Miljøzone

Noget I som klasse skal være meget opmærksomme på, når I booker jeres studenterkørsel, er om I skal igennem en miljøzone på jeres kørerute.
Miljøzonerne er indført i de største byer i Danmark og formålet er at begrænse partikeludslippet fra store køretøjer. Derfor må man kun i miljøzonerne, hvis man har monteret et partikelfilter på sin lastbil. Dette filter har alle lastbilerne hos Dansk Studenterkørsel selvfølgelig monteret og derfor kan I trygt booke hos os.

Vi har hørt om flere eksempler på klasser, der har fået lov at gå fra udkanten af miljøzonen og helt ind til centrum i Aarhus for at kunne hoppe i springvandet netop fordi den pågældende lastbil ikke var godkendt og det er altså noget af en partykiller, når hele klassen skal gå flere kilometer. Så sørg for at kigge nøje på jeres kørerute og se om, hvorvidt I skal igennem en miljøzone.

Der er miljøzoner i følgende byer:
København – Vis kort
Aarhus – Vis kort
Odense – Vis kort
Aalborg – Vis kort

Ovenfor kan du se kort over miljøzoner for de fire byer. Derved kan I hurtigt danne jer et overblik om, hvorvidt I skal igennem en af miljøzonerne på jeres rute.

Alle lastbilerne hos Dansk Studenterkørsel er godkendt til at køre i miljøzonerne.

KLAR TIL AT BOOKE?

Vi sidder klar til at hjælpe jer igennem hele processen og vil gøre alt for at I får den fedeste dag.

Send en gratis forespørgsel nu