Ofte stillede spørgsmål

Har du et spørgsmål, så har vi et svar
Studenterkørsel er noget man kun prøver 1 gang i sit liv turen skal helst forløbe perfekt. Derfor er der også rigtigt mange spørgsmål, der trænger sig på, hvis man sidder som elev og skal til at booke en studenterkørsel. Der er mange ting, at tage stilling til som man måske ikke selv lige har tænkt på og derfor har vi lavet denne FAQ, der giver dig svar på de oftest stillede spørgsmål. Hvis du ikke finder svaret du leder efter, er du meget velkommen til at give os et kald på 93 40 20 29 eller sende os en mail på info@danskstudenterkorsel.dk

Kategorier

Booking

Det er selvfølgelig helt og aldeles gratis at sende en forespørgsel til os. Brug bookingformularen på forsiden, eller ring til os på 40 27 27 27 og så kan vi sammen finde frem til et godt tilbud til jer.

Alt efter hastigheden på dit wifi, så får du svar med det samme i vore nye online bookingsystem.

Vær ude i god tid! Der er mange klasser, der fejlagtigt tror, at 1 år i forvejen er i god tid og når de så begynder at kigge en en studentervogn, så er alt booket og så ender man med at skulle køre på yderdato, der sikkert ligger oveni Roskilde festival. Så vores råd er klart at booke en studenterkørsel senest når man går i 2.G. Så er jeres chance for at få den helt rigtige vogn og den rigtige dato meget større, end hvis i først vender til jeres afgangsår.

 

Vi er overgået til et nyt online bookingsystem, og derfor skal du, i stedet for at underskrive en fysisk kontrakt, blot læse og acceptere vores aftalevilkår.
Når du laver en booking online, vil du også blive bedt om at læse og acceptere vores aftalevilkår inden du afgiver din ordre.
Du vil også modtage en kopi på mail, når bookingen er gennemført.
Du kan også læse dem nu, ved at klikke her. (Klik på “Aftalevilkår”, som står med småt allernederst på siden)

Hvad der nok er vigtigt for dig at vide er:
– at udlejer forpligter sig på at stille en specialopbygget studenterlastbil til rådighed, som præsenteret i online tilbud.
– at alle kørsler er inkl. chauffør, oprydning, hovedrengøring efter kørslen samt alle lovpligtige tilladelser og forsikringer.
– at kørslen afvikles på den/de dato(er), som aftalt iflg. online booking.
– at udlejer stiller gratis online køreruteværktøj til rådighed for Lejer, til brug for udfærdigelse af kørerute(r).

Husk altid at læse aftalevilårene godt igennem før du booker.

Når I har booket en vogn hos os, sender vi en faktura til jer.

Betalingen deles op i 3 rater, der forfalder som flg.:
30% af kørslens pris 14 dage efter online booking.
35% af kørslens pris 3 måneder efter online booking.
35% af kørslens pris 6 måneder efter online booking.

Betalingern skal overføres samlet via netbank.
Vi ved godt, at det nogle gange kan være svært for initiativtageren i klassen til at samle pengene sammen, så hvis I som klasse har specielle ønsker til, hvordan betalingen skal foregå, så er vi ganske fleksible på dette punkt.

Hos Dansk Studenterkørsel har vi tre forskellige slags vogne. De minder meget om hinanden, men varierer lidt i størrelsen i forhold til, hvor mange elever der kan være i ladet. Derfor bliver vognene fordelt alt efter klassernes størrelse, så I kan desværre ikke selv vælge hvilken vogn I skal køre med. Alle vognene er fede militærlastbiler og har alle sammen præcis det samme udstyr, så der er næsten ikke forskel.
Det afhænger helt af, hvor mange I er i klassen. Rigtig mange klasser vælger at køre 2 dage. På den måde har man mere tid ved hvert sted og man skal ikke stresse. Derudover er der også tid til andre som ting som at køre ned til stranden og bade eller køre lidt ekstra rundt inde i byens centrum. Hvis I er en lille klasse giver det dog mest mening blot at tage en enkelt dag, men er I mere end 25 elever i klassen kan det klart anbefales at tage en ekstra dag.

På kørselsdagen

Chaufføren sørger altid for, at vognen dukker op på den aftalte opsamlingssted til den aftalte tid.
Pynt af vogn skal ske inden for kørselstiden, og det er derfor en god ide, at have sat tid af til det, når I planlægger jeres ruteplan.
Har man pynten klar, malet banner dagen før, og hvis alle giver en hånd med, så kan I klare det på 15 min.

