Få den ultimative fest med studenterkørsel i Østjylland

Hvis I er på udkig efter dem, der skal sørge for, at jeres studenterkørsel bliver en helt fantastisk og uforglemmelig dag, så er I landet det helt rigtige sted. 

Hos Dansk Studenterkørsel finder I nemlig studenterkørsel i Østjylland med alt inklusiv, så I med garanti kan få jeres livs fest sammen med alle vennerne.

Meget mere end bare en studentervogn 

Studenterkørsel er meget mere end kun en studentervogn. Det er kolde drikkevarer i hånden, vind i håret, venner under armen, høj musik i baggrunden og sjove bannere på lastbilens sider. Det er følelsen af stolthed og lettelse, når den sidste eksamen endelig er overstået, og det er der, hvor to til tre år med hårdt arbejde endelig kulminerer i en overvældende følelse af glæde og frihed. 

Derfor har vi hos Dansk Studenterkørsel sørget for, at I kan booke studenterkørsel i Østjylland, så I kan vise, at afgangsstuderende fra Jylland holder de fedeste studenterfester.

Spil al jeres yndlingsmusik så meget I vil, så højt I vil

Når vi siger, vi har sørget for det hele, så mener vi det bogstavelig talt – der er tænkt over hver enkelt detalje i vores vogne. De er alle toptunede veteranlastbiler, som indeholder alt fra polstrede sæder og praktisk presenning til bagageopbevaring og mobilopladning. 

Hertil har vi selvfølgelig sørget for, at I kan skråle med på høj musik, når I tager jeres fest på hjul rundt i det østjyske landskab – og det har vi ved at indbygge kraftige højtalere i vognen, der med garanti kan blæse jer allesammen bagover. De har både indbygget jackstik og bluetooth, så I har mulighed for at afspille jeres yndlingsmusik dagen lang.

Nyd kolde drikkevarer dagen lang

På en brandvarm sommerdag er der ikke noget værre end lunkne drikkevarer, som har ligget og trillet rundt i bunden af vognen og samtidig blevet godt beskidte.

Derfor har vi valgt at indbygge kølere i alle vogne, så I med garanti kan nyde kolde øl, ciders, vand og sodavand dagen lang – så længe I blot husker at fylde køleren op.

Den fedeste studenterkørsel i Østjylland med de festligste chauffører

Chaufføren har stod indvirke på, hvordan dagen forløber. Forestil jer at have en sur og tvær chauffør, som hellere ville være et andet sted i stedet for at køre rundt med larmende unge mennesker. Derfor har vi kun udvalgt chauffører, som ønsker at sætte gang i festen og bidrage til den gode stemning.  

Alle vores chauffører er nemlig, udover at have relevant faglig baggrund, både unge og friske. De ser det som deres fornemmeste opgave at give jer en helt uforglemmelig dag, uanset om de kører jer gennem Aarhus midtby, Randers, Silkeborg eller Skanderborg

De er også klar på at agere dommere i ølbowling, tage jer et smut forbi Mcdonald’s eller hvad end I nu skulle finde på. Det er jeres dag – og det skal I kunne mærke 110 procent.