Studenterkørsel STX – få en tur I aldrig glemmer

Hos Dansk Studenterkørsel brænder vi for at give landets nyudklækkede studenter en studenterkørsel, de sent vil glemme. Studenterugen er ugen, som alle landets afgangselever har ventet på, lige siden de påbegyndte STX uddannelsen. Efter dimission fejres afslutningen og de tre hårde år med en traditionsrig studenterkørsel, som sjældent går stille for sig.

Den mangeårige danske tradition går over 100 år tilbage, hvor man dengang kørte i hestevogne, og var iklædt hvidt tøj. I dag er hestevognen afløst af en lastbil, som kommer i alskens former herunder veteranbiler, brandbiler, militærvogne og partybusser.

Som STX student har du netop modtaget din flotte hue med bordeaux bånd, som markerer afslutningen på tre års slid. Du har sikkert mange gode minder fra studentertiden, og hvorfor ikke afslutte den gymnasiale uddannelse med manér?

Hos os er alt inkluderet

Når I bestiller en studenterkørsel gennem os, kommer vi og henter jer i en af vores specialopbyggede studenterlastbiler – og alt er selvfølgelig inkluderet. Dette gælder uanset, hvilken uddannelse I går på. Om I bestiller en studenterkørsel til HHX eller studenterkørsel til HTX, har vi kun ét mål, og det er at sørge for de perfekte rammer, så I kan få jeres livs fest.

Fyr op for anlægget

Den ultimative fest kræver det rette festgear, og det kan vi med garanti levere – prøv bare at spørg vores tidligere studenter som festede sammen med os.

Vores vogne er udstyret med de kraftigste musikanlæg, som kan blæse enhver omkuld. Styr musikken med jeres mobil og afspil en playliste med alle jeres favoritnumre. Alle vogne er desuden udstyret med 220V strømstik, og derfor behøver I ikke bekymre jer om, om jeres mobiler løber tør for strøm.

Altid kolde drikkevarer

Hos os er lunkne øl et kæmpe no-go! Derfor er alle vogne udstyret med indbyggede kølere, som holder jeres drikkevarer kolde hele dagen. Det eneste I skal sørge for er, at fylde køleren op, så der hele tiden er kolde drikkevarer tilgængelige. 

Når køleren er fyldt op, kan I med fordel opbevare de overskydende drikkevarer i vores smarte og sikre bagageopbevaring, som er placeret under vognens polstrede sæder. Her er også masser af plads til en jakke eller andet overtøj, som ikke skal ligge og flyde i vognen.

Glem ikke pynten

Sæt jeres eget præg på studentervognen ved at kreere jeres egen udsmykning ud af bannere, hvor I for eksempel skriver sjove sætninger eller klassens slogan. Nogle vælger også at dekorere vognen med balloner, Dannebrogsflag eller sågar bøgegrene. Kun fantasien sætter grænser – husk at det er jeres helt særlige dag.

Husk at booke jeres STX studenterkørsel i god tid 

Uanset om I booker studenterkørsel til EUX eller studenterkørsel HG eller nogle af de andre uddannelser, anbefaler vi, at I booker jeres dato for studenterkørsel i god tid. Der er ofte rift om visse datoer, og det ville være ærgerligt, hvis I ikke fik jeres ønskedato opfyldt.

I kan med fordel udvælge et par repræsentanter fra klassen, som er ansvarlige for alt det praktiske i forhold til studenterkørsel. Suppler gerne med et par fællesmøder i plenum, så klassen er enige om, hvilken vogn I vælger, og hvilke datoer der er bragt i spil.