Her er det kun jeres egen fantasi og kreativitet, der sætter grænsen for, hvad vognen skal pyntes med. Vi har set det meste igennem årene og der er ikke meget der kan komme bag på os. Jo mere opmærksomhed I og vognen kan få, når vi kører ned igennem centrum i jeres by, jo bedre. Vi vil klart anbefale jer, at lave et fedt banner med en sjov og anderledes tekst, der fortæller noget om jeres tid på uddannelsesstedet. Derudover er det altid godt at have en masse farverige balloner med. Der er også rigtigt mange klasser der hænger blade og grene på vognen.

Det er helt klart bedst, at sætte pynten fast med strips og snor. Vores erfaring siger, at det er det der holder bedst. Gaffatape falder af med det samme, når lastbilen begynder at køre.
Der er plads til ialt 4 bannere på vores vogne. 2 store bannere til siderne med mål: 80x450cm. 2 små bannere til bagsiden (en på hver side af trappen) med mål: 80x70cm.

Chaufførerne hos Dansk Studenterkørsel er ikke bare chauffører – de er jeres helt egen partystartere. De vil gøre alt for at I får den sjoveste og bedste fest i løbet af dagen. Vi har samlet et team af unge og festlige chauffører, så der er garanti for højt humør og sjov og ballade. Samtidig er de der for jeres sikkerhed, så I kan føle jer helt trygge igennem hele kørslen og det eneste I skal bekymre jer om, er at holde en fest.
Det kommer helt an på, hvor mange I er i klassen og om I har valgt at køre een eller to dage. Hvis I kun kører een dag, så tidsplanen oftest rimelig stram og derfor er man ikke så lang tid hvert sted. Derudover afhænger det også meget af, hvor spredt I bor i byen. Hvis der er langt imellem hvert sted, er der alt andet lige mindre tid til at være der. Typisk er man 20-30 minutter ved hvert sted – Nok tid til et spil beerpong og ølbowling – og helt sikkert også nok tid til at charmere sig ind på forældrene der bor i huset.
Vi oplever rigtigt mange, der gerne vil køre lidt ekstra i rundt i byen, selvom turen egentlig er slut. Når festen er på sit højeste, har de fleste lyst til at fortsætte. Det vil vi selvfølgelig gerne være med til, så hvis det kan lade sig gøre i forhold til kørehviletider, så kan I sagtens fortsætte festen i vognen. Eventuelt forudbetalte ekstratimer tilbagebetales selvfølgelig, såfremt disse ikke benyttes.
Vi klarer rengøringen for jer – kvit og frit! Når kørslen er slut og i bliver læsset af, sørger vi for at gøre vognen ren og klar til næste kørsel dagen efter. I må dog meget gerne hjælpe med at holde ladet ryddet i løbet af dagen, så I ikke ender med at sidde ovenpå en ordenligt bunke skrald. I bedes desuden benytte jer af skraldesækken, der er spændt fast for enden af ladet.

Vognen

Hos Dansk Studenterkørsel kører vi studenterkørsel i fede gamle veteran militærlastbiler. Det giver en helt speciel stemning og er efter vores mening, klart federe end at sidde i en lukket bus. Vores vogne er specialopbygget til netop studenterkørsel og de bliver ikke brugt til andet. Det vil sige, at de udstyret med alt det du skal bruge til en vogntur. Det vildeste anlæg, hvor I kan tilslutte jeres eget musik. Kølerum til jeres drikkevarer, så I altid har en kold drink ved hånden. Presenning, hvis det skulle begynde at regne og meget mere. Læs mere og vognene her

Næst efter motoren i lastbilen, er anlægget klart det vigtigste på en studenterkørsel. Derfor er alle vores vogne selvfølgelig udstyret med et vildt anlæg, der kan fyre op under den fedeste fest.

I kan sagtens sætte jeres egen iPhone til vognens anlæg. Det foregår med bluetooth. Sørg helst for at lave en fed playlist hjemmefra og lad én iPhone styre musikken, så I ikke hele tiden skal skifte mellem telefonerne. Festen er meget federe, når der konstant er gang i musikken og hele klassen ikke skal sidde og vente på Torben, der prøver at finde et eller andet gammelt hardstyle nummer på YouTube.

Sikkerhed

Du må gerne stå op i vognen. Hvad ville en studenterkørsel være, hvis man ikke måtte danse til musikken? Du må også gerne sidde med knæene på sædet, så du kan hilse og skåle ud til trafikken.
Du må IKKE stå op på sæderne – så rager du nemlig for højt op og det er ikke så smart, når vi skal køre under en bro. Dette er den allervigtigste regel hele dagen og den bedes i venligst overholde – det er for jeres egen sikkerhed.