Studenterkørsel i Haderslev – Få en hæsblæsende fest

Er du og din klasse kommende studenter fra Haderslev Katedralskole, Det Blå Gymnasium eller andre gymnasier i omegnen og på udkig efter dem, der skal give jer den vildeste studenterkørsel? Så er I havnet det helt rigtige sted.

Når I booker jeres studenterkørsel i Haderslev gennem os, er alt inkluderet i prisen. I får ikke bare en studentervogn, men den ultimative fest på fire hjul indeholdende alt hvad en festlig afslutning kræver.

På vogntur gennem herlige Haderslev

Studenterkørsel i Haderslev er meget mere end bare en vogntur. Det er høj musik, dans med kolde drikkevarer i hånden, grin og tillykke-råb. Det er følelsen af frihed og en stor rus af lykke efter at have færdiggjort ikke bare den sidste eksamen, men tre år med hårdt arbejde, lektielæsning, opgaveskrivning og lange dage på skolebænken. 

Det skal være en uforglemmelig dag, og vi ser det som vores fornemste opgave, at I får den fedeste studenterkørsel gennem Haderslevs historiske centrum. Da Haderslev ligger ud til kysten, vil det være en oplagt mulighed at køre forbi, så I kan hoppe i havet og få en bølge i studenterhuen. De naturskønne omgivelser danner desuden fantastiske rammer for en hyggelig aften i selskab med grill og kolde drikkevarer, hvis I foretrækker at holde den sidste fest andetsteds end hos en forælder.

En kampklar, kørende fest iklædt høj musik og kolde drikkevarer 

Om det er det ene eller det andet sted i Sønderjylland, I skal ud og køre tyndt, så garanterer vi jer, at I får lige præcis den dag, I har gået og drømt om. Alle vores studentervogne er nemlig toptunede veteranlastbiler, der er med til at danne de perfekte rammer for en særdeles pragtfuld dag. 

Alle vogne har indbygget det fedeste musikanlæg, der kan blæse enhver omkuld, når I skruer op for volumen. Tilslut blot jeres mobil til anlægget med jackstik eller bluetooth og afspil jeres yndlingsmusik for fuld skrue – I sætter selv den musikalske dagsorden, når I kører studenterkørsel i Haderslev. 

Derudover er der også indbyggede kølere i alle vogne, så I er sikret kolde drikkevarer hele dagen. Der er intet værre end en lunken øl eller cider – og slet ikke, når I cruiser rundt i den danske sommervarme.

Festlige chauffører der sætter gang i festen

Chaufføren er også en stor del af jeres dag – og derfor synes vi ikke, at han eller hun skal være en anonym skikkelse, der “bare” sidder bag rattet, men derimod et festligt tilskud til jeres fejringsdag. 

Derfor er alle vores chauffører unge og friske og altid klar på at agere dommer til ølbowling, tage jer et smut forbi McDonald’s og griber gerne de skøre idéer, I skulle komme på i løbet af dagen. Hertil har de alle relevant faglig baggrund, og vil altid sørge for at sikkerheden er i top, når I skal ud og gøre Haderslevs veje usikre.