Vi sørger for rengøringen af vognen

Du sørger for festen

 

Når man er på studenterkørsel, så er man ikke kommet for at gøre rent. Prøv og tænk på, hvor surt det ville være, hvis man fik stukket en spand og en klud i hånden når kørslen var forbi og man blev bedt om at gøre hele vognen ren fra top til tå, når det eneste man havde lyst til var at tage videre i byen og feste. Derfor er rengøringen inkluderet i priser, når I booker hos Dansk studenterkørsel. Det vil sige, at I kun skal tænke på at feste og så klarer vi det sure job med at gøre rent bagefter, i skal bare fokusere på at få festet!

Rengøring-1

Ikke en opfordring

Det er selvfølgelig ikke en opfordring til at svine hele vognen til, men blot en service vi tilbyder med i prisen, for at give jer den bedst mulige oplevelse. Vi håber selvfølgelig, selvom alkoholindtaget begynder at stige, at I gider at smide jeres ting i de ophængte skraldespande og generelt respektere chaufføren, da det er ham der skal stå for at gøre ladet rent.

Oprydning i løbet af dagen

Der bliver drukket en absurd stor mængde væske i løbet af en studenterkørsel og det resulterer i et hav af dåser. Derfor sørger chaufføren for at holde ladet nogenlunde rent, når I holder pause hos forældrene. Det er dog klart rarest for jer selv og chaufføren, hvis I sørger for at smide de tomme dåser i skraldespanden, så I ikke ender med at stå i pant til halsen. Og så behøves vi selvfølgelig ikke at nævne, at det er forbudt at smide dåser og andet skrald overbord. 😉