Forsikring

Foruden kørselstilladelserne, sørger vi også for at alle vogne er dækket af erhvervsansvarsforsikringen til studenterkørsel. Derudover har vi den lovpligtige motoransvarsforsikring på alle køretøjer, ligesom alle vores chauffører også er dækket af vores arbejdsskadeforsikring.

Hos Dansk Studenterkørsel bliver der taget hånd om jer og jeres kørsel fra starten! Vi har mange års erfaring i at levere oplevelser for livet til landets studenter. For at være i stand til det, har vi opbygget et unikt koncept, der tager hånd om alt – lige fra første kontakt med vores kundeservice, til vores chauffører læsser jer af på sidste stop om aftenen!

Vi består af et ungt og frisk team, der vil gøre…what ever it takes…for at give jer den højeste service og bedste oplevelse på markedet! Derfor oplever vi hvert år at rigtig mange af vores bookninger, er henvisninger fra tidligere studenter, som har kørt med os. For os er dette den mest værdifulde anerkendelse af de kræfter og den tid, vi bruger på vores arbejde her i Dansk Studenterkørsel.

KLAR TIL AT BOOKE?

Vi sidder klar til at hjælpe jer igennem hele processen og vil gøre alt for at I får den fedeste dag.

Send en gratis forespørgsel nu