Studenterkørsel HTX – afslut studiet med manér

Efter tre hårde år med overvejende naturvidenskabelige fag på gymnasiet, er I klar til at få huen på og slå jer løs. For mange studenter er studenterkørsel én af de ting, som de har glædet sig allermest til. Efter dimission følger den famøse studenteruge, hvor de danske gader fyldes med glad studenter – både til fods og i alverdens køretøjer, mens de glædeligt råber, griner og vinker til forbipasserende.

Som student fra HTX får du en hvid hue med et flot mørkeblåt bånd. Det har været en årelang tradition at køre studenterkørsel for HTX’ere, lige så vel som studenterkørsel for HHX’ere eller studenterkørsel for STX’ere. 

Vi har gjort det nemt for jer – her er alt inkluderet

Står dig og din klasse overfor at skulle booke studenterkørsel, da I snart dimitterer? Så er I kommet til det rette sted. Dansk Studenterkørsel tilbyder nemlig billig studenterkørsel i Jylland og på Fyn, og det bedste af det hele er, at ALT er inkluderet i prisen. 

Det eneste I skal bidrage med, er jeres mørkeblå studenterhuer, gode humør – og selvfølgelig drikkevarer. Vi sørger for de bedste rammer, så I får jeres livs fest – uanset om I booker studenterkørsel til HG eller studenterkørsel til EUX. Det eneste I skal tænke på, er at feste og have det sjovt sammen med de mennesker, I har delt hverdag med de sidste tre år af jeres liv. 

Glem alt om lunkne drikkevarer

Der er helt sikkert én ting, vi kan blive enige om – lunkne, eller endda varme, alkoholiske drikkevarer er et kæmpe no-go. Når I booker en vogn gennem os, er vognen udstyret med en køler til alle jeres drikkevarer. Dette betyder, at I slipper for lunkne øl, som har ligget og bagt i solen. Køleren fungerer ligeledes som en god opbevaringsløsning, så drikkevarerne ikke flyder rundt på gulvet, hvor I risikerer at falde i dem.

Polstrede sæder sikrer god komfort

Vores vogne er specialbyggede, og er alle udstyret med polstrede sæder. Måske har I ikke skænket det en tanke, men jeres bagdel og knæ vil takke jer for det efter en hel dags kørsel. De fleste studenter hænger ud af vognen under kørsel, og her støtter de med knæene på bænkene. Vi ønsker at tilbyde det bedste, hvorfor komforten er indtænkt i vores design for at yde høj komfort. 

Ingen fest uden musik og bas

Hvis der er én ting, man ikke kan undvære til en god fest, så er det musik og en god bas. Her er vi heller ikke gået ned på udstyr, da alle vogne har indbygget anlæg med den fedeste bas, som kan blæse enhver omkuld. I kan tilmed afspille jeres egen playliste enten via bluetooth eller jackstik. Derudover behøver I ikke bekymre jer om, om jeres smartphone løber tør for strøm – alle vogne har nemlig indbygget et 200 V strømstik.

Studenterkørsel skal være en tør oplevelse

Alle ved, hvor lunefuldt det danske vejr kan være. Selvom det som oftest er lunt og solrigt om sommeren, er det aldrig til at vide, hvornår vejret skifter over til regn og blæst. Men heldigvis behøver I ikke bekymre jer om regn, da alle vores vogne er udstyret med en specialsyet presenning, som kan slås ud og holde jer tørre på hele turen. Samtidig har I stadig mulighed for at kigge ud af vognens sider, da presningen er gennemsigtig.