Studenterkørsel i Hjørring

Er du og din klasse på jagt efter den ultimative studenterkørsel i Hjørring? Så er I havnet det helt rigtige sted. Når I booker studenterkørsel i Hjørring gennem os, er alt inkluderet – og vi kan love jer, at I ikke kommer til at mangle noget.

Vendsyssels hovedstad, Hjørring, huser en god blanding af gymnasiale- og erhvervsuddannelser, som hvert år dimitterer og får deres hue på. I Hjørring er der tradition for at samles omkring Springvandspladsen for at danse kædedans rundt om springvandet. Mange klasser lader sig også fotografere foran det gamle rådhus, som et symbol på forbindelsen mellem nutiden og byens historie.

De nordjyske studenter springer typisk ud fra Hjørring Gymnasium og EUC Nord. Hjørring Gymnasium har en lang historie, som går helt tilbage til 1872. I dag holdes skolens traditioner ved lige, samtidig med at de kombineres med et tidssvarende moderne studiemiljø, som tiltrækker mange unge fra hele Vendsyssel. 

Hjørring har de fedeste studenter

Studenterkørsel er ikke bare en fest på fire hjul. Det er dagen, hvor I sætter punktum for studentertiden – og hvorfor ikke gøre det med stil? Lej en studentervogn i Hjørring og vis at Nordjylland, nærmere betegnet Hjørring, holder de vildeste studenterfester.

Vi ser det som vores fornemmeste opgave at give jer den ultimative fest med alt, hvad hjertet begærer. Når I lejer jeres studenterkørsel i Hjørring, eller et andet sted i Nordjylland, gennem os, garanterer vi jer, at I får en uforglemmelig oplevelse, som I vil tænke tilbage på med et smil på læben.

Giv den gas i toptunede veteranlastbiler 

Når du og din klasse booker studenterkørsel i Hjørring, får I ikke bare en almindelig vogn.  Vores vogne er alle toptunede veteranlastbiler, som indeholder alt det, den ultimative fest kræver. Det er alt fra polstrede sæder, praktisk presenning, bagageopbevaring til mobilopladning og rengøring, som er nogle af de små detaljer, der kan gøre den helt store forskel. 

Hertil har vi selvfølgelig også sørget for, at I kan høre høj musik dagen lang. Det har vi med vores kraftige, indbyggede højttalere, som I kan slutte jeres egne telefoner til – enten via bluetooth eller jackstik – og så kan I ellers bare skrue op for al jeres yndlings party-musik.

Derudover har vores studentervogne også indbyggede kølere, så I kan holde alle jeres drikkevarer kolde i den danske sommervarme. Der er ikke noget værre end halvlunke øl, ciders og sodavand, som har trillet rundt i bunden af lastbilen og er blevet rystet og beskidte.

Chauffører som, næsten, er med på det hele

Ham eller hende, der skal tage jeres rullende fest med ud på de omkringliggende nordjyske landeveje i Hjørring – eller måske ind gennem Aalborg eller helt ned til Hobro – kan have stor indflydelse på, hvor festlig dagen bliver. Derfor er vi teamet op med de bedste chauffører, som sørger for, at sikkerheden, humøret og stemningen er i top.