Studenterkørsel HG – hop ombord på den fedeste studentervogn

Hvis der er nogen, som er klar på fest, er det de nyudklækkede elever fra HG uddannelsen. Sommer i Danmark er lige med studenter i gadebilledet, og HG elevernes mørklilla hue er stolt repræsenteret. 

Førhen var det kun de gymnasiale uddannelser, som havde lov til at køre studenterkørsel. Men en lovændring har gjort, at så længe ungdomsuddannelsen har en varighed af minimum 2 år, er det tilladt af fejre eksamen med en studenterkørsel.

Studenterkørsel er en gammel dansk tradition, som går over 100 år tilbage. Førhen var det kun tilladt for studenter fra det almene gymnasium at køre i studentervogne, men dette er sidenhen blevet ændret. Studenterkørsel er en tradition, som er kommet for at blive – og dette kan vi kun være glade for, da de unge studenter fylder det danske gadebillede med glæde og latter.

Book jeres HG studenterkørsel med alt inkluderet

På jeres store dag skal der ikke mangle noget, og derfor er alt inkluderet, når I booker studenterkørsel gennem os. Vi er med jer hele vejen, fra når I ligger bestillingen og lastbilen henter jer, til når I bunder den sidste øl. Vi bestræber os på at yde den bedste kundeservice, og tidligere studenter har rost os for vores engagement og formidable service. Det er vores mål at give dig og din klasse en uforglemmelig fest, som afslutning på to års hårdt arbejde. Dette gør sig gældende, uanset om I bestiller studenterkørsel HHX eller studenterkørsel EUX.

Chauffører der sætter gang i festen

Festlige chauffører er alfa og omega, når I har en lang dag foran jer. Derfor har vi kun ansat de bedste og fedeste chauffører, som er friske og klar på at give jer den bedste dag. Vores chauffører lytter til jeres ønsker, og gør alt for at imødekomme dem, så længe det er inden for rimelighedens grænser. Derudover kommer de alle med en relevant faglig baggrund som f.eks. ambulanceredder, brandmand eller fra politiet, hvilket gør dem i stand til at interagere med mennesker og udøve førstehjælp, hvis det skulle blive nødvendigt.

Musikken der blæser alle omkuld

Musikken har stor betydning for en god fest, og derfor har vi selvfølgelig udstyret alle vores vogne med de fedeste musikanlæg, hvor bassen kan mærkes i hele kroppen. I kan selv styre musikken direkte fra jeres mobiler – enten trådløst eller via kabel. Sammensæt gerne jeres egen playliste på forhånd, så I er klar til flere timers dans og musik. I skal ikke bekymre jer om, om jeres mobil løber tør for strøm, vi har nemlig indbygget 220V strømstik i alle vores vogne. 

Komfortable vogne er et must

Selvom de fleste af jer nok er mere eller mindre fulde under studenterturen, er det ikke ensbetydende med, at I skal sidde på hårde bænke. Vores specialbyggede vogne er alle udstyret med polstrede sæder, som jeres bagdel vil takke jer for.

Vi ved, hvor meget vejret har af betydning for en festlig studenterkørsel. Ingen studenter fortjener at blive drivvåde på grund af regn. Derfor er vores vogne også sikret mod blæst og regnvejr, da de alle udstyret med en praktisk presenning, som kan rulles op og ned alt efter behov.

Vi klarer rengøringen 

Glem alt om rengøringen – den sørger vi nemlig for! Vi synes ikke, at tømmermændsramte studenter skal rydde op efter sig efter en lang festlig studenterkørsel. Derfor er rengøring selvfølgelig inkluderet i prisen, når I booker jeres studentervogn gennem Dansk Studenterkørsel.