Studenterkørsel i Haderslev

Er I kommende studenter fra Haderslev Katedralskole, Det Blå Gymnasium eller andre gymnasier i omegnen, som er på udkig efter dem, der skal give jer den vildeste studenterkørsel, hvor I kan være sikre på, at der ikke kommer til at mangle noget? Så er I havnet det helt rigtige sted.

Dansk Studenterkørsel tilbyder nemlig studenterkørsel i Haderslev og omegn, der har alt inklusiv. I får derfor ikke bare en studentervogn, hvis i booker her hos os, men den ultimative fest på fire hjul, der indeholder alt det, en fed fejring kræver.

Book studenterkørsel hos os og vær garanteret en uforglemmelig dag

Vi ved, her hos Dansk Studenterkørsel, at studenterkørsel er meget mere end bare en lastbil. Det er høj musik, dans med kolde drikkevare i hånden, grin og tillykke-råb. Det er følelsen af frihed og en stor rus af lykke efter at have færdiggjort og gennemført, ikke bare den sidste eksamen, men tre år med hårdt arbejde, lektielæsning, opgaveskrivning og lange dage på skolebænken. 

Det skal være en uforglemmelig dag, og det vil vi, her hos Dansk Studenterkørsel, gerne sørge for, at I får, når I skal ud og køre studenterkørsel gennem Haderslevs historiske centrum. 

Det kan også være, at I skal synge med på jeres yndlingssange gennem Tønder by, skal på tur i Koldings bakkede landskab, skal skåle med fiskerne ved havnen i Aabenraa, have vind i håret med udsigt til Vejens bjergtagende landskab eller skal rundt til familie og venner i charmerende Fredericia. Hvis det er tilfældet, så finder I i hvert fald også jeres drømme studenterkørsel her hos os.

En kampklar, kørende fest iklædt høj musik og kolde drikkevare 

Om det er det ene eller det andet sted i Sønderjylland, som I skal ud og køre tyndt, så garanterer vi jer, at I får lige den dag, som I har gået og drømt om. Alle vores studentervogne er nemlig toptunede veteranlastbiler, som kan danne den perfekte ramme for en særdeles prægtig og pragtfuld dag. 

Alle vognene har for eksempel et indbygget musikanlæg, der kan spille op til den vildeste fest. I slutter selv jeres mobiler til anlægget, enten med jackstik eller via bluetooth, så I kan spille al jeres ynglingsmusik – og det kan I gøre lige så højt, I vil. Det er nemlig jeres dag, så det skal også være jer, der sætter den musikalske dagsorden. 

Derudover er der også, i alle vores studentervogne, indbyggede kølere, så I er sikret kolde drikkevare dagen lang. Der er nemlig ikke noget værre end en lunken øl eller cider – og slet ikke, når man cruiser rundt i den danske sommervarme. 

Chauffører, der sørger for, at I får den bedste dag muligt 

Chaufføren er også en stor del af jeres dag – og derfor synes vi ikke, at han eller hun skal være en anonym skikkelse, der “bare” sidder bag rattet, men derimod et festligt tilskud til jeres fejringsdag. 

Derfor er alle vores chauffører unge og friske og altid klar på at agere dommer til ølbowling, tage jer et smut forbi Mcdonald’s – og griber gerne de skøre idéer, I skulle komme på i løbet af dagen. Hertil har de alle relevant faglig baggrund og vil altid sørge for, at sikkerheden er i top, når I skal ud og gøre Haderslevs veje usikre.