Sid blødt på hele vognturen

Alle vores vogne har bløde polstrede sæder

 

Udefra ligner vores lastbiler nogle rigtige veteran militær køretøjer, men du skal ikke frygte at dig og din klasse kommer til at sidde som soldater i krig. Oppe i ladet på lastbilen er den nemlig blevet totalt renoveret og skræddersyet til studenterkørsel. Inklusiv siddeforholdene.

Bløde sæder

I mange studenterkørselsvogne sidder du bare på en splintret træbænk og derfor er risikoen for at for afsindigt ondt i bagen ret stor, når I skal bruge så mange timer oppe i vognen. Hos Dansk Studenterkørsel kommer I dog til at sidde blødt. Vi har nemlig polstret vores bænke, så din bagdel får den bedste behandling igennem hele dagen.

Vi er selvfølgelig kommet for at danse

Det meste af tiden på jeres kørsel, er der så meget gang i den, at I står og danser eller hopper rundt i vognen med den indtrængende bas fra musik anlægget i baggrunden. Stemningen er næsten hele tiden på sit højeste og derfor kan man ikke lade være med at give den fuld gas i ladet. Det kan dog være ret hårdt i længden og derfor sætter man ekstra stor pris på de polstrede sæder, når man lige har brug for et lille hvil.

Dine knæ vil takke dig

Når man kører studenterkørsel, bruger man ikke kun sæderne til at sidde på. Man bruger også rigtigt meget af tiden på, at sidde på knæ på sæderne, så man kan vinke og skåle ud til de forbi kørende biler og hilse på alle menneskerne på fortovet. Dette ville være fuldstændig ulideligt på en træbænk, da man ville have splinter og blå mærker allerede inden lastbilen havde kørt den første kilometer.

Så selvom man måske ikke tænker så meget over sæderne, når man booker studenterkørsel, så tag det med i jeres overvejelser. Det er noget I vil sætte rigtig meget pris på, på selve dagen og I kan være sikker på at sidde blødt hos Dansk Studenterkørsel.