Studenterkørsel i lastbil – afslut studentertiden med manér

Efter to til tre hårde år på skolebænken er det traditionen tro tid til studenterkørsel – en tradition de fleste afgangselever har set frem til. Når I booker studenterkørsel i lastbil gennem os, er alt inkluderet – vi ønsker at gøre det nemt for de danske studenter, og derfor synes vi, det er en god ide at samle alt det bedste i én pakke. 

Udover at få jeres livs fest, får I de fedeste vogne, som er specialbyggede og rummer alt, hvad der skal til for at gøre jeres fest sjov og mindeværdig. Derudover samarbejder vi med de bedste chauffører, som er gearet på at levere den bedste service og ved, hvordan man sætter gang i festen. Det er ikke svært at finde studenterkørsel i lastbil – udfyld blot formularen på forsiden, og vi sender et gratis tilbud.

Lastbil studenterkørsel med alt inkludret

Når vi siger alt, mener vi alt. Hvorfor gå ned på udstyr, når I står over for en af jeres livs mest suveræne oplevelser? Først og fremmest er alle vores vogne specialbyggede – ellers var det ikke muligt at tilbyde alle de lækre og fede features, I finder hos os. 

Alle vogne indeholder musikanlæg med den fedeste lyd, så I kan overdøve alle de andre studenter, polstrede sæder, jeres knæ og bagdel vil takke jer for dette dagene efter, samt bagageopbevaring, presenning, til at afskærme vind og regn, køler til drikkevarer og sidst men ikke mindst slutrengøring af vognen. 

Leje af lastbil til studenterkørsel skal være nemt, og derfor skal I blot udfylde formularen på forsiden – så kvitterer vi med et uforpligtende tilbud. 

Slip kreativiteten løs og pynt jeres vogn

En af traditionerne ved studenterkørsel er at pynte vognen med bannere og eksempelvis flag. Det er helt op til jer selv, hvordan I vil dekorere jeres vogn, og vi afsætter gerne tid i køreplanen, så I har god tid til at montere bannere og hænge bøgegrene på, eller hvad I ellers finder på. Vi har set det meste gennem årenes løb, men ofte er det et banner med klassens navne, sjove bemærkninger eller illustrationer, som går igen. 

For at få pynten til at hænge ordentligt fast anbefaler vi, at I bruger strips i stedet for gaffatape – det vil være ærgerligt, hvis noget af pynten falder af undervejs.

Sådan booker I en lastbil til studenterkørsel

Så snart I har den sidste eksamensdato på plads, er det en god ide at booke jeres studenterkørsel. Der er ofte visse datoer, som er mere eftertragtede end andre, og derfor anbefaler vi, at I booker i så god tid som muligt – vi modtager allerede bookinger to år inden vognturen finder sted.

Når I har udfyldt formularen øverst på forsiden, vender vi hurtigst muligt tilbage med et tilbud, som opfylder jeres kriterier bedst muligt. 

Hvad koster det at leje en lastbil til studenterkørsel?

Prisen for leje af lastbil til studenterkørsel afhænger af, hvilken dato I vælger at booke. Få et gratis og uforpligtende tilbud ved at indsende jeres klasseinformationer og ønskedato, så modtager I herefter et tilbud på mail.