Eksamenskørsel elektriker

Er du i gang med at tage en uddannelse som elektriker? Og sidder du allerede nu og drømmer dig hen til den dag, du kan fejre, at du er blevet færdig? 

Så kan du allerede nu gå i gang med at planlægge, hvordan du på bedste vis kan fejre, at du har klaret dig gennem elektrikeruddannelsen.

Få en uforglemmelig dag med Dansk Studenterkørsel

Siden 2016 er det blevet muligt for alle erhvervsuddannelser at afslutte deres eksamen med at køre eksamenskørsel – og det synes vi, at du skal udnytte

Eksamenskørsel elektriker gør, at du kan fejre, at du er færdiguddannet på den vildeste måde. Det er den bedste måde at få af mange års uddannelse – hvor frustration, nervøsitet og glæde har fyldt følelsesregistret ud – til at kulminere og blive til en stor lykkerus.

Dansk Studenterkørsel har i hvert fald sat sig for at hjælpe dig, og din klasse, med at få den fedeste dag, som i aldrig glemmer. Vi hjælper dig derfor gennem hele processen, fra du booker lastbilen til den dag, du står med eksamensbeviset i hånden og er klar til at fejre – og det gør vi med den bedste service. 

Få de bedste rammer med de fedeste vogne

Dansk Studenterkørsel har sørget for, at du kan få din eksamenskørsel elektriker i de bedste rammer. Vi tilbyder nemlig eksamenskørsel i veteranlastbiler, så du kan skåle og skråle med dine venner i en fed og ældre militærlastbil, der er specielt bygget til eksamenskørsel.

Veteranlastbilerne er desuden, til trods for deres historiske udseende, helt up to date. Vognen har indbyggede kølere, så I er sikret jer kolde øl dagen lang. Derudover er vi selvfølgelig heller ikke gået ned på de anlæg, der er installeret i lastbilerne, for hvad er en fest uden højt musik? 

Vi kan derfor garanterer dig en dag med vind i håret, høj musik i baggrunden, fest og farver, kolde øl, en masse dytten og glade hilsner fra de mennesker jeres vogn-fest passerer. Alt dette er med den bedste chauffør ved rattet, der er ung og festglad ligesom jer – og som vil sørge for, at I får en dag, som I aldrig vil glemme.