Afslut gymnasiet med maner med en festlig lastbil studenterkørsel

Den tid som I nok har glædet jer allermest til, er den famøse studenteruge, som hver sommer markerer aflsutningen på flere tusinde studenters hårdt slid på skolenbænken. Hos Dansk Studenterkørsel ved vi, hvor meget en god afslutning betyder, og derfor er vi gået skridtet videre ved at tilbyde studenterkørsel i lastbil med alt inkluderet. 

Det skal være nemt og bekvemt at fejre sin hue, og derfor er vi med hele vejen fra den dag I booker lastbilen, til når I har bundet den sidste øl. 

Hvis I ønsker et gratis og uforpligtende tilbud, så skal I blot indtaste klassens oplysninger i formularen på forsiden – så vender vi tilbage hurtigst muligt. 

Vi er gået all-in på udstyr, så I kan få jeres livs fest

Uanset om I booker jeres studenterkørsel i Nordjylland, Midtjylland, Syd- og Sønderjylland eller på Fyn, er vores vogne udstyret med det samme fede gear. 

I vil med garanti tiltrække masser af opmærksomhed, når I kommer kørende i en gammel militær lastbil, som er specialbygget til studenterkørsel. Forestil jer at hænge ud af siden på lastbilen med en kold øl i hånden, mens I skråler og smiler til forbipasserende, som gengælder jeres glæde med et dyt eller et stort tillykke. 

For at sætte gang i festen har vi udstyret alle vogne med de fedeste musikanlæg, som kan blæse enhver omkuld. I har mulighed for selv at styre musikken ved blot at tilslutte jeres smartphone via bluetooth – nemmere kan det ikke være. Samtidig behøver I ikke være bekymret for, om jeres telefoner løber tør for strøm undervejs. Der er nemlig indbygget 220V strømstik i alle vogne, så uanset om du har en Android eller en Iphone (med nyt eller gammelt stik), kan du få ladet den op.

Kolde øl og drikkevarer hører med til en festlig studenterkørsel, og derfor var vi sørget for indbyggede kølere, så I altid er sikret kolde drikkevarer, så længe I selv husker at fylde op. 

Skulle det mod forventning begynde at regne, så frygt ej. I kan nemlig sidde i tørvejr, når chaufføren slår den specialsyet presenning ud. Regn kan ødelægge enhver fest, og dette skal ikke være tilfældet på jeres livs fest. 

Det er de færreste, som ser frem til rengøring efter en sjov studenterkørsel. Vi ved, at de fleste studenter ligger med tømmermænd dagen efter, og derfor er slutrengøring af vognen selvfølgelig inkluderet i prisen. Vi opfordrer dog til at anvende skraldespanden i vognen, så det værste skidt og dåser ikke ligger og flyder, mens I kører rundt.

Hos os er sikkerheden i top

Måske har du hørt om ulykker i forbindelse med studenterkørsel. Høj sikkerhed er noget vi tager seriøst hos Dansk studenterkørsel, og derfor overholder alle vores lastbiler lovgivningen samtidig med, at vores chauffører er professionelle og indforstået med lovgivningen. Mange af vores chauffører har en faglig baggrund som brandmand, redder, politi eller forsvaret, og derfor er de i stand til at yde førstehjælp, hvis det skulle blive nødvendigt.