en over nakken med en god omgang studenterkørsel? Så er I i hvert fald landet det helt rigtige sted.

Hos Dansk Studenterkørsel, ser vi det som vores vigtigste opgave at hjælpe dig og din klasse med at fejre jeres færdiggørelse med den fedeste fest på fire hjul. I kan læse meget mere om vores vogne lige her.

Studenterkørsel i hele Jylland

Vi tilbyder jer kommende studenter studenterkørsel i hele Jylland, så om I skal køre Aarhus’ gader tynde, skal på rundtur i Aalborg, cruise langs kysten i Esbjerg, drikke mokaïs med udsigten til Randers Fjord eller skal gennem Koldings bakkede landskab, så er det noget, vi med garanti kan hjælpe jer med. 

Uanset, hvor i Jylland, i befinder jer, sørger vi for, at I kan stige ombord på den fedeste studentervogn, når i skal ud og køre studenterkørsel. Alle vores vogne er nemlig toptunede veteranlastbiler, der er specialbygget til studenterkørsel. Det betyder, at I kan få en vogn, der ikke bare ser sej ud, men som også indeholder alt det, der skal til for, at I får den vildeste fest. 

Indbyggede højttalere, der kan blæse hele klassen bagover 

Følelsen af frihed efter at have afsluttet tre år på gymnasiet er båden lyden af høj musik, dyttende biler og tillykke-råb fra alle, der krydser jeres vej. Det er smagen af kolde øl, læskende ciders og friskbagte pølsehorn og pizzasnegle. Det er dans, vind i håret, store smil og høje grin delt mellem klassekammerater. Det ren lykkerus på hjul. Det er Dansk Studenterkørsel. 

Det er det blandt andet, fordi der, i alle vores vogne, er indbygget musikanlæg, som er så kraftigt, at det kan blæse hele klassen bagover. Der er hertil både bluetooth og jackstik, så I kan helt selv styre, hvad I vil høre, og hvor højt I vil høre det.

I kan derfor fyre helt op for jeres yndlings sing-along sange og det bedste “smid en bassarm i vejret”-musik, I kender. Det er den perfekte party starter og opmærksomhedsmagnet.  

“Kold øl”-garanti

Derudover har vi også sørget for, at I er garanteret kolde drikkevare hele dagen. For er der egentlig noget værre end en halvlunken øl? Ikke rigtig, vel? 

Øllene skal være kolde, især på en brandvarm sommerdag. I bliver derfor, med garanti, storfans af vores indbyggede kølere, der ikke bare holder øllene iskolde, men også sørger for, at I ikke har dåser flydende overalt i bunden af lastbilen – og som er helt beskidte, når I skal til at drikke af dem. 

Vandvittige vogne med de sjoveste chaufføre 

Alt dette, og mere til, er det, der gør vores studentervogne til de fedeste i landet – og det er vores vogne, der i kombination med vores festglade chauffører gør, at vi kan tilbyde den bedste studenterkørsel.  

Vi ved nemlig, at chaufføren er en stor del af jeres dag, hvorfor vores team er sammensat af festlige, unge mennesker, der ønsker at give jer en helt uforglemmelig dag med et energiniveau, der matcher jeres og en sikkerhed, der er i top, så I trygt kan drage ud og gøre Jylland usikker.