Studenterkørsel i Østjylland

Hvis I er på udkig efter dem, der skal sørge for, at jeres studenterkørsel bliver en helt fantastisk og uforglemmelig dag, og hvor der også er sørget for selv det mindste? Så er I landet det helt rigtige sted. 

Hos Dansk Studenterkørsel finder du nemlig studenterkørsel i Østjylland med alt inklusiv, så I med garanti kan få jeres livs fest. 

Meget mere end bare en studentervogn 

Studenterkørsel er så meget mere end kun en studentervogn. Det er kolde drikkevare i hånden, vind i håret, venner under armen, høj musik i baggrunden og sjov oppyntning på siderne. Det er følelsen af stolthed og lettelse, når den sidste eksamen endelig er overstået, og det er der, hvor tre år med slid og hårdt arbejde endelige kulminerer i en overvældende følelse af glæde og frihed. 

Det er en sindssygt vigtig dag, og den mest fortjente fest nogensinde. Derfor har vi også, her hos Dansk Studenterkørsel, sørget for, at I kan booke studenterkørsel i Østjylland, der har alt det en fed fest kræver.

Spil al jeres ynglingsmusik så meget I vil, så højt I vil

Når vi siger, at vi har sørget for det hele, så er det, fordi der virkelig er tænkt over detaljen i vores studentervogne. De er alle toptunede veteranlastbiler, der  indeholder alt fra polstrede sæder, praktisk presenning, bagageopbevaring til mobilopladning. 

Hertil har vi selvfølgelig også sørget for, at I kan skråle med på høj musik, når I tager jeres fest på hjul rundt i det østjyske landskab – og det har vi ved at indbygge kraftige højtalere i vognen, der med garanti kan blæse jer allesammen bagover. De har både jackstik og bluetooth, så I kan spille al jeres yndlings party-musik, så meget I vil, og så højt I vil. 

Nyd kolde drikkevare dagen lang

På en brandvarm sommerdag, er der ikke noget værre end lunkne drikkevarer, som har ligget og trillet rundt i bunden af vognen, så de er både er blevet rystet og beskidte.

Derfor har vi også sørget for, at der er indbyggede kølere i alle vores studentervogne, så I kan nyde kolde øl, ciders og sodavand dagen lang – og vi ved, at I vil elske det.

Den fedeste studenterkørsel i Østjylland med de festligste chaufføre

Udover at have sørget for, at I ikke kommer til at mangle noget, når I går ombord på jeres studentervogn, så kan vi også garantere, at ham eller hende, der skal køre jer rundt hele dagen, altid vil være et ekstra godt bidrag til den gode og festlige stemning.

Alle vores chaufføre er nemlig – udover at have relevant faglig baggrund – både unge og friske. De ser det hertil som deres fornemmeste opgave at give jer en helt uforglemmelig dag, når de enten tager jer ind gennem Århus midtby, op og ned af Kolding eller Vejles bakkede landskab eller et helt fjerde sted. De er derfor også altid klar på at agere dommere i ølbowling, tage jer et smut forbi Mcdonald’s, eller hvad end I nu skulle finde på. Det er jeres dag – og det skal I kunne mærke og føle 110 procent.