Studenterkørsel I Vestjylland

Hvis I er fra et af Vestjyllands mange gymnasier, er kommende studenter og på udkig efter dem, der skal sørge for, at jeres studenterkørsel bliver en helt uforglemmelig dag, hvor der ikke mangler noget? Så er I landet det helt rigtige sted.

Dansk Studenterkørsel tilbyder nemlig studenterkørsel i Vestjylland med alt inklusiv. Når I booker studenterkørsel her hos os, får I derfor mere end bare en vogn, I får nemlig den ultimative festdag. 

Den fedeste rullende fest, der tager jer rundt i jeres by

Studenterkørsel er vind i håret, kolde drikkevarer, høj musik, vink og dyt fra forbipasserende, kram fra familie og venner og meget mere til. Det er frihed og lykkerus, for I kan endelig fejre, at I har klaret jer igennem, ikke bare den sidste eksamen, men tre år med hårdt arbejde, lange dage og utallige af afleveringer. 

Vi ved, her hos Dansk Studenterkørsel, hvor vigtig en dag, det er – og vi har derfor sørget for, at I, her hos os, kan booke studenterkørsel i Vestjylland, der ikke mangler noget. 

Det er, hvad end I skal cruise langs Esbjergs kystlinje, skåle med ripenserne, når I gør opmærksom på jer selv i Ribes gamle gader, dufte til den Nordjyske havvind med udsigt til hvidsandede klitskråninger i Lemvig, skråle med på jeres yndlingssange, når I kører langs Ringkøbing Fjord eller skal have tillykke-råb fra alle i passerer, når I kører gennem den gamle købstad Varde

De vildeste veteranlastbiler med indbygget anlæg 

Hvorend I skal ud og gøre opmærksomme på jer selv i det vestjyske landskab, så har Dansk Studenterkørsel sørget for, at I kan få et brag af en fest. Alle vores studentervogne er nemlig toptunede veteranlastbiler, som indeholder alt det, der skal til for, at jeres vogntur bliver den vildeste fest. 

Først og fremmest har alle vognene et indbygget musikanlæg, der med garanti kan blæse hele klassen bagover. I kan hertil selv tilslutte jeres smartphones via enten et jackstik eller bluetooth, så I styrer helt selv, hvad I vil hører, og hvor højt I vil høre det. Det er jeres fest, så det er jer, der bestemmer. 

Derudover er der også mulighed for, at I kan oplade jeres mobiler ombord på vognen, så I kan i hvert fald være helt sikre på, at I kan spille musik, tage et hav af glade selfies og opdatere alle, der følger med, under hele turen.  

Kolde drikkevarer dagen lang

Vi ved også, at der ikke er noget værre, når man kører studenterkørsel i sommervarmen, end halvlunkne drikkevarer, der er blevet beskidte af at trille rundt i bunden af vognen. 

Derfor har vi opgraderet vores vogne med indbyggede kølere, der sørger for, at I kan forkæle jeres gane med kolde øl og ciders dagen lang. Det er en nærmest uundværlig del, når festen skal være en succes, især på de brandvarme sommerdage.

Friske chauffører, der ønsker at give jer den bedste studenterkørsel

Chaufføren er en stor del af jeres rullende festdag, og derfor synes vi, her hos Dansk Studenterkørsel, at I skal have en chauffør med, der kan bidrage til den gode og festlige stemning og som sørger for, at I fejres med manér. 

Alle vores chaufføre er – udover de har relevant faglig baggrund – unge, altid friske og har i højsædet at give jer en helt uforglemmelig dag. De agerer derfor glædelig dommer i ølbowling, tager jer et smut forbi Mcdonald’s og er generelt altid med på at høre, og udleve, jeres skøre idéer